Erkek İnfertilitesi Proxeed plus ile sonuc almaya calisanlar var mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
normal yolla olsun diye beklerken hem zaman geçiyo hem maliyet artıyo eğer bu ay da tutmazsa bende eşimi test yapmaya götürcem son durumunu bizde bilmiyoruz sonra doktordan aşılama isticem
Kac aydir proxeed kullanıyorsunuz baska problem var mi canim

ne kadarlık evlisin
2015 kasimda evlendik ama esim askere gitmemisti o nedenle korunduk 2016 kasimda askere gitti ben de nisanda kimyasal gecirdim o esnada esime de varikosel diye teshis konuldu ama 3 mm altinda spermiyogram yaptırma sebebimiz oydu aslinda.tesadüfen ogrendik hizda sorun oldugunu

ALLAHIM inşallah tez zamanda verir hepimize şifasını bende senden tam bir yıl önce evlenmişim

Canım senin sonucun ne oldu?

Her aksam 1tatli kasigi kaynatiyorum 3 dk
canım bu akşam çoban çökerten otu aldım yapımı şöyle mi bir bardak kaynar suya atıyoruz kapatıo demlemeye bırakıyoruz günde sadece 1 kez kullanıyoruz dimi bide aç tok fark eder mi ? bende kullancam eşimle beraber yumurta gelişimine iyi geliyormuş

Canim yatmadan iciyordu esim. 1bardak su kaynadiktan sonra 1 t kasigi ekleyeceksin kisik ateste 3 dk kaynatcaksn soguyacak dikkat et dikeni cok tehlikeli

Kızlar eşim proxeed plusı 2 ay 15 gün kullandı çoban çökerten tansiyon düşürdüğü için 1 hafta kullanabildik onun yerine ikimiz de zeytinyağında bekletilmiş inci tükettik 1 buçuk ay kadar ve yine tahlil yaptırdık durum nasıl diye 6 milyon olan sperm sayısı şimdi 60 milyon olmuş doktor doğal yolla hamile kalırsın dedi tabi inşallah olur. Tavsiyem incir tüketin bence ben incirin de etkisi olduğunu düşünüyorum

Süperr çok sevindim inşallah en kısa sürede hamile kalırsın canim benim eşime de varikosel teşhisi koydular 6 ay promotil m forte boşuna kullandık meğer varikoseldenmis ve 3 doktor bir ultrason çekmedi 4. Doktor çektirdi ameliyat olucak pazartesi günü düzeleceğini söyledi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…