Prp- PLATELET RICH PLASMA Yaptıranlar ve Yorumları

Cnm sen radyofrekans mı yapptırmıştn? Ne zararını gördn? Radyofrekansı bende epey araştırdım fakat yüzdeki yağı eritebilirmiş eğer yanlıl yapılırsa. Ve kolajeni arttırdığı için yanaklar küçülebilirmiş burda okumuştm.mezolifting ne kadar seansı? Brnde istiyorum..dermaroller kullan bence.çok faydalı

canım radyofrekans yüzünden burdayım zaten..kesinlikle uzak durmanı öneririm.ne yapsam diye care arıyorum şimdi.4 seanstı normalde bir seansına gittim ve yüzüm değişti.sol göz altımın bir kısmında doku eksilmesi bile olmuş.leke oluştu sandım once bi baktım deri inceldiği için koyulaşmış.çenemde koyuluklar oluştu örneğin.cildim çok düzgün ve parlaktı şimdi bazı ufak ufak kabarcıklar var.bazı yerlerde yine yağ eksilmesine bağlı oldugunu tahmin ettiğim çukurluklar var..oluşan çıkurluklar ince bir tabaka olduğu için oraya o incelikte yağ enjeksiyonu da mümkün değil.yani eski halime donmem zor gorunuyor.kendimi hala toparlayamadım ruhen ..genel bir volum artışı için yağ enjeksiyonu yaptırmam lazım ama ondan da korkuyorum daha kötü olur diye..
mezoterapinin seansı 550 lira benim yaptırdıgım yerde..sen kullnıyor musun dermaroller?hangisini ?nasıl kullanılıyor?

Cnm çok çok üzüldüm durumuna. Radyofrekans başlığında başına geleni yazda insanlar temkinli davransınlar. Yapan kişi ehli biri değil miydi? Bende prp yaptrcaktm bi güzellik salnunda. 3prp+3radyofrekans=1500tl dediler. İllede radyofrekansıda yapcakmışım. Az kalsın onlara yaptrcaktm sonra internetten radyofrekansı araştırdım ve yüzkası altına kadar işliyormuş ve o alttaki yağ tabakasınıda eritebilirmiş eğer dikkatli şekilde ısı verilmezse..yani senin başına gelende bu sanırım. Bunu okuduktan sonra vazgeçtim. Sadece prp düşünebilirim. Ondada bu sene mi yaptrayım seneyemi kararsızm.liftng cihaxım gelsn onu kullancm şimdilik. Peki sen ne yapmayı düşünyosun? Yaşın kaç? Plastik cerrahla konuştunmu?

doktor değildi yapan..o amaçla da gitmemiştim.cilt bakımına gidip kendimi şımartayım dedim.kampanya var dediler. 1 seansdan bir şey olmaz diye dusundum.burdaki yazıları okumak aklıma gelmedi.derken hikaye başladı..plastik cerrahların bir kısmı bekle biraz dedi.biri endoskopi,k germe ve yağ enjeksiyonu diğer ikisi de yağ enjeksiyonu önerdi.44 üm..dısardan pek fark eden yok.ama bazı ışıklarda çöküntüler belli oluyor.eşim yüzün küçüldü biraz dedi.
bugün gittim saf c vitamini ampul adım.30 tanesi 75 lira..benevin serumalrına baktım.biraz daha arastırıp alacağım.bugun de arastırmam biterse 2 tane dermaroller sipariş vereceğim:)
prp yi de yılda bir yaptırmak gerekiyor galiba.cildinde sorun yoksa gözaltı ve nasolabial alan için seni mutlu etmeyebilir.önce bir aleti dene istersen.

Merhaba arkadaşlar

Saçlarım zayıf telli ve hassas tı.Dökülmede yaşıyordum.Bir sürü çare denedim yağlar,maskeler vs ama sonuç alamadım.Sonra kuaförüm bir müşterisinin prp yaptırdığını memnun kaldığını söyledi.Ben de hemen bahsedilen doktora gittm.Önce PRP yapmadı.6 aylık bir tedavi verdi.o tedaviden çok şükür mutluydum.Saçlarım çıktı ve daha sağlıklı görünmeye başladı.6 ay sonra tekrar doktora gittim ve bu sefer 4 seanslık PRP işlemi verdi.Haftada bir kez yaptırdım.2 hafta oluyo biteli.Ama bundan da olumlu sonuçlar alacağımı düşünüyorum.Mesela saç tellerim daha kalınlaştı gibi.. herkes bunu farkediyor.En başta kuaförüm farketti.PRP hemen sonuç alınan bir işlem değil.5,6 içerisinde daha oturuyor.Bununla beraber yine saçlarıma dış tedavi uygulamaya devam ediyorum.Kısacası ben memnun kaldım..Yaptırmaktan hiç çekinmemenizi tavsiye ederim..

Ben dün 2.seans PRP mi yaptırdım arkadaşlar.İzmirde yaşıyorum bu arada.yüzümde çok kötü güneş lekeleri vardı,boyun bölgemde de zamansız bir kaç çizgi oluşmuştu.ben çok güzel sonuç aldım,lekelerim yok olmaya,yanaklarım çocukluğumdaki gb kızarmaya,gözaltı morluklarım azalmaya,boynumdaki çizgiler azalmaya başladı daha şimdiden.tavsiye ediyorum,makyaj yapmadanda ışıl ışıl geziyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

prp işe yaramıyor..olumlu yorum yapanların çoğu reklam amaçlı.para tuzağı..ben ettim siz etmeyin..

bende yaptrmayı düşünyrm ADANA da 1000 tl 3 seans... yaptrnlar çok memnnmşş
öncelikle herkese merhaba; prp konusu merak edenler için 26 ocak 2015'te yaptırdığım prp sonucunda yaşadıklarımı ve tecrübelerimi size aktarayım.
öncelikle gittiğinizde yüzünüze uyuşturucu bir krem sürüyorlar 1 saate yakın yüzünüzde bu krem bekliyor acı az hissedilsin diye sonrasında sizden 3-4 tüp kan alıyorlar benden 4 tüp aldılar sonra gülme çizgileriniz var ise o kısma iğne ile enjeksiyon yapıyorlar yaklaşık her çizgiye 3-4 enjeksiyon sanırım trombosit enjekte ediyorler daha sonra uzunluğu 2mm olan iğnelerle yüzünüzde mikro kanallar açıyorlar ve sizden alınan kanı trombositleri kanınızdaki hücre yenileyici olan maddeleri açtığı mikro kanallara sürüyor yani ilk önce hasar oluşturup vücudun hasar oluşan yerde çalışma yapmasını sağlıyor ve enson trombositi yüzünüze sürüyor ve kalkıyorsunuz aynaya baktığınızda yüzünün benzetmek gerekirse tüp patlamış gibi kırmızı ve şiş korkuyorsunuz ama daha sonra alışıyorsunuz gelgelim faydalarına bukadar zahmete katlandık evette sonuç ne:
ben şahsım olarak Ankarada referansla gittiğim bu işin ehli olduğunu düşündüğüm bir doktora gittim ümitköy'de 500 tl ödedim seansına ve aradan 4 gün geçmesine rağmen sonuç hiçbirşey fark etmedi 3 gün evden çıkmadım yüzümün kızarıklığı geçmedi 1-2 saat kızarık kalır diyorlar inanmayın ve üstüne üslük yüzümün 1 tabak derisi 5 gün olmasına rağmen hala soyuluyor ama 2 tabaka soyulmaz yani anlıcanız bu siteye sırf bu konudaki tecrübelerimi merak edenlere anlatmak için üye oldum 500 tl ye yaptırmamım sebebi rehen lab kit olmasını istedim tercihim yoksa 250 tl ye yapanlarda var ama hiç bir fakı yok bence uzun lafın kısası hiçbir işe yaramıyor bence boştan yere yüzünüze zarar vermeyin yemenize içmenize dikkat edin bol su için en doğrusu bu bu tür maceralara maddi ve manevi girmeye gerek yok yazık olur....

prp işe yaramıyor..olumlu yorum yapanların çoğu reklam amaçlı.para tuzağı..ben ettim siz etmeyin..
öncelikle herkese merhaba; kesinlikle sana katılıyoru sevgili lilith haklısın para tuzağı boşa yüz yıpranması prp konusu merak edenler için 26 ocak 2015'te yaptırdığım prp sonucunda yaşadıklarımı ve tecrübelerimi size aktarayım.
öncelikle gittiğinizde yüzünüze uyuşturucu bir krem sürüyorlar 1 saate yakın yüzünüzde bu krem bekliyor acı az hissedilsin diye sonrasında sizden 3-4 tüp kan alıyorlar benden 4 tüp aldılar sonra gülme çizgileriniz var ise o kısma iğne ile enjeksiyon yapıyorlar yaklaşık her çizgiye 3-4 enjeksiyon sanırım trombosit enjekte ediyorler daha sonra uzunluğu 2mm olan iğnelerle yüzünüzde mikro kanallar açıyorlar ve sizden alınan kanı trombositleri kanınızdaki hücre yenileyici olan maddeleri açtığı mikro kanallara sürüyor yani ilk önce hasar oluşturup vücudun hasar oluşan yerde çalışma yapmasını sağlıyor ve enson trombositi yüzünüze sürüyor ve kalkıyorsunuz aynaya baktığınızda yüzünün benzetmek gerekirse tüp patlamış gibi kırmızı ve şiş korkuyorsunuz ama daha sonra alışıyorsunuz gelgelim faydalarına bukadar zahmete katlandık evette sonuç ne:
ben şahsım olarak Ankarada referansla gittiğim bu işin ehli olduğunu düşündüğüm bir doktora gittim ümitköy'de 500 tl ödedim seansına ve aradan 4 gün geçmesine rağmen sonuç hiçbirşey fark etmedi 3 gün evden çıkmadım yüzümün kızarıklığı geçmedi 1-2 saat kızarık kalır diyorlar inanmayın ve üstüne üslük yüzümün 1 tabaka derisi 5 gün olmasına rağmen hala soyuluyor ama 2 tabaka soyulmaz yani anlıcanız bu siteye sırf bu konudaki tecrübelerimi merak edenlere anlatmak için üye oldum 500 tl ye yaptırmamım sebebi regen lab kit olmasını istedim tercihim yoksa 250 tl ye yapanlarda var ama hiç bir fakı yok bence uzun lafın kısası hiçbir işe yaramıyor bence boştan yere yüzünüze zarar vermeyin yemenize içmenize dikkat edin bol su için en doğrusu bu bu tür maceralara maddi ve manevi girmeye gerek yok yazık olur....

katılıyorum sana Jouly..prp şehir efsanesi bence..Bağdat Cad. de iyi bir yere yaptırdım.Öncesinde ozon da yapıldı, damardan, böylece trombositlerin kalitesi artar sonuç daha iyi olur denildi.bir iki hafta hafif bi dolgunluk oluyor o da dermarollerla derinin uyarılmasından kaynaklanıyor.aynı etkiyi kendim de yine dermarollarla sağlıyordum zaten..ozon için ayrı prp için ayrı ve 50 liraya dısarda satılan dermarollara 150-200 lira da ayrı para ödeyince epey pahalıya geliyor..sivilce izlerinde işe yaradığı söyleniyor ama yüzümde sadece küçücük ve yüzeyel bir tane iz vardı o bile aynı duruyor..onda bile etkisi olmadıysa derin dokuları nasıl etkilecek aklım almıyor..ya da bana doğru şekilde uygulanmadı..
mezoterapi prp den daha iyi diyebilirim..

Ben Ocak Ayında doktor kontrolünde prp yaptırdım bir tüp kan vrrdım krem sürdüler dermorolle ciltte hasar oluşturup iğneyle aldıkları kanın beyaz kısmını yüzüme enjekte ettıler. 5 saat boyunca cildimde kızarıklıklar geçmedi sabah kalktığımda gayet parlak Işıl Işıl bi cildim vardı etkisi bıkac hafta sürdü gözle görülür bi değişiklik oluştu ben memnun kaldım prp den ne bir kabuklanma ne morarma şişlik vs olumsuz bişey olmadı sadece yaparken biraz acıyo o kadar dayanılmayacak kadar degıl

Merhabalar.
Ben 33 yaşındayım, göz kenarlarında ve yanaklarda gülmeden kaynaklı çizgilerim var.Eh birazda yüzümde elastikiyet kaybı var.Ben de prp yi araştırıyorum ama iyi yorum da var kötü de var.SiZ evde uygulayabileceğiniz bir lifting aletinden aldığınızı yazmışsınız. Ürün den memnumusunuz ve ürünü nereden aldığınızı ve ne kadara aldığınızı buradan ya da özelde msj atarsan çok sevinirim.

prp yapıp yuzu şişenlere kırmızı gezenlere ve işe yaramayanlara hayret ettım demekkı kötü doktora denk gelmıssınız.annemde bende yaptırdık hayatta yaptrdgımız en iyi şey bence kaldıkı botox dolgu vs hepsını denemıstık hıc bırı boyle muthıs bı cılt yaratmadı demekkı doktorumuz cok iyi :)

Bu prp sistemini uzman dermatolog cilt doktoruna yaptırmak daha doğru. Estetik ve güzellik merkezlerinde yapılanlar maalesef pek işe yaramıyor. Şu anda özel Ataköy hastanesinde kampanya var. Seans ücreti 300tl. Bu sistem saç dökülmesine de kesin çözüm oluyor. Uzman bir doktora kendinizi emanet ederseniz alacağınız sonuç gerçekten süper oluyor.

Bende mersinde yaptırdım 2 seans prp 2 seansta mezoterapi ama çok fazla bi değişiklik olmadı tabi apandisit hekimden çok önemli bu konuda kısacası memnun değilim yani

3 Hafta önce dolgu ve botox yaptırmıştım kontrole gidince tek seans prp yaptırıp geldim.Bakalım nasıl olacak?

ben de prp yaptırmayı düşünüyorum.Kilo verince yüzüm çöktü.Toparlanması için prp yi önerdi doktor.Kaşımın arasındaki çizgiye de iyi geleceğini botoxa gerek kalmadan geçeceğini söyledi.Hafta yaptıracagım seansı 400 tl.Bakalım nasıl olacak.Etkilerini yararım.

Eski resimlere bakınca yüzümdeki aydınlık fark edilemiyecek gibi değil.Botox -dolgu ve 1 seans prp yaptırdım 2 kaş arası çizgim tamam gitmedi.Kaşımı çatamıyorum buna da seviniyorum yeni çizgilerimi engelleyeceğini düşünüyorum.
fiyatlar benim yüksek kaldı.sadece prp için 700 tl ödedim tek seans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…