gülemcim gelişme varsa inşallah morfolojide de olmuştur...isterseniz özel bi yerde morfolojiye baktırın bu size beklemeniz gerekip gerekmediğini daha iyi açıklar bence...
sevgiler...
sadece bu ilacımı kullandınız yanında kullandığınız başka şeyler varmı
eşim proxeed kullanıyo. morfoloji ve hareket problemimiz var
gülem maşallah sonuçlarınız gayet güzel... bence işe yaramış ilaç, keşke morfolojiye de bakılsaydı, bi fikrimiz olurdu. ama sen bu sonuçlarla normal yolla hamile kalırsın inşallah... darısı başımıza.
biziim maalesef morfoloji %0, sayı ve hareket te sorunlu. hayırlısı Allahtan....
:ecrin_bebek:benimde eşim proxeed plus kullanıyor . 4 kutu yani 2 ay kullandı hamile kaldım. ama 1 buçuk aylık hamileyken bebeğimi düşürdüm. bu arada eşim ilacı bıraktı şimdi yeniden kullanmaya başladı bakalım daha 15 gün oldu. bu arada hamile kalmadan önce her gece keçi boynuzu suyu içiriyordum ama şimdi yapmıyorum. ben bu ilacın iyi geldiğine eminim 20 gün sonra test yaptırıcaz sonucu paylaşırım.
:ecrin_bebek:benimde eşim proxeed plus kullanıyor . 4 kutu yani 2 ay kullandı hamile kaldım. ama 1 buçuk aylık hamileyken bebeğimi düşürdüm. bu arada eşim ilacı bıraktı şimdi yeniden kullanmaya başladı bakalım daha 15 gün oldu. bu arada hamile kalmadan önce her gece keçi boynuzu suyu içiriyordum ama şimdi yapmıyorum. ben bu ilacın iyi geldiğine eminim 20 gün sonra test yaptırıcaz sonucu paylaşırım.
proxeed plustan sonraki ilk testte esimde sperm bulundu
esim azospermdi
hadi gözünüz aydın.çok sevindim vallahiiiiiiii:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?