- Konu Sahibi meltem1983
-
iyi günler hanımlar çocuk sahibi olmak istiyorduk ve 1 sene boyunca olmayınca ilk önce eşim uroloji bölümüne gitti ve sperm testi yaptırdı. toplam sperm 30.000 milyon ve ileri hareketlilik yüzde 8 çıkmıştı ve çok düşüktü doktor kocama proxed plus yazdı ve 2 kutu bitirdik ve 3 kutudan 3 tablet kullandı ve hamile olduğumu öğrendim . ve çok mutluyum inşallah yüce rabbim olmayanlarada nasip etsin bu arada arkadaşlar bizde 1 kutu var içinde sadece 3 tane eksik satmayı düşünüyorum fiyatı 80 lira vereceğim biz faydasını gördük allah görmeyenlerde nasip etsin...
ben istiyorum bana gönderir misin canım normalde kaça almıştınız ayıptır sorması
mosdette atık almak istersen 80 tlye vercem ben eczaneden 13o tlye almıştım ben 3 kutu almıştım 2 kutu biitince ben hamile kaldım 3. kutu bizde kaldı. kim önce isterse ona hemen gönderrim iyi günler
Canim merabalar simdi gordum yazdigini.tabiki almak isterim.ozelden mesaj atamiyorum.nasilyapalim
bende özelden atamıyorum. hakanairforce@outlook.com şu adresden ulaşsana bana
atık almak istersen 80 tlye vercem ben eczaneden 13o tlye almıştım ben 3 kutu almıştım 2 kutu biitince ben hamile kaldım 3. kutu bizde kaldı.
Merhaba hızı nasıldı acaba eşinizin ilaçtan sonra nasıl oldueşimde kaliteli sperm sayısı çok azdı, klomen kullandu sayı yükseldi ama kalitesi yine yükselmedi. sayı 6mil dan 19mil çıktı. dr proxeed plas tedavisi verdi 4. kutuyu bile bitirmedik şu an hamileyim . ama bunun yanında her akşam keçi boynuzu kaynatıp içirdim. insallah sizde faydasını görürsünüz.
Bizde de hareket sorunu var umut oldunuz bana eşim yeni kullanmaya başladı hareket sayınız kaçtan kaça yükseldi hatırlıyor musunuz acabaArkadaşlar eşim yalnızca 1,5 paket kullanmışken hamile kaldım...Bu ilaca güvenin..Bizde de hareket problemi vardı. %2 idi hareketli sayısı ama şimdi 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Hepinize Sevgiler..
Peki eşinizdeki sorun neydi acaba harekettemiselam kızlar benim eşimde 1 ay kullandı proxeed plus
2.kutu bitmeden hamile oldugumu ögrendim
darısı hepimizin başına inşallahhh
bizde faydasını gördük demekkii
kullanmanızı öneririm
Bende aldiracam canım bakalım faydası olacak miarkadaslar merhaba bir sorum olcaktı eşim cift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama doktor sadece agrı kesici ve antibiyotık verdi bizde kullansak bi değişimim olurmu yada zararı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?