PRP nedir?)
“Platelet rich plasma” platelet (trombosit) yönünden zenginleştirilmiş plazma uygulaması adı verilen yöntemin kısaltılmış adıdır. Bir kişiden alınan az miktardaki kanın özel bir işlemden geçirilerek bileşenlerine ayrıştırılması ve elde edilen az miktardaki “platelet yönünden zenginleştirilmiş plazmanın” yine aynı kişiye cilt gençleştirme amaçlı enjeksiyon yoluyla geri verilmesi işlemidir.
PRP enfeksiyon riskini azaltmak amacıyla kalp ameliyatlarında, iyileşme sürecini hızlandırmak amacıyla tenisçi dirseği, tendon sakatlığı gibi rahatsızlıklarda da kullanılmaktadır. PRP vücutta enjekte edildiği bölgelerde kök hücreleri uyarıp aktif hale geçirirerek dokuların yenilenmesine yardımcı olan bir sistemdir.
PRP Uygulamasında amaç nedir?
Plateletler yani trombosit hücreleri, kanın pıhtılaşmasını sağlayan vücudumuzdaki hasarlı damarları ve diğer dokuları onaran büyüme faktörleri içeren hücrelerdir. Dokularımızda herhangi bir hasar olduğunda plateletler aracılığıyla onarım süreci başlar. PRP uygulamasında, hedef bölgeye kan dolaşımıyla taşınabilenden çok daha fazla sayıda platelet ve içeriğinde bulunan büyüme faktörlerini ulaştırılabilmektedir.
bu işlemi yaptıran hanımlardan, ücret/doktor /ve memnuniyet-ya da şikayetlerine dair yorumları bekliyorum
Teşekkürler
Arkadaşlar mersinde mürvet beydağa yaptırdım cilt kalitesini arttırmaya yönelik bir işlem.ilk uygulamada cok net görüyosunuz rengi açılıyor,pırıl pırıl bir ciltiniz oluyor nem oranıartan ciltinizde cok hafifi kırışıklıklar ortadan kalkıyor fiyatına göre ortaya çıkan sonuç güzel.uzun süre dayanması oldukça iyi ben memnunum ama kısa sürede etkisini görmek isteyenler için yapılacak bir işlem değil
bende yaptrmayı düşünyrm ADANA da 1000 tl 3 seans... yaptrnlar çok memnnmşş[/naz
adana da hangi yerde dediğin yer neresi
bende yaptrmayı düşünyrm ADANA da 1000 tl 3 seans... yaptrnlar çok memnnmşş[/naz
adana da hangi yerde dediğin yer neresi
mezoslim de sormşdm fakat yaptrmdm
arkadaşlar bu uygulamayı bende düşünüyorum yaptıran arkadaşlar yorumlarınızı alalım lütfen istanbulda yaptırıp memnun kalanlar doktor ismi lütfen
valla ben bugün ikinci seansımı yaptırdım.şişli de dr.beray hn.soyadını unuttum.içimde bir mutluluk sormayın gitsin,annem,kardeşim teyzem,yüzünde bir güzellik var senin,maaşallah bebek gibi duruyorsun falan diolar,kesinlikle işe yarıyor.dr bana şimdi senin gördüğün hiç bişey,asıl bir ay sonra falan gör,makyaj bile yapmayacaksın dedi,şimdi bu kadar iyiyse sonra nasıl olur hiç bilmiyorum.bundan sonrası adrıana lima:)))) daha bi seansım daha var.toplam 3 senas yapacak,yüze göre bakıo,seans sayısını belirliyo,bana 3 tanenin yeterli olacağını söyledi...prp yi herkese tavsiye ederim..
kaya_bahar 6 seans yaptırdık ve tık yok mu cildinde .
Az bir parada değil yani bu işlem :/
ben prp yaptıracaktım ancak dr devrim elmas onun yerine scs kök hücre aktivasyonu yaptı 15 dk sürdü iğne ile cildime ilaç verdi hücre yenilenecekmiş.Sizlerin bu konuda bilgisi varsa yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?