Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kimlere yaradıı???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar;

3 ay önce proxeed kullanmaya başladı eşim. 3 ay önceki test sonucumuz;
Toplam sayı: 30mly
ml.'de: 5 mly
morf:%1 idi.

bugün eşim tekrar baktırdı sonuçlarına. yani 3 aylık proxeed kullanımından sonra. bugünkü sonucumuz;
Toplam sayı: 105 mly
ml.'de: 15 mly
morf:%5 çıktı

yani sanıyorum proxeed bize yaradı. aynen devam edicek eşim kullanmaya.

en azından şu durumda tüp bebekten aşılama seviyesine çıktık. dr. normal yolla da olabilir, sadece biraz daha yavaş olabilir demiş.

henüz napıcamıza karar vermedik. ama Allahım hakkımızda hayırlısını versin. bakalım görücez bundan sonrasını da...

Proxed kullanmadan önce eşimin değerleri 20 milyon du proxed kullanmaya başladık 3 ay kadar 56 milyona yükseldi kalitesinde çok arttı ilaç kişiden kişiye farklılık gösterebilir arkadaşıma önerdim onun eşinde yükselme olmuş fakat kabızlık sorunu yaşamaya baslamis

Merhabalar, elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

merhaba hamile kaldığım için elimizde kalan 1 kutu proceed plus ı ihtiyaç sahibi bir kişiye Allah rızası için ücretsiz göndermek istiyorum. özelden mesaj atabilirsiniz.

Bir arkadaşımız ile iletişime geçtik oraya göndereceğim Allah hepimize şifa sağlık sihhat verir inşallah

canım bu sonuçlarda ilaçın etkisiyle artma oldumu doğal yollarla cocuğunuz oldumu

benim eşimdede morfolojı bozuklugu var %3 ilacı kullanıyoruz inşallah bizade yarar.

Merhaba.. Ayni sorunları bizde yaşıyoruz..bir gelişme varmı sizde ?

slm benim eşimde de hiç yok denecek kadar değerler morfoloji bozuk ileri hareketli yok sayısı yok denecek kadar az ancak sebep bulunamadı, 4 senedir bebek istiyoruz fakat nafile bir dış gebelik geçirdim 2010 da metoxtratla temizlendi sonra 2 tüp bebek denemesi başarısız hiç tutmadı ve son tahlilde dr dokunsam kaybolacak sanki dedi proxeed ve gonal f kullanıyor 10 haftadır hiç bu ikisini bir arada kullanan oldumu acaba

merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandır takip eden birisi olarak bircok kişininde işine yarar diye yazıyorum. eşimde sperm sayısıda ileri hareketlilikte çok azdı. biz yıllarca bende problem var dıye oyalandık durduk tüp bebege karar vermişken sperm testını gorunce sok olduk. esım bu ay sıgarayı bıraktı arada alkol alıyordu onuda bıraktı. kecı boynuzu kuru yaptım sarocoglunun tarıfı gıbı. kecıboynu özutude aldım harput sanırım markası. bıde proxeed kullandı sadece 1 kutu ve hemen bu ay gebe kaldım. darısı isteyen herkese insallah.

Canm detaylı yazarmsn ilişki sıklığı nasıl ALLAH tamamına erdirsin darısı bize inşallah

merhaba arkadaşım benim eşimdede hareket azlığı vardı 3 kut kullandı ama nafile %15ken %10 düştü

merhaba arkadaşım benim eşimdede hareket azlığı vardı 3 kut kullandı ama nafile %15ken %10 düştü
Canım biz birde arginmax kullandık baya fayda etti ama hala gebelik yok ileri hareketli% 5 ten % 25 e çıktı morfoloji % 1 den % 7 ye yükseldi sayı 178 milyon Sperm kkonsantrasyon u 90 milyon oldu

Canm detaylı yazarmsn ilişki sıklığı nasıl ALLAH tamamına erdirsin darısı bize inşallah
tesekkur ederım canım darısı hepinize insallah. canım bız adet bıtınce basladık bırgun arayla bazen 2 gun arayla adetıme 1 hafta kalana kadar devam ettık. sperm sayısı 16mılyon cıvarıydı ama ılerı hareketlılık cok azdı

Canım biz birde arginmax kullandık baya fayda etti ama hala gebelik yok ileri hareketli% 5 ten % 25 e çıktı morfoloji % 1 den % 7 ye yükseldi sayı 178 milyon Sperm kkonsantrasyon u 90 milyon oldu
Proxeed sadece sayımızı yukseltti ama hareketi azalttı doktor sitresten olabılır dedi bizde ilacı bıraktık eşim varıkosel olmuş bekarken ona rağmen yukselmedi.dediğin ilacı denemk lazım bide fiyatı ne kadar acaba

Canım ben gnc sitesinden aldım o zaman indirim vardı 90 tl ortalama 100 tl falan proxeed plus ile aynı fiyat yaklaşık bide bu ilacı deneyin 3 ay sonra test yaptırın yükselme varsa devam edin Biz öyle yaptık

ya ben bişi soracam bugün eşim test vermeye gitti bundan önceki testte morfolojiye bakılmamıştı söylemiş spermiogram yaptırırken morfolojiye bakılcak mı diye onun için ayrı bigün gelmeniz gerekiyor örnek alıp ankaraya gönderiliyormuş çok saçma diğil mi ne o türk filmi gibi ankaraya gidecek falan kaldımı öyle işler...haliyle sadece spermiogram yaptırmış sonuçlar 1 de cıkıcak inşallah ilaçlar işe yaramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…