MERHABA ARKADAŞLAR
eşimde hareket sorunu vardı. % 0 dı. doktor bu ilacı tavsiye etti. günde 2 kez kullanılması gerekiyormuş biz günde 1 kez kullandık. hareket % 10 oldu. şimdi tekrar başlayacağız tabi günde 2 kez kullanacağız bu kez inşallah faydası olur..
ürünü birine verdim ilgilenenler için belirtmek istedim.merhaba arkadaşlar elimde bir kutudan beş adet eksik (25 şase) proxeed plus var eşim için almıştık ama zaman kaybetmemek için tüp bebek tedavisine başladık ve şu an hamileyim ihtiyacımız kalmadı. isteyen olursa yarı fiyatına vermeyi düşünüyorum kargoyu da karşılayacağım. isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir. umarım en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz...
Canım testten önce yedirirsen o test yanıltıcı olmaz mı sence? Etkilermi onu da bilmiyorum ama eğer etkiliyorsa kendinizi kandırmış olursunuz. Biz sabah normal kahvaltımızı yapıp gidiyoruz. Çünkü önemli olan normal durumunu görmek.Merhaba kizlar esimin sperm sayisi az. 3 ay önce ilk testimizi yaptırdık. Sayı 1ml de 2milyon. 3aydir proxeed plus ve çeşitli kürler kullandik. 2. Testimizi cumartesi günü yaptıracağız. Esime testten 2 saat önce bitter cikolata ve keçi boynuzu pekmezi yedirmeyi düşünüyorum. Evden çıkmadan da soguk bir duş. Sizce iyi mi yapicaz? Yapsanız iyi olur dediğiniz başka birşey var mi ya da sizin yaptığınız.. çok heyecanliyiz. Esim de çok stres yapiyor.. güzel bi sonuc almak istiyoruz.
Her iliskiden once yapıyorduk zaten canim.. etki ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum ama testimizi yaptırdık ve sayı 2 milyondan 100bine düştü. Moralimiz sifir su anda. Hevesimiz kırıldı.. bircok kür kullanmak ters tepki yapti sanirim.. Tüp bebek deneyeceğiz büyük ihtimalle.. bi test daha yaptiRsak mi diye düşünüyoruz karar veremedik..Canım testten önce yedirirsen o test yanıltıcı olmaz mı sence? Etkilermi onu da bilmiyorum ama eğer etkiliyorsa kendinizi kandırmış olursunuz. Biz sabah normal kahvaltımızı yapıp gidiyoruz. Çünkü önemli olan normal durumunu görmek.
Hangi kürleri yaptın çok karıştırmamak lazım. Bence yine test yaptırın 1 ay sonra ve stres yapmayınHer iliskiden once yapıyorduk zaten canim.. etki ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum ama testimizi yaptırdık ve sayı 2 milyondan 100bine düştü. Moralimiz sifir su anda. Hevesimiz kırıldı.. bircok kür kullanmak ters tepki yapti sanirim.. Tüp bebek deneyeceğiz büyük ihtimalle.. bi test daha yaptiRsak mi diye düşünüyoruz karar veremedik..
Sabah aksam portakal suyunda proxeed plus, keciboynuzu kürü, bal polen ari sutu karisimi, zeytinyaginda incir, marankinin macunu, her akşam badem kabak cekirdegi fındık fıstık yaban mersinli, her akşam muz, haftada bir nohut yemeği, turp havuc salatası roka kereviz salatası.. bunları hiç aksatmadan 3 ay yaptık. Emeklerimiz boşa gitti.Hangi kürleri yaptın çok karıştırmamak lazım. Bence yine test yaptırın 1 ay sonra ve stres yapmayın
marankinin macunu dışında biz de öyle beslendik ama bizimki arttı. bu ay keçiboynuzunu bırakıp havuç suyuna geçicem. Bence denemeye devam edin. Biz 16 ocakta öğrendik durumu toplamda 3 test yaptırdık. 16 nisanda 3 ayımız dolcak o zaman bi daha test yaptırıp doktora gidicez bu sefer. Zaten proxeedi 6 ay kullanın diyolar.Sabah aksam portakal suyunda proxeed plus, keciboynuzu kürü, bal polen ari sutu karisimi, zeytinyaginda incir, marankinin macunu, her akşam badem kabak cekirdegi fındık fıstık yaban mersinli, her akşam muz, haftada bir nohut yemeği, turp havuc salatası roka kereviz salatası.. bunları hiç aksatmadan 3 ay yaptık. Emeklerimiz boşa gitti.
%4 unun yapısı saglam demek canmacil yorum yapar mısınız???*
morfoloji dediğiniz şekil bozuklugu dimi? bizim teratospermi de %74,5 morfoloji %4.... proxeed plus duzeltıyomu bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?