Eski resimlere bakınca yüzümdeki aydınlık fark edilemiyecek gibi değil.Botox -dolgu ve 1 seans prp yaptırdım 2 kaş arası çizgim tamam gitmedi.Kaşımı çatamıyorum buna da seviniyorum yeni çizgilerimi engelleyeceğini düşünüyorum.
fiyatlar benim yüksek kaldı.sadece prp için 700 tl ödedim tek seans.
Aslında yüksek değil,olması gereken fiyatlar bunlar.100 tl ye yaptırıyorlar istediğim gibi olmadı diyorlar.Bir kere bu işlemi yapan kişinin doktor olması şart.Ben 3 seans artı bir hediye kampanyası olduğu için 400 e geldi seans ücreti.İlkini yaptırdım. ve daha ilk seansta inanılmaz toparladı yüzümü.Dudak yanlarında ki gülme çizgilerim çok belirgin ve deformasyona uğramıştı.hemen doldu .Bugüne kadar neden yaptırmadığıma üzülüyorum.Resim çektirmekten nefret eder olmuştum.Şimdi çok mutluyum.
Bende yaptırdım daha önce şuan saçlarım için düşünüyorum Mehmet Akgün'e gideceğim cildim parlaklarştı yaptırdığım sürede hala duru ve çok memnun kaldım saçlarımda da inş aynı memnuniyeti görürüm tavsiye ederim.
Dr.Medikal Estetik unvanı var bu yeterli değilmi ? fakat biraz da kişi ile ilgili oluyor anladığım kadar.Severek işini yapan ve ayrıntılara önem veren titiz Dr.denk düşmek lazım.(en azından yüzümün kötü olmadığına şükrediyorum,vicdansız değilmiş.)
Bende yaptırdım daha önce şuan saçlarım için düşünüyorum Mehmet Akgün'e gideceğim cildim yaptırdığım sürede hala duru ve çok memnun kaldım saçlarımda da inş aynı memnuniyeti görürüm tavsiye ederim.