Prp- PLATELET RICH PLASMA Yaptıranlar ve Yorumları

2 seans için fiyatı gayet iyiymiş aslında canım ama yer olarak bana uzak ben içerenköydeyim ama sana yer olarak uygunsa kaçırma derim eğer kampanya bitmez ve ben hafta içi izin ayarlayabilecek olursam bende alırım belki

iki fırsat alsam 4 seans yeterli :)) süresi bitmişti şimdide sarıyerde var çok uzak inş. yakın bi yerlerde çıkar

hayır maalesef hiç bir fark yok, 2000 lira gitti gerçi doktor devam edelim dedi, bakalım...

selam 6 seans ve fark yoksa birak derim hem ben kez yaptirdim bende de cok fark yok aslinda ama 3 ten sonra olacagini tahmin ediyorum ya da umuyorum. yalniz bende rollerla degil igneyle tum yuze enjekte ediyolar ilk gun hatta biraz sislik falan oluyo ama geciyo

asla yaptirma bi kere prp cok pahali bi operasyon tek bir seansi bile asla 500 tl ye yapmazlar cunku kullanilan set zaten yurtdisindan geliyor ve cok pahali. ayrica prpli cilde botox da olmaz en azindan aradan 1-2 ay gecmesi gerekir. Bir kandirmaca oldugunu dusunuyorum umarim gec kalmamisimdir.

arkadaşlar bu uygulamayı bende düşünüyorum yaptıran arkadaşlar yorumlarınızı alalım lütfen istanbulda yaptırıp memnun kalanlar doktor ismi lütfen

ARKADAŞLAR PRP nin amacı cilt altına trombosit enjekte etmek ve evde bile yapabilrsiniz.dermoroller denilen aletlerle cildinize delikler açmak sonra üzerine trombosit sürmek.trombosidi elde etmek için de özel bi labaraturda kanınızı alıp trombosit elde edelirsiniz hemde çok uygun fiyata yani 1000 lira falan vermenize gerek yok

Nasıl yani daha ayrıntılı anlatır mısın ?

böyle bır uygulamayı ınsan doktora yaptırken bıle terdeddut eder kaldıkı kendısı yapıcak sacmalık tabıkı benım goruşum ama bu sekıl yapılabılseydı kımse doktora gıtmez parasınıda vermezdı kımse meraklı değil okadar para dökmeye ama bukadar cıddı bır konuda hasas davranmak lazım bu tıp yazılara da ınanmamak resmen saka gıbı ınanan var mı acaba

prp yi nasıl yaptı, bir de memnun olmadığını doktoruna söyledin mi?

kalıcı dolgu öneren doktordan süphelenirm ben. Kuşum ayhan da aynı dertten muzdarip. yüz yaşlandıkça kalıcı dolgu da ağırlık yada yer değiştirmeden dolayı kötü oluyor.

Bu bir öneri fakat ev tipi dermorollerın uygulamasını araştırırsanız zaten evde kendiniz yapıyorsunuz.prp de sonrasında trombositi yüzünüze sürmek ama illede dr.yapsın diyorsanız seçim sizin ayrıca birçok kliniktede güzellik uzmanları yapıyor bu işi

tabıkı ama ıyı sonuç için doktor olsa daha ıyı olur dıye dusunuyorum ama ıyı bılen bır doktor gecen sene guzellık uzmanına ozon terapıyle rollon yaptırdım hıç bır işe yaramadı ama yaptırdığım yerden kaynaklandı belkıde bılmıyorum

Zeynoduru sana canı gönülden katılıyorum. Sonuçta dermaroller evde yüzüzmüze rahat bir şekilde yapabiliyoruz. Burada da sadece elde ettiğimiz trombosit i rollerın hemen arkadından yüze sürmek olacak tek işimiz. Ama tabiki eğer hijyenik koşullara aşırı dikkat etmezsek ciddi sıkıntılar olabilir. Ama ben şahsen evde uygulamayı düşünüyorum

dedğiniz gıbı oluyosa tabıkı çok ıyı sız daha ıyı arastırmıssınız emınımkı ıyı bılıyosunuz umarım ıstedığınız gıbı olur ben gecen sene oksıjen tedavısı yaptırdım yuzume 3 seans bıde rolor ığnelı bışey hıç bır ışe yaramadı bu farklı bışey sanırım haklısınız aslında doktorun iş yerınde guzelık uzmanı yaptı yuzum kızardı fılan vede acıdı sonuççöpe gıden para

hayır maalesef hiç bir fark yok, 2000 lira gitti gerçi doktor devam edelim dedi, bakalım...

Ben de yaptırdıgım ıcın bu konudakı tecrubemı paylasmak ısterım.. PRP de kan ayrıstırılrken kullanılan cıhazların kalıtesı degısıyormus. bundan dolayı her yerın yaptıgı aynı olmuyor. İdeal ve etkili PRP 3 seans olanıymıs ben onu yaptırdım. istanbul da nu etkılı seklını yapan cok az yer var. bagdat caddesınde bır doktor hanıma yaptırdım. son derece tıtız ve ılgılı. fıyat konusunda oldukca yardımcı oldu. bu tedavıyı ısını cıdden seven doktorlar yapmadıgı surece para olarak gorulecek ama benım doktorum sagolsun lekelerımı yok ettı.. bılgı ıstersenız mesajla ulasabılırsınız.burdan reklam yapmayayım

iğne izleri kalmıyor mu?:26:

Hayır herhangı bı ız kalmıyor. Benım gıttıgım yerde ozel bı bakım serumu uyguluyor tedavıden sonra. bundan kaynaklı ız kalmıyor. kızarıklık ıse yarım saate gecıyor. KEsınlıkle korkma, ben de ız kalır dıye korkarak gıttım. ama sonuc harıka..keske ıstanbulda olsan da sana onerım olsa o doktor.

arkadaşlar bu uygulamayı bende düşünüyorum yaptıran arkadaşlar yorumlarınızı alalım lütfen istanbulda yaptırıp memnun kalanlar doktor ismi lütfen

Benım yuzumde yanık ızlerı ve gunes lekelerı vardı. butun seanslarım bıtınce ınanamadım. fıyat olarak bulundugu konuma gore oldukca uygundu. bagdat caddesınde bı bayan doktor. cıldınızde ne problem varsa alternatıf seylerı onunuze koyup elınden gelenı yapıyor

Burcu hanım doktorun adını bana yazar mısınız özelden bir de seans fiyatını

göz altına uyguladı mı ve sonuc nedir?

uyusturmaya gerek var mı bu uygulamada?

burcu hanım doktorun ismini bana da özelde yazabilir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…