Erkek İnfertilitesi proxeed plus fayda gördük

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim satmadiysan ilaci ben almak isterim

Kizlar doktor esimede proxeed plus kullanmasini onermis 3 ay kullan demis bizde baslicaz .sormak istedigim nasil kullandiniz kac ay sure ile kullandiniz bide su ya mi karistirdiniz meyve suyuna mi hangisinde daha yarari olur cevap bekliyorum arkadaslar

atık almak istersen 80 tlye vercem ben eczaneden 13o tlye almıştım ben 3 kutu almıştım 2 kutu biitince eşim hamile kaldı. 3 kutu bizde kaldı...

mosdette atık almak istersen 80 tlye vercem ben eczaneden 13o tlye almıştım ben 3 kutu almıştım 2 kutu biitince ben hamile kaldım 3. kutu bizde kaldı. kim önce isterse ona hemen gönderrim iyi günler

mosdette atık almak istersen 80 tlye vercem ben eczaneden 13o tlye almıştım ben 3 kutu almıştım 2 kutu biitince ben hamile kaldım 3. kutu bizde kaldı. kim önce isterse ona hemen gönderrim iyi günler

Canim merabalar simdi gordum yazdigini.tabiki almak isterim.ozelden mesaj atamiyorum.nasilyapalim

Merhaba hızı nasıldı acaba eşinizin ilaçtan sonra nasıl oldu

Bizde de hareket sorunu var umut oldunuz bana eşim yeni kullanmaya başladı hareket sayınız kaçtan kaça yükseldi hatırlıyor musunuz acaba

arkadaslar merhaba bir sorum olcaktı eşim cift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama doktor sadece agrı kesici ve antibiyotık verdi bizde kullansak bi değişimim olurmu yada zararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…