Erkek İnfertilitesi Proxeed plustan sonraki ilk test......

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
proxeed plas saşe ihtiyacı olanlar elimde toplam 6 kutum var 5 kutu tam 6 kutudan birkaçtane kullanıldı ihtiyacı olanlara uygun fiyata verebilirim elimde kalanları eşimde spermlerde şekil ve hareket bozukluğu vardı ve sayı yetersizdi şimdi çok şükür en son verdiği spermlerin artanları donduruldu öyle diyim bidahaki tüp bebekde onları kullancağız nasip olursa yalnız bidiğim ve anladığım kadarıyla bu takviyeyi en az 6 ay kullanınca daha etkili oluyor bizim doktorumuz öyle kullandırdı en azından sabah akşam bir tane kullandı 24 kutu falan bitirdik biz zor ama faydasını kullanınca sonuçta anlıyorsunuz bunların yanında şunlarda vardı gün aşırı balık herikimizde kuruyemiş bir avuç en az fındık fıstık badem ceviz en önemlisi incir keçi boynuzu pekmezi bal ananas kabak çekirdeği kurubaklagil şeker un tuz uzak durulacaklar ekmek çok az balık çok önemli aklımdakileri yazdım bide doktor deneyim ve labaratuarlarının gelişmişliği önemli benim için türkiyede iki doktor iki önemli merkez var zor tüp bebekler için biri Ankarada Gen-Art tüp bebek merkezi dr:Volkan Baltacı 2.si yine Ankarada dr murat sönmezer diyim çalıştığı yerler internette var bunlar dünyanın ünlü tüp bebek doktoru kutluk oktay ın çalışıp geliştirdiği buluş ve tedavileri türkiyede sadece bu merkezlerde ve bu doktorlar çalışıyor bunu 11 tüp bebek yaptırıp 12 tüp bebek tedavisine hazırlanan bayağı deneyimli bir hasta olarak yazıyorum tabi erkek infertilitesi ile ilgili tamamen ürolojik problemler için genetik profosörü Volkan Baltacı ve onun önerdiği bir üroloji doktorunu öneririm güvenilir samimi ticari değil vicdanlı disiplinli çalışan doktorlor şiddetle tüm tüp bebek hastalarına tavsiye ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah herkesin şifa bulması temennisiyle hoşçakalın

canım proxeed işe yaradı mı gebe kalabildin mi biz de de ileri hareket %0

tedavideyim 12 tedaviye başladım olumlu sonuç olunca herkese haber verecem burdan tabiki

merhaba arkadaşlar elimde bir kutudan beş adet eksik (25 şase) proxeed plus var eşim için almıştık ama zaman kaybetmemek için tüp bebek tedavisine başladık ve şu an hamileyim ihtiyacımız kalmadı. isteyen olursa yarı fiyatına vermeyi düşünüyorum kargoyu da karşılayacağım. isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir. umarım en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz...

Merhaba kizlar esimin sperm sayisi az. 3 ay önce ilk testimizi yaptırdık. Sayı 1ml de 2milyon. 3aydir proxeed plus ve çeşitli kürler kullandik. 2. Testimizi cumartesi günü yaptıracağız. Esime testten 2 saat önce bitter cikolata ve keçi boynuzu pekmezi yedirmeyi düşünüyorum. Evden çıkmadan da soguk bir duş. Sizce iyi mi yapicaz? Yapsanız iyi olur dediğiniz başka birşey var mi ya da sizin yaptığınız.. çok heyecanliyiz. Esim de çok stres yapiyor.. güzel bi sonuc almak istiyoruz.

ürünü birine verdim ilgilenenler için belirtmek istedim.

Biz 16 Ocakta 1 ml'de 1,5 milyon totalde 5,4 milyon sperm olduğunu öğrendik. Proxeed ve keçi boynuzu kürüne başladım eşime hemen. Ayrıca balparmak apitera ve kore ginsengi de içirdim. 13 Şubat'ta merak edip spermiogram testi yaptırdık tekrar bu sefer ml'de 6 milyon totalde 24 milyon olduğunu öğrendik ve sevindik ilaç işe yarıyor diye. Proxeed kullanmaya devam ettik. Bu sefer ben keçi boynuzu kürü yerine özünü ve pekmezini aldım sabah akşam yedirdim. 18 Martta tekrar spermiogram yaptırdık ve sonucu görünce yine çok sevindik. ml'de 10 milyon totalde 50 milyon olmuş sayımız. Şimdi sayılarımız güzel artıyor ancak ileri hızlımız hep %5 morfolojimizde %1. En son gittiğimiz dr prof'tu ve bu sayıdan dolayı morfoloji böyle oluyor dedi. Proxeed sayıda çok etkili bence ve keçi boynuzuda etkiliyor sanırım. Bu ay hızı arttırmak için havuç suyuna başlicam. 16 Nisanda tekrar spermiogram yaptırcaz. 3 ayımız dolmuş olacak. biz 2 ayda çok yol katettik sayı açısından. İnşallah devamı gelir. Bence Proxeed kullanılmalı es geçmeyin.

Canım testten önce yedirirsen o test yanıltıcı olmaz mı sence? Etkilermi onu da bilmiyorum ama eğer etkiliyorsa kendinizi kandırmış olursunuz. Biz sabah normal kahvaltımızı yapıp gidiyoruz. Çünkü önemli olan normal durumunu görmek.

Her iliskiden once yapıyorduk zaten canim.. etki ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum ama testimizi yaptırdık ve sayı 2 milyondan 100bine düştü. Moralimiz sifir su anda. Hevesimiz kırıldı.. bircok kür kullanmak ters tepki yapti sanirim.. Tüp bebek deneyeceğiz büyük ihtimalle.. bi test daha yaptiRsak mi diye düşünüyoruz karar veremedik..

Hangi kürleri yaptın çok karıştırmamak lazım. Bence yine test yaptırın 1 ay sonra ve stres yapmayın

Hangi kürleri yaptın çok karıştırmamak lazım. Bence yine test yaptırın 1 ay sonra ve stres yapmayın
Sabah aksam portakal suyunda proxeed plus, keciboynuzu kürü, bal polen ari sutu karisimi, zeytinyaginda incir, marankinin macunu, her akşam badem kabak cekirdegi fındık fıstık yaban mersinli, her akşam muz, haftada bir nohut yemeği, turp havuc salatası roka kereviz salatası.. bunları hiç aksatmadan 3 ay yaptık. Emeklerimiz boşa gitti.

istanbuldan proxed ihtiyacı olanlar bana özel mesaj atsınlar uygun gelenlere yardımcı olmaya çalışıyım

marankinin macunu dışında biz de öyle beslendik ama bizimki arttı. bu ay keçiboynuzunu bırakıp havuç suyuna geçicem. Bence denemeye devam edin. Biz 16 ocakta öğrendik durumu toplamda 3 test yaptırdık. 16 nisanda 3 ayımız dolcak o zaman bi daha test yaptırıp doktora gidicez bu sefer. Zaten proxeedi 6 ay kullanın diyolar.

acil yorum yapar mısınız???*

morfoloji dediğiniz şekil bozuklugu dimi? bizim teratospermi de %74,5 morfoloji %4.... proxeed plus duzeltıyomu bunu?

neolurrr bi cavap yazın morfoloji %4 teratosperm %74,5.... morfolojı ne demek yanı sekıl bozuklugu mu yani teratosperm mi? ne demek bu morfolojı????? proxed plus yazmıs dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…