elimde 4 tane proceed plus var size 350 tl ye verebılırım kargo parası benden
canım bu sonuçlarda ilaçın etkisiyle artma oldumu doğal yollarla cocuğunuz oldumuya canım inşallah.. morfoloji %80 hızlı hareketlilik %10yavaş hareketli %20 yerinde hareketli %10 HAREKETSİZ %60 sorunumuz sadece hareketlilik yeni kullanmaya başladık bizde bugün . havuç suyunu duydum keçiboynuzu kürü bitince ona başlayacağım..
Merhaba.. Ayni sorunları bizde yaşıyoruz..bir gelişme varmı sizde ?mrb kızlar.benim eşimin varikosel sorunu vardı hemde çift taraflıydı.3 tane sperm testi yaptırdık hepsi birbirinden dengesiz çıktı.keçi boynuzu kürü yaptım hiç bir işe yaramadı varikoseli olduğu için.sonra ameliyat olmaya karar verdik ve ocak ayında ameliyat olduk. 7şubattan beri de proxeed plus ve ace plus kullanıyor eşim.şimdi sonuçlarını çok merak ediyorum.8 9 mayıs gibi yaptırırız sperm testini ve sonuçlar inşallah güzel olur.
Canm detaylı yazarmsn ilişki sıklığı nasıl ALLAH tamamına erdirsin darısı bize inşallahmerhaba arkadaslar siteyi uzun zamandır takip eden birisi olarak bircok kişininde işine yarar diye yazıyorum. eşimde sperm sayısıda ileri hareketlilikte çok azdı. biz yıllarca bende problem var dıye oyalandık durduk tüp bebege karar vermişken sperm testını gorunce sok olduk. esım bu ay sıgarayı bıraktı arada alkol alıyordu onuda bıraktı. kecı boynuzu kuru yaptım sarocoglunun tarıfı gıbı. kecıboynu özutude aldım harput sanırım markası. bıde proxeed kullandı sadece 1 kutu ve hemen bu ay gebe kaldım. darısı isteyen herkese insallah.
merhaba arkadaşım benim eşimdede hareket azlığı vardı 3 kut kullandı ama nafile %15ken %10 düştümerhaba canım.biz 3 ay kadar kullandık bize fayda etmedi ama şundan dolayı eşimin varikosel sorunu vardı varikosel ameliyatından önce kullandık yani ameliyattan sonra kullansaydık etki ederdi çünkü baya etkili bir ilaç etki edip hamile kalanlar var canım..inş sizde etki eder sizin değerler nasıl canım?
Canım biz birde arginmax kullandık baya fayda etti ama hala gebelik yokmerhaba arkadaşım benim eşimdede hareket azlığı vardı 3 kut kullandı ama nafile %15ken %10 düştü
tesekkur ederım canım darısı hepinize insallah. canım bız adet bıtınce basladık bırgun arayla bazen 2 gun arayla adetıme 1 hafta kalana kadar devam ettık. sperm sayısı 16mılyon cıvarıydı ama ılerı hareketlılık cok azdıCanm detaylı yazarmsn ilişki sıklığı nasıl ALLAH tamamına erdirsin darısı bize inşallah
Proxeed sadece sayımızı yukseltti ama hareketi azalttı doktor sitresten olabılır dedi bizde ilacı bıraktık eşim varıkosel olmuş bekarken ona rağmen yukselmedi.dediğin ilacı denemk lazım bide fiyatı ne kadar acabaCanım biz birde arginmax kullandık baya fayda etti ama hala gebelik yokileri hareketli% 5 ten % 25 e çıktı morfoloji % 1 den % 7 ye yükseldi sayı 178 milyon Sperm kkonsantrasyon u 90 milyon oldu
Canım ben gnc sitesinden aldım o zaman indirim vardı 90 tl ortalama 100 tl falan proxeed plus ile aynı fiyat yaklaşıkProxeed sadece sayımızı yukseltti ama hareketi azalttı doktor sitresten olabılır dedi bizde ilacı bıraktık eşim varıkosel olmuş bekarken ona rağmen yukselmedi.dediğin ilacı denemk lazım bide fiyatı ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?