PRP uygulaması - Platelet Rich Plasma

Merhabalar,

Dehset farklar gormuyorsunuz ama ciltteki matlık gidiyor cılt gozle gorulur bır toparlanmaya gırıyor.

Toplamda 3 seans yaptırdım artık her sene 1bır kere yaptırırım :)

Ben istanbulda yaptırdım hem saçım hem de yüzüm için çok memnunum. 3 seans yapıldı 3 haftada bir randevu ayarladılar dr gökhan gökler e yaptırdım önce kanımı aldılar sonra 1 cihazda 10 dakikada hazırladılar sonra yüzüme enjekte ettiler ama işlemi yapmadan canım yanmasın diye emla diye bir krem sürdüler dr beyden de md dermatolojiden de çok memnunum şimdide orada lazer epilasyom yaptıracağım

iz bir kit gördünüz mü yoksa sırf kanı alıp işlem yapıp enjekte mi ettiler

bir kit kullanmaları lazım tüplerden oluşan özel birşey

kitin resmi şu linklerde var

http://www.groziorenesansas.lt/en/images/stories/r-acr c2-b2_regen acr-c extra.jpg

http://www.bolandcell.co.za/images/PRP-and-skin-needle/PRP-Lecture-Jhb-2007-054.jpg

içinde bir ampul de var gördüğüm kadarıyla sanırım bu bir ilaç

son durumunuz nedir?

yüz için olanı kaça ve kime yaptırdınız doktor adı verir misiniz

çokteşekkürler

Kızlar bakar mısınız şunlara :)

regen2.jpg

En elle tutulur ,güzel sonuç da bunlar
:)
PRP%20Before%20and%20After%20Pic%20full%20face.jpg

lipofilling.png

Bunun nasıl birşey olduğunu çözemedim ,fikri olan var mı ?

[video=youtube;YBZSUVnnyIo]http://www.youtube.com/watch?v=YBZSUVnnyIo[/video]

Son düzenleme:
Arkadaşlar demin bir yere telf. açtım 500 dolar dolgusuz ,750 dolar ise dolgulu fiyatı dedi .(Regalin kitini kullanıyorlarmış)

Hadi diyelim 500 dolardan indirim yaptırırdık ,700 anlaştık .
Senede 3 kez yaptırsak ,bize 2100 tl patlar.

Çok fazla değil mi ?

Merhabalar,,,ben de prp yaptırdım 4 seans, birer ay ara ile,,ama videoda gördüğüm gibi olmadı,,kanım alındı,,santrifüjlendi ve tüpün üzerinde kalan sarı tabaka enjektörle yüzüme uygulandı,,doktor yaptı,çok da güzel oldu,ben böyle kan revan içinde kalmadım hiç,,kürüm tamamlandı seneye tekrar yapacağız,,,ciddi bir parlaklık oldu bende,,kanın iyileştirici özelliği yapıyormuş bunu,,seans başı 200 tl verdim ben.Sizinkiler farklı bişey sanırım..

Merhabalar,,,ben de prp yaptırdım 4 seans, birer ay ara ile,,ama videoda gördüğüm gibi olmadı,,kanım alındı,,santrifüjlendi ve tüpün üzerinde kalan sarı tabaka enjektörle yüzüme uygulandı,,doktor yaptı,çok da güzel oldu,ben böyle kan revan içinde kalmadım hiç,,kürüm tamamlandı seneye tekrar yapacağız,,,ciddi bir parlaklık oldu bende,,kanın iyileştirici özelliği yapıyormuşunu,,seans başı 200 tl verdim ben.Sizinkiler farklı bişey sanırım..
Merhaba :)
Kit olarak mi uyguladi ,hangi sehirde yaptirdin ?
Sadece parlaklik mi olustu ? Hic dolgunluk olusmadi mi cildinde ?

Son düzenleme:
Ayşegül PRP ile dinç! GALERİ
Botokslu olduğu söylenen Aldinç'in kendi kanıyla genç kaldığı ortaya çıktı!

"O Kız" için çektirdiği fotoğraflarla yıllara meydan okuyan Ayşegül Aldinç'e "Botoks yaptırdı" denilmişti. Bu haberleri yalanlayan 48 yaşındaki sanatçı, gençliğini "PRP" denilen bir yönteme borçluymuş.

Takvim'in haberine göre, kişinin kendi kanı kullanılarak yapılan "PRP" metodu ile kırışıklıklara meydan okuyan Ayşegül Aldinç, bu yöntemi son birkaç yıldır yaptırıyor. PRP, son yıllarda git gide Türkiye'de yaygınlaşıyor.

KENDİ KANI KİŞİYE ENJEKTE EDİLİYOR
PRP tedavisinde hasta kendi kanı kullanılır, bazı işlemlerden sonra deriye enjekte edilir.
Böylece hastanın kendi kan hücreleriyle yaşlı deri ve deri altı doku uyarılarak tedavi sağlanmış olur

alıntıdır .

Son düzenleme:

elbette kit olarak,,yani malzemelerin kutusunu yanımda açtı doktor,,ama asıl malzeme senin kanın zaten...Ankara da yaptırdım ve parlaklık dışında sadece yaptırdığım gün hafif bi dolgunluk oldu, o da onca iğne giriş çıkışından normal olarak...prp dolgu için kullanılmaz benim bildiğim, çöküntü onarıcı evet, olası sarkmalara tedbir evet ama dolgu değil..ilerisi için yatırım diyelim,,,zaten eklemişsin ya,,uyarıcı etkilerle iyileştirmee yöntemi....işte öyle :)))

elbette kit olarak,,yani malzemelerin kutusunu yanımda açtı doktor,,ama asıl malzeme senin kanın zaten...Ankara da yaptırdım ve parlaklık dışında sadece yaptırdığım gün hafif bi dolgunluk oldu, o da onca iğne giriş çıkışından normal olarak...prp dolgu için kullanılmaz benim bildiğim, çöküntü onarıcı evet, olası sarkmalara tedbir evet ama dolgu değil..ilerisi için yatırım diyelim,,,zaten eklemişsin ya,,uyarıcı etkilerle iyileştirmee yöntemi....işte öyle :)))

Benim geçen gün bir yere telf açtım ,bilgi almak için kit kullanmıyoruz dediler .Ben de ondan merak edip ,sana sordum .

Şu eklediğim fot.lardaki kişilerin yüzlerinde ,bariz bir şekilde dolgunluk oluşmamış mı :44: offf ya.

Bende düşünüp duruyorum, prp mi mezoliftingmi diye mezolifting dha aklıma yatıyor aslında ama o konudada pek kimse bir şey yazmamış ilgili konuya.

Bende düşünüp duruyorum, prp mi mezoliftingmi diye mezolifting dha aklıma yatıyor aslında ama o konudada pek kimse bir şey yazmamış ilgili konuya.

Offff napacağız bir Volupte :( kafam çok karışık :44: az bir para da değil ki .
Sen hangi şehirdesin ? İzmirde olsan ,birlikte doktorlardan fikir alırdık .

Benim geçen gün bir yere telf açtım ,bilgi almak için kit kullanmıyoruz dediler .Ben de ondan merak edip ,sana sordum .

Şu eklediğim fot.lardaki kişilerin yüzlerinde ,bariz bir şekilde dolgunluk oluşmamış mı :44: offf ya.

kit kullanmıyorlarsa şüphe etmelisin canım..dolgunluğa gelince,bilemedim ki şimdi, ciltteki kırışıklıklar açıldıysa da dolgun ifade olmuş olabilir ama benim doktorum ek olarak bunu söylemedi,belki zaman içinde gözlenen bir etkidir, ben 4 seanstan sonra ara verdim ama gerçekten memnun kalmıştım,yüzüm yeterince dlgun belki de ondan farkademedim,,mezoterapidense prp öneririm ben,kendi kanın gerçekten en iyisi bence,,sevgilerrr

kit kullanmıyorlarsa şüphe etmelisin canım..dolgunluğa gelince,bilemedim ki şimdi, ciltteki kırışıklıklar açıldıysa da dolgun ifade olmuş olabilir ama benim doktorum ek olarak bunu söylemedi,belki zaman içinde gözlenen bir etkidir, ben 4 seanstan sonra ara verdim ama gerçekten memnun kalmıştım,yüzüm yeterince dlgun belki de ondan farkademedim,,mezoterapidense prp öneririm ben,kendi kanın gerçekten en iyisi bence,,sevgilerrr

Haklısın tatlım ya :50: kit kullanan yerler de çok para istiyor. Ben prp kafama koydum ama iyice araştırıp ,ona göre yaptırabilirim .Yakın zamanda bir yerle görüşüp ,bilgi alacağım :) buraya gelişmeleri yazarım .

Offf çok az dahi yüzüme dolgunluk gelse ,yeter benim için.

Dolgunluk veriyordur muhakkak .
Bakın burda ne yazıyor .

Şahıstan alınan kan özel bir santrifüj ile santrifüj edilerek trombositten zengin plazma ayrıştırılır. Bu plazma kalsiyum ile aktive edilerek en az 1 mm derinliğe, her alana 8 kez uygulanan mikroroller aracılığı ile yedirilir. Çökük yerler yine bu plazma ile doldurulur.

alıntıdır .

tirane cim, siz ne kadar ödediniz seans bası?
ve doktorunuz kimdi? setin hangi tür oldugunu hatırlıyormusunuz, zaten prp kiti bir tek markada var o da regenlab

classic mi yoksa extra mıydı sizinki?

doktorun adını yazar mısınız? (ozel mesajla ya da buraya da olabilir doktor adı yazıyorlar üyeler...

volupte cim, 2100 şu an bu uygulamanın 3 senas ücreti zaten...
kit pahalı, eğer kullanırlarsa 2100 normal fiyat gibi görünüyor şu an

ama sadece kanı alıp santrifüjleyip milletten 200-300 tl alıyorlarsa ayıptır bu

Back
X