2 seans için fiyatı gayet iyiymiş aslında canım ama yer olarak bana uzak ben içerenköydeyim ama sana yer olarak uygunsa kaçırma derim eğer kampanya bitmez ve ben hafta içi izin ayarlayabilecek olursam bende alırım belki
hayır maalesef hiç bir fark yok, 2000 lira gittigerçi doktor devam edelim dedi, bakalım...
Nekamedden bir msj geldi az önce 500tl 3 seans prp yada 3 bölge botox diye buraya gitmeyi düşünüyorum yaz için iyi olur 3 seans prp ama bu firmaya hiç gitmemiştim prp için giden arkadaş var mı? nekamedin uygulamaları hakkında bilgisi olan arkadaş varsa çok sevinirim paylaşırsa deneyimlerini.
arkadaşlar bu uygulamayı bende düşünüyorum yaptıran arkadaşlar yorumlarınızı alalım lütfen istanbulda yaptırıp memnun kalanlar doktor ismi lütfen
ARKADAŞLAR PRP nin amacı cilt altına trombosit enjekte etmek ve evde bile yapabilrsiniz.dermoroller denilen aletlerle cildinize delikler açmak sonra üzerine trombosit sürmek.trombosidi elde etmek için de özel bi labaraturda kanınızı alıp trombosit elde edelirsiniz hemde çok uygun fiyata yani 1000 lira falan vermenize gerek yok
Medyatik bir estetik doktoruna 6 seans PRP yaptırdım. Ancak ne yazık ki hiç bir faydasını görmedim. Sorunlu bir cildim yok, bir kaç güneş lekesinin gitmesini ve biraz da toparlanma bekliyordum. Maalesef ben hiç memnun kalmadım. Başka yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar nekamedde indirim var demiştim ama oraya gitmedim nedense zor geldi doktor sorunları var. Doktor sadece 17:30dan sonra geliyor 7 de kapatıyolar falan benim iş çıkışıma denk gelmiyor sabah doktorları yok falan. Bende daha önce fırsat sitesi sayesinde gittiğim Esteroyal polikliniğine gittim ordada güzel kapmanyası var hem ordan daha önce yaptırdığım için deneyimliyim doktor Ebru Hanım cidden iyi niyetli yaklaşıyor her durumda seni düşünüyor öncelikli olarak. Sabah radnevum vardı 10'da yüzüme hemşire hanım uyuşturmak için kremimi sürdü bekledim bi 10 dk sonra Ebru Hanım geldi lekelerimle ve dolgu ile ilgili konuştuık prp yaptı işime geldim hafif kızarıklık oldu ama şu an gayet güzel parlıyor yüzüm bi kaç hafif pembelik var o kadar. Tavsiye ederim Ebru Hanımı.
Dolgu için yanaklarıma Bio- Expander Hyalüronik asitin kullandıkalarını 3 tüpün "500 tl olduğunu yanaklarıma 2 tüp yeteceğini söyledi, daha kalın bir dolgu için yüzüme 700tlik bir dolguyeteceğini söyledi ikisinden birini tercih edebilirsin dedi ama bu dolgular max 12- ay kalıcıymış. Burnum içinde dolgu istersem tek tüpü 700 tl yada dşğer 3 tüpten 2si yüzüme 1ini burnuma hafif bir düzeltme için dolgu kullanabileceğini söyledi.
Bu leke ve dolgu ile ilgili İstanbul Bağdat Caddesinden bir doktorla mailleştik Gülay Boztosun isimli bir doktor. Lekeler konusunda çok iddialı olduğunu dolgu içinde kalıcı uygulayabileceğini ve sadece kalıcıyı yüzümüe uygulamanın doğru olacağını söyledi, kullandığı dolgu maddesini bilemiyorum açıkçası onun için bir ön muayeneye gdeceğim ordan da bilgi aldığmda yine yazarım arkadaşlar.
böyle bır uygulamayı ınsan doktora yaptırken bıle terdeddut eder kaldıkı kendısı yapıcak sacmalık tabıkı benım goruşum ama bu sekıl yapılabılseydı kımse doktora gıtmez parasınıda vermezdı kımse meraklı değil okadar para dökmeye ama bukadar cıddı bır konuda hasas davranmak lazım bu tıp yazılara da ınanmamobak resmen saka gıbı ınanan var mı acaba
Bu bir öneri fakat ev tipi dermorollerın uygulamasını araştırırsanız zaten evde kendiniz yapıyorsunuz.prp de sonrasında trombositi yüzünüze sürmek ama illede dr.yapsın diyorsanız seçim sizin ayrıca birçok kliniktede güzellik uzmanları yapıyor bu işi
Zeynoduru sana canı gönülden katılıyorum. Sonuçta dermaroller evde yüzüzmüze rahat bir şekilde yapabiliyoruz. Burada da sadece elde ettiğimiz trombosit i rollerın hemen arkadından yüze sürmek olacak tek işimiz. Ama tabiki eğer hijyenik koşullara aşırı dikkat etmezsek ciddi sıkıntılar olabilir. Ama ben şahsen evde uygulamayı düşünüyorum
hayır maalesef hiç bir fark yok, 2000 lira gittigerçi doktor devam edelim dedi, bakalım...
iğne izleri kalmıyor mu?:26:
arkadaşlar bu uygulamayı bende düşünüyorum yaptıran arkadaşlar yorumlarınızı alalım lütfen istanbulda yaptırıp memnun kalanlar doktor ismi lütfen
Hayır herhangı bı ız kalmıyor. Benım gıttıgım yerde ozel bı bakım serumu uyguluyor tedavıden sonra. bundan kaynaklı ız kalmıyor. kızarıklık ıse yarım saate gecıyor. KEsınlıkle korkma, ben de ız kalır dıye korkarak gıttım. ama sonuc harıka..keske ıstanbulda olsan da sana onerım olsa o doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?