Erkek İnfertilitesi proxeed plus fayda gördük

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

meltem1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
16
0
86
41
Isparta
selam arkadaşlar yaklaşık olarak eşim 4 ay proxeed kullandı malesef eşimde diyabet çıktığı için şimdilik kullanmıyor ama 4 ay sonunda yaptırdığımız spemogram testine göre önceki testlerde 14 milyon 16 milyon olan sperm sayısı şimdiki testte 20 milyon çıktı yani 6 aylık bi kullanım tavsiye ediliyor bu süre sonunda gerçekten gözle görülür değişiklikler olucak gibi gözüküyor maddi durumu iyi olanlar denemkte fayda var 110 tl fiyatı var eczanelerde ve internet üzüerinde bulunabiliyor biz hep internetten aldık sitesindende bilgi alabilirsiniz türkçe siteside var gerçekten şimdiye kadar test yaptırdık 16 milyon üzeri olmamıştı ama şimdi 20 milyon diyabet olmasa devam edecektik ama bi süre sonra belki devam ederiz gene hepimize allah yardım etsin

meltem,öncelikle geçmiş olsun,diabeti diyetle halledersiniz inşallah.proxeed plus hakkında yazdıklarına sevindim valla.benim eşimde 1,5 aydır içiyo.elimizde 2 aylık daha var ve devam edeceğiz.teste gitmedik korkuyorum aslında ama inşallah işe yarar.morfoloji sorunu var eşimde..Allah hepimize yardım etsin..

inşallah hallederiz diyabeti size tavsiyem test için acele etmeyin 6 ay kullanırsanız kesinlikle fayda göreceksiniz inşallah sizin sayı kaçtı

inşallah canım..eşimin 1ml de sperm sayısı 46 mlyn.toplam hareketli %51,ileri hareketli%9,morfoloji %3.ürologlar iyi diyo ama kadın doğumclar beğenmiyo..zaten iyi olsa bi netice alırdık..morfolojiden kaynaklanıyo zaten.bizde en az 4 ay içince teste gideriz.bu arada bendede ovülasyon sorunu oldu.strestenmi bilemiyorum.klomen verdiler 3 tane kist yaptı..doğum kontrol hapı başlandı,3 ay kullancam malesef..kaş yapalım derken göz çıkardık yaa..

eşimde kaliteli sperm sayısı çok azdı, klomen kullandu sayı yükseldi ama kalitesi yine yükselmedi. sayı 6mil dan 19mil çıktı. dr proxeed plas tedavisi verdi 4. kutuyu bile bitirmedik şu an hamileyim . ama bunun yanında her akşam keçi boynuzu kaynatıp içirdim. insallah sizde faydasını görürsünüz.

Canım hayırlı olsun. Darısı bize inşallah.
kaliteli sperm yoktu derken morfolojiyimi kastediyorsun. Morfoloji kaçtı. başka bişeyler de kullandınızmı canım.

Arkadaşlar eşim yalnızca 1,5 paket kullanmışken hamile kaldım...Bu ilaca güvenin..Bizde de hareket problemi vardı. %2 idi hareketli sayısı ama şimdi 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

Hepinize Sevgiler..

Tebriklera.s.
Allah tamamına erdirsin inşallah....
sevgiler...

offff yha bızde klasak hamıle ne var yanı (((((
bızdede sorun sayı
toplamı 2 mılyon ama canlı sysı 400 bın falan

Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle bu bekleyişi kahreden, umudu hiç bitmeyen yolda başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum...
Benim eşimin sperm analizinde de hareketlilik ve morfolojide sorun saptandı ve yaklaşık 1 aydır Proxeed Plus kullanıyor... Umarım ol demesiyle olduruveren Allahım bizlerede bebeğimizin doğal yoldan gelmesi için bu ilacı vesile kılar... Olumlu bir gelişme olursa muhakkak paylaşacağım...

merhaba arkadaslar benm eşimnde sperm sayısı 85 mılyon ama ileri hareketlılıgı %5 bu ılacı doktormu veriyor merak ettım esimde enfeksiyon cııktı ilac kullandı 3 ay oldu sımdı tekrar test verıcez Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sizlerin değerli yorumlarınızı takip ediyorum.Eşimin sperm hareketliliği ve morfolojisinde problem vardı.doktor proxeed plus kullanımını önerdi.Eşim 3 ay boyunda günde 2'şer poşet olmak üzere kullandı.Dün spermiogram testi yaptırdık ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Proxeed Plus Öncesi ;

Pehriz:3gün
Volum:3ml
1 ml'deki sperm sayısı:20 milyon
Total sperm sayısı:60 milyon
Likefaksiyon süresi:50dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%40
Yerinde hareket:%20
Hareketsiz:%35
Morfoloji (kruger):%2

3 Aylık Proxeed Plus Kullanımı Sonrası ;

Pehriz:3gün
Volum:3,5ml
1 ml'deki sperm sayısı:42 milyon
Total sperm sayısı:147 milyon
Likefaksiyon süresi:15dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%36
Yerinde hareket:%29
Hareketsiz:%30
Morfoloji (kruger):%5

Görüldüğü üzere proxeed plus sayı ve morfoloji üzerinde önemli bir etkisi olmuş.

mrh arkadaşlar benim eşim de bu ilaçı kullanıyor varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sayı 3 milyondu hareketlilik 0 dı ameliyattan 3 ay sonra sayımız 1.600 000 düştü hareketlilik de 1 saatte %20 ameliyat sonrası bu sonuçu görünce çok üzüldük sonra ben kk den bu ilaçı öğrendim1,5 aydır kullanıyoruz mart sonunda test yaptıracağız acaba sayı bukadar az olduğunda da bu ilaç işe yarıyormu?? Bir yerde okumuştum sayı 5 milyonun altındaysa işe yaramıyor diye

selam kızlar benim eşimde 1 ay kullandı proxeed plus
2.kutu bitmeden hamile oldugumu ögrendim
darısı hepimizin başına inşallahhh
bizde faydasını gördük demekkii
kullanmanızı öneririm

maşallah morfoloji artmış şaşırdım doğrusu :)

Arkadaşlar;Değerlerin bu denli artış göstermesinin sonucu olarak HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİM :))
Darısı çocuk isteyen tüm arkadaşların başına.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…