proxeed plas saşe ihtiyacı olanlar elimde toplam 6 kutum var 5 kutu tam 6 kutudan birkaçtane kullanıldı ihtiyacı olanlara uygun fiyata verebilirim elimde kalanları eşimde spermlerde şekil ve hareket bozukluğu vardı ve sayı yetersizdi şimdi çok şükür en son verdiği spermlerin artanları donduruldu öyle diyim bidahaki tüp bebekde onları kullancağız nasip olursa yalnız bidiğim ve anladığım kadarıyla bu takviyeyi en az 6 ay kullanınca daha etkili oluyor bizim doktorumuz öyle kullandırdı en azından sabah akşam bir tane kullandı 24 kutu falan bitirdik biz zor ama faydasını kullanınca sonuçta anlıyorsunuz bunların yanında şunlarda vardı gün aşırı balık herikimizde kuruyemiş bir avuç en az fındık fıstık badem ceviz en önemlisi incir keçi boynuzu pekmezi bal ananas kabak çekirdeği kurubaklagil şeker un tuz uzak durulacaklar ekmek çok az balık çok önemli aklımdakileri yazdım bide doktor deneyim ve labaratuarlarının gelişmişliği önemli benim için türkiyede iki doktor iki önemli merkez var zor tüp bebekler için biri Ankarada Gen-Art tüp bebek merkezi dr:Volkan Baltacı 2.si yine Ankarada dr murat sönmezer diyim çalıştığı yerler internette var bunlar dünyanın ünlü tüp bebek doktoru kutluk oktay ın çalışıp geliştirdiği buluş ve tedavileri türkiyede sadece bu merkezlerde ve bu doktorlar çalışıyor bunu 11 tüp bebek yaptırıp 12 tüp bebek tedavisine hazırlanan bayağı deneyimli bir hasta olarak yazıyorum tabi erkek infertilitesi ile ilgili tamamen ürolojik problemler için genetik profosörü Volkan Baltacı ve onun önerdiği bir üroloji doktorunu öneririm güvenilir samimi ticari değil vicdanlı disiplinli çalışan doktorlor şiddetle tüm tüp bebek hastalarına tavsiye ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah herkesin şifa bulması temennisiyle hoşçakalın