- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
hayırlı olsun şimdiden..yaşın genç zaten.fazla bir şeye ihtiyacın yoktur.bugun gittim mezoteapiye.ışıldıyor su an cildim.yaz ayında oldugumuz için dermaroller kullanmadı.Eksik kaldı gibi geldi o yüzden.Ekim ayını bekliyorum , 3 ay bir şey yaptırmayacağım artık.Doktorum gerekirse hafif yumuşak bir dolgu yaparız dedi.Radyofrekansın maalesef sizdeki gibi kötü etkileri olabiliyor dedi.Keşke sorsaydım gitmeden.Neyse artık düşünmek istemiyorum.
Ben de dermaroller mı alsam diyorum.Onu araştıracağım şimdi.Sivilce çukurluğu yok ama kolajen uyarımı da yapıyor galiba.Ara sıra yaparım kolajen salgılanır canlı durur belki cilt..Haberleşiriz yine..
Cnm sen radyofrekans mı yapptırmıştn? Ne zararını gördn? Radyofrekansı bende epey araştırdım fakat yüzdeki yağı eritebilirmiş eğer yanlıl yapılırsa. Ve kolajeni arttırdığı için yanaklar küçülebilirmiş burda okumuştm.mezolifting ne kadar seansı? Brnde istiyorum..dermaroller kullan bence.çok faydalı
canım radyofrekans yüzünden burdayım zaten..kesinlikle uzak durmanı öneririm.ne yapsam diye care arıyorum şimdi.4 seanstı normalde bir seansına gittim ve yüzüm değişti.sol göz altımın bir kısmında doku eksilmesi bile olmuş.leke oluştu sandım once bi baktım deri inceldiği için koyulaşmış.çenemde koyuluklar oluştu örneğin.cildim çok düzgün ve parlaktı şimdi bazı ufak ufak kabarcıklar var.bazı yerlerde yine yağ eksilmesine bağlı oldugunu tahmin ettiğim çukurluklar var..oluşan çıkurluklar ince bir tabaka olduğu için oraya o incelikte yağ enjeksiyonu da mümkün değil.yani eski halime donmem zor gorunuyor.kendimi hala toparlayamadım ruhen ..genel bir volum artışı için yağ enjeksiyonu yaptırmam lazım ama ondan da korkuyorum daha kötü olur diye..
mezoterapinin seansı 550 lira benim yaptırdıgım yerde..sen kullnıyor musun dermaroller?hangisini ?nasıl kullanılıyor?
Cnm çok çok üzüldüm durumuna. Radyofrekans başlığında başına geleni yazda insanlar temkinli davransınlar. Yapan kişi ehli biri değil miydi? Bende prp yaptrcaktm bi güzellik salnunda. 3prp+3radyofrekans=1500tl dediler. İllede radyofrekansıda yapcakmışım. Az kalsın onlara yaptrcaktm sonra internetten radyofrekansı araştırdım ve yüzkası altına kadar işliyormuş ve o alttaki yağ tabakasınıda eritebilirmiş eğer dikkatli şekilde ısı verilmezse..yani senin başına gelende bu sanırım. Bunu okuduktan sonra vazgeçtim. Sadece prp düşünebilirim. Ondada bu sene mi yaptrayım seneyemi kararsızm.liftng cihaxım gelsn onu kullancm şimdilik. Peki sen ne yapmayı düşünyosun? Yaşın kaç? Plastik cerrahla konuştunmu?
prp işe yaramıyor..olumlu yorum yapanların çoğu reklam amaçlı.para tuzağı..ben ettim siz etmeyin..
öncelikle herkese merhaba; prp konusu merak edenler için 26 ocak 2015'te yaptırdığım prp sonucunda yaşadıklarımı ve tecrübelerimi size aktarayım.bende yaptrmayı düşünyrm ADANA da 1000 tl 3 seans... yaptrnlar çok memnnmşş
öncelikle herkese merhaba; kesinlikle sana katılıyoru sevgili lilith haklısın para tuzağı boşa yüz yıpranması prp konusu merak edenler için 26 ocak 2015'te yaptırdığım prp sonucunda yaşadıklarımı ve tecrübelerimi size aktarayım.prp işe yaramıyor..olumlu yorum yapanların çoğu reklam amaçlı.para tuzağı..ben ettim siz etmeyin..
öncelikle herkese merhaba; kesinlikle sana katılıyoru sevgili lilith haklısın para tuzağı boşa yüz yıpranması prp konusu merak edenler için 26 ocak 2015'te yaptırdığım prp sonucunda yaşadıklarımı ve tecrübelerimi size aktarayım.
öncelikle gittiğinizde yüzünüze uyuşturucu bir krem sürüyorlar 1 saate yakın yüzünüzde bu krem bekliyor acı az hissedilsin diye sonrasında sizden 3-4 tüp kan alıyorlar benden 4 tüp aldılar sonra gülme çizgileriniz var ise o kısma iğne ile enjeksiyon yapıyorlar yaklaşık her çizgiye 3-4 enjeksiyon sanırım trombosit enjekte ediyorler daha sonra uzunluğu 2mm olan iğnelerle yüzünüzde mikro kanallar açıyorlar ve sizden alınan kanı trombositleri kanınızdaki hücre yenileyici olan maddeleri açtığı mikro kanallara sürüyor yani ilk önce hasar oluşturup vücudun hasar oluşan yerde çalışma yapmasını sağlıyor ve enson trombositi yüzünüze sürüyor ve kalkıyorsunuz aynaya baktığınızda yüzünün benzetmek gerekirse tüp patlamış gibi kırmızı ve şiş korkuyorsunuz ama daha sonra alışıyorsunuz gelgelim faydalarına bukadar zahmete katlandık evette sonuç ne:
ben şahsım olarak Ankarada referansla gittiğim bu işin ehli olduğunu düşündüğüm bir doktora gittim ümitköy'de 500 tl ödedim seansına ve aradan 4 gün geçmesine rağmen sonuç hiçbirşey fark etmedi 3 gün evden çıkmadım yüzümün kızarıklığı geçmedi 1-2 saat kızarık kalır diyorlar inanmayın ve üstüne üslük yüzümün 1 tabaka derisi 5 gün olmasına rağmen hala soyuluyor ama 2 tabaka soyulmaz yani anlıcanız bu siteye sırf bu konudaki tecrübelerimi merak edenlere anlatmak için üye oldum 500 tl ye yaptırmamım sebebi regen lab kit olmasını istedim tercihim yoksa 250 tl ye yapanlarda var ama hiç bir fakı yok bence uzun lafın kısası hiçbir işe yaramıyor bence boştan yere yüzünüze zarar vermeyin yemenize içmenize dikkat edin bol su için en doğrusu bu bu tür maceralara maddi ve manevi girmeye gerek yok yazık olur....
Cnm bugün lifting aletini aldım. 10 güne elimde inş. Dolgu bana çok mantıklı gelmiyor çünkü en fazla 1yıl kalıcılığı var ve her sene her sene tekrar uğraşmak o kadar para baymak..hem risk hemderisraf. Bu aletin yorumlarını okudum. Dolgu ve botıksa gerek kalmadı diyorlar. Ayrıca güzellik salonlarındaki pahalı uygulamalarla aynı diyorlar. Her gün 20 dk ımı bu alete ayırmam lzm 4hafta boyunca. Sonra haftada bi kaç kez yeterli oluyomuş. Prp yi seneye erteleyebilirim. Çok para harcadım. Daha temizleyici nemlendirici antiaging ürünleri almam gerekiyor.ayrıca kilo fazlam var kilo maalesef alamam. Vermem lazım. Verdiğimde suratım daha fazla çökmeden bu aleti kullanmaya başlamam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?