- 20 Aralık 2016
- 25
- 2
- 1
- 33
ne kadarlık evlisinInsallah doktor degistircez daha dogrusu baska dr a gidecegiz proxeed proxeed deyip duruyor doktor sabir normal yolla olcak diyor ama 1 dr tatmin etmiyor bizi. Sizde durumlar nasil ?
Kac aydir proxeed kullanıyorsunuz baska problem var mi canimnormal yolla olsun diye beklerken hem zaman geçiyo hem maliyet artıyo eğer bu ay da tutmazsa bende eşimi test yapmaya götürcem son durumunu bizde bilmiyoruz sonra doktordan aşılama isticem
2015 kasimda evlendik ama esim askere gitmemisti o nedenle korunduk 2016 kasimda askere gitti ben de nisanda kimyasal gecirdim o esnada esime de varikosel diye teshis konuldu ama 3 mm altinda spermiyogram yaptırma sebebimiz oydu aslinda.tesadüfen ogrendik hizda sorun oldugunune kadarlık evlisin
ALLAHIM inşallah tez zamanda verir hepimize şifasını bende senden tam bir yıl önce evlenmişim2015 kasimda evlendik ama esim askere gitmemisti o nedenle korunduk 2016 kasimda askere gitti ben de nisanda kimyasal gecirdim o esnada esime de varikosel diye teshis konuldu ama 3 mm altinda spermiyogram yaptırma sebebimiz oydu aslinda.tesadüfen ogrendik hizda sorun oldugunu
Insallah canim her gun bu dusunceler beynimi yiyor.Bebek isteyen arkadaslarla dua zincirimiz var katilmak ister misin ?ALLAHIM inşallah tez zamanda verir hepimize şifasını bende senden tam bir yıl önce evlenmişim
katılmak isterim tam adı ne grubunInsallah canim her gun bu dusunceler beynimi yiyor.Bebek isteyen arkadaslarla dua zincirimiz var katilmak ister misin ?
Burdayiz canim hatta bugun yeni duaya geçtik bugunki duaya katilirsan yarinki listede sana hemen sira gelirkatılmak isterim tam adı ne grubun
tamam canımBurdayiz canim hatta bugun yeni duaya geçtik bugunki duaya katilirsan yarinki listede sana hemen sira gelir
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cin-dua-zinciri.1021651/page-36#post-52414974
Canım senin sonucun ne oldu?promotil kullandı eşim
o da fayda etmedı
zaten ıkı senedır sürekli evicap 400 mg de kullanıyordu
keçiboynuzu kürü kullandık ıkı sene falan
hiçbi,rsey etkı etmedı
sonra 1 ay kolemen tedavısı gordum o da ıse yaramadı
bu ay asılama oldum
yarın sonucu alacağım bakalım hayırlısı
sizde sorun ne ? hareket ve morfolojı mı
kac zamandır ıstıyorsunuz
belkı sizde etkı eder canım
Dün öğrendimCanım senin sonucun ne oldu?
Sebep gösterdiler mi sundan dolayı tutmamıstır diye? Bence morfoloji ileri hızlı hareket cok etkili ya kim ne derse desinDün öğrendim
Tutmamıs aşılama(
Yok göstermediler sebep belli zatenSebep gösterdiler mi sundan dolayı tutmamıstır diye? Bence morfoloji ileri hızlı hareket cok etkili ya kim ne derse desin
canım bu akşam çoban çökerten otu aldım yapımı şöyle mi bir bardak kaynar suya atıyoruz kapatıo demlemeye bırakıyoruz günde sadece 1 kez kullanıyoruz dimi bide aç tok fark eder mi ? bende kullancam eşimle beraber yumurta gelişimine iyi geliyormuşHer aksam 1tatli kasigi kaynatiyorum 3 dk
Canim yatmadan iciyordu esim. 1bardak su kaynadiktan sonra 1 t kasigi ekleyeceksin kisik ateste 3 dk kaynatcaksn soguyacak dikkat et dikeni cok tehlikelicanım bu akşam çoban çökerten otu aldım yapımı şöyle mi bir bardak kaynar suya atıyoruz kapatıo demlemeye bırakıyoruz günde sadece 1 kez kullanıyoruz dimi bide aç tok fark eder mi ? bende kullancam eşimle beraber yumurta gelişimine iyi geliyormuş
Şimdi iyice süzdüm canım iiçne tatlandırıcı atmayacağız dimi şeker falan olmazCanim yatmadan iciyordu esim. 1bardak su kaynadiktan sonra 1 t kasigi ekleyeceksin kisik ateste 3 dk kaynatcaksn soguyacak dikkat et dikeni cok tehlikeli
Atmadan içirmeye çalış benceŞimdi iyice süzdüm canım iiçne tatlandırıcı atmayacağız dimi şeker falan olmaz
Çok sağol canım eşim hemen içti sıra bende :) inşallah şifa olurAtmadan içirmeye çalış bence
Süperr çok sevindim inşallah en kısa sürede hamile kalırsın canim benim eşime de varikosel teşhisi koydular 6 ay promotil m forte boşuna kullandık meğer varikoseldenmis ve 3 doktor bir ultrason çekmedi 4. Doktor çektirdi ameliyat olucak pazartesi günü düzeleceğini söyledi doktorKızlar eşim proxeed plusı 2 ay 15 gün kullandı çoban çökerten tansiyon düşürdüğü için 1 hafta kullanabildik onun yerine ikimiz de zeytinyağında bekletilmiş inci tükettik 1 buçuk ay kadar ve yine tahlil yaptırdık durum nasıl diye 6 milyon olan sperm sayısı şimdi 60 milyon olmuş doktor doğal yolla hamile kalırsın dedi tabi inşallah olur. Tavsiyem incir tüketin bence ben incirin de etkisi olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?