- 20 Aralık 2016
- 25
- 2
- 1
- 33
slm cnm bu ilacı benim eşim de kullandı ve hareketi arttırmada çok etkili %30 lardan %64 e çıkmıştı ve 2 3 ay kullandıktan sonra hamile kaldım ama ne yazıkki iki aylıkken düşükle sonuçlandı. Eşim şimdi tekrar başladı proxeed inşallah yeniden olur ve RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsinHiç etki yapmadı yanisonra başka bişey kullandınız mı peki işe yarayan bişey biz umudu resmen bu ilaca bağladık olmazsa aşılama diyorlar ama ben doğal yolla istiyorum sadece
Biz 4 aydir kullaniyoruz hic o kadar yukselmedi ustelik kur de yapiyorum baska bir sey kullandiniz mi insallah yeniden hamile kalirsinslm cnm bu ilacı benim eşim de kullandı ve hareketi arttırmada çok etkili %30 lardan %64 e çıkmıştı ve 2 3 ay kullandıktan sonra hamile kaldım ama ne yazıkki iki aylıkken düşükle sonuçlandı. Eşim şimdi tekrar başladı proxeed inşallah yeniden olur ve RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin
Gerçekten mi yaa ama bizim sayı ciddi düştü 6 milyon çok az o yüzden korkuyorum açıkçası inşallah artar diğer değerlerimiz de çok düşükslm cnm bu ilacı benim eşim de kullandı ve hareketi arttırmada çok etkili %30 lardan %64 e çıkmıştı ve 2 3 ay kullandıktan sonra hamile kaldım ama ne yazıkki iki aylıkken düşükle sonuçlandı. Eşim şimdi tekrar başladı proxeed inşallah yeniden olur ve RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin
proxeed den önce 3 ay certix adında siperm attırıcı ilaç kullandı 300 tl civarındaydı bunu kullanınca siperm 14 milyondan 63 milyona çıktı tabi bunun yanı sıra keçi boynuzu kürü de yaptım daha sonra harekette sorun vardı doktor bu sefer proxeedi verdi %82 hareketsizlik vardı bu ilaçtan sonra da %48 e düştü ve iki ay sonra hamile kalmıştımGerçekten mi yaa ama bizim sayı ciddi düştü 6 milyon çok az o yüzden korkuyorum açıkçası inşallah artar diğer değerlerimiz de çok düşük
inşallah cnm uğraşmak insanı gerçekten çok yıpratıyor hem maddi hem manevi. Eşimin siperm sayısı da düşük olduğu için proxeedden önce certix adında hap kullandı ve çok işe yaradıBiz 4 aydir kullaniyoruz hic o kadar yukselmedi ustelik kur de yapiyorum baska bir sey kullandiniz mi insallah yeniden hamile kalirsin
inşallah işe yarar ve sonuç alırsınız canımSanırım bu ilaç herkeste farklı etki yapıyor bide içerik hep vitamin çay kahve laefin sigara gibi şeylerden uzak olmak lazım bunları kullanıp ilaç içilse işe yaramaz bence ben eşime hepsini yasakladım abur cubur da yemiyor artık. Keçiboynuzu özü yiyor bide yarın arı sütü bal polen vs almayı düşünüyorum. Kahvaltıda süt içiyor dışarda sadece maden suyu içiyor çay kola hepsini bıraktı. İnşallah böyle işe yarar
Gelisme olmazsa biz dr a soyleyip degistirecegiz zaten pahali ise yarasa icim yanmazkadın doğum doktoruna sordum proxeedi çocuk olana kadar içsin bırakmasın dedi
evet haklısın çok pahalı 15 günlük çıkıyo içinden 2 ay kullanılsa 600 tl yapıyoGelisme olmazsa biz dr a soyleyip degistirecegiz zaten pahali ise yarasa icim yanmaz
Su ana kadar 1200 tl yatirmisiz maalesefevet haklısın çok pahalı 15 günlük çıkıyo içinden 2 ay kullanılsa 600 tl yapıyo
o kadar masraf yapıp sonuç alamayınca insan çöküyor tabi yumurta takibi yaptı mı doktor sanaSu ana kadar 1200 tl yatirmisiz maalesef
Ben bir kez kimyasal yasadim 3 4 aydir gitmiyorum doktora esimin sonuclarinin düzelmesini bekliyoruz benim bir sorunum cok şükür bir duzelse yumurtlama gunumu hissediyorum.Yine de garanti olsun diye ovulasyon testi alacağımo kadar masraf yapıp sonuç alamayınca insan çöküyor tabi yumurta takibi yaptı mı doktor sana
eşim bu ilacı içerken bende doktora gittim klomen verdi 5 gün kullandım ardından ovitrelle diye iğne yaptırdım tabi bu iğne de 70 tl küsürlerde ilk ay iki yumurtam vardı ama tutmadı bu ikinci ay üç yumurta oluştu iğne olalı iki gün oldu bakalım kısmet tutacak mıo kadar masraf yapıp sonuç alamayınca insan çöküyor tabi yumurta takibi yaptı mı doktor sana
benim de bir tane kimyasal var maalesef eşinin son durumu nedir cnm çok özel olmazsa yani sayısı hareketsizlik yüzde kaçlardaBen bir kez kimyasal yasadim 3 4 aydir gitmiyorum doktora esimin sonuclarinin düzelmesini bekliyoruz benim bir sorunum cok şükür bir duzelse yumurtlama gunumu hissediyorum.Yine de garanti olsun diye ovulasyon testi alacağım
2 hafta once test verdik ama o test guvenilir degildi cunku esim o.sira baska bi rahatsizliktan dolayi 4 tane igne vurulmustu o etkilemis haftaya tekrar dr a gitcez ultrason gununu bekliyoruzbenim de bir tane kimyasal var maalesef eşinin son durumu nedir cnm çok özel olmazsa yani sayısı hareketsizlik yüzde kaçlarda
inşallah güzel sonuçlar çıkar2 hafta once test verdik ama o test guvenilir degildi cunku esim o.sira baska bi rahatsizliktan dolayi 4 tane igne vurulmustu o etkilemis haftaya tekrar dr a gitcez ultrason gununu bekliyoruz
Insallah doktor degistircez daha dogrusu baska dr a gidecegiz proxeed proxeed deyip duruyor doktor sabir normal yolla olcak diyor ama 1 dr tatmin etmiyor bizi. Sizde durumlar nasil ?inşallah güzel sonuçlar çıkar
normal yolla olsun diye beklerken hem zaman geçiyo hem maliyet artıyo eğer bu ay da tutmazsa bende eşimi test yapmaya götürcem son durumunu bizde bilmiyoruz sonra doktordan aşılama isticemInsallah doktor degistircez daha dogrusu baska dr a gidecegiz proxeed proxeed deyip duruyor doktor sabir normal yolla olcak diyor ama 1 dr tatmin etmiyor bizi. Sizde durumlar nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?