• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus mucizesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

GULSEZER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
99
1
86
Ankara
selam kızlar sizle kuzenim ve arkadaşımın yaşadığı mucizeyi paylaşmak istiyorum.ikisi de daha önce gittikleri doktorlardan tek çare olarak tüp bebek yapılabileceğini öğrenmişler.daha sonra ikisinin de yolları bir doktorda birleşti.arkadaşım 10 yılın ardından 2 hafta önce doğum yaptı.kuzenim ise çoook kısa bir tedavinin ardından dün üçüzleri olacağını öğrendi.ben de aynı doktorda tedavi görüyorum .galiba biz de yakında başlıycaz proxeeed e. biraz pahalı olduğu için bize önce başka bir hap önermişti.üçümüzün en önemli ortak noktası şu anda diğer doktorların sözüyle acele etseydik tüp bebek merkezlerindeydik.kimseye ümit vermek istemem ama benim şahsi fikrim şu ki tüp bebeğe geçmeden tüm yolları denemek gerek .eğer yaşınız müsaitse bir kaç ay deneyin derim.inşallah ben de 1-2 ay içinde size müjde vereceğime inanıyorum. rabbim tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah

Back