• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRP uygulaması - Platelet Rich Plasma

tirane cim, siz ne kadar ödediniz seans bası?
ve doktorunuz kimdi? setin hangi tür oldugunu hatırlıyormusunuz, zaten prp kiti bir tek markada var o da regenlab

classic mi yoksa extra mıydı sizinki?

doktorun adını yazar mısınız? (ozel mesajla ya da buraya da olabilir doktor adı yazıyorlar üyeler...

volupte cim, 2100 şu an bu uygulamanın 3 senas ücreti zaten...
kit pahalı, eğer kullanırlarsa 2100 normal fiyat gibi görünüyor şu an

ama sadece kanı alıp santrifüjleyip milletten 200-300 tl alıyorlarsa ayıptır bu

Ben ankara da nihat özkan polikliniğinde yaptırdım, Ahmet bey di doktorum ama tam gün yasası nedeniyle kaybettim onu artık, seans başı 200 TL ödedim çok hijyenik ve sağlıklı ortamda oldu hepsi de hatta kanımı oranın hemşiresi alyordu özenle,,markalara gelince hiç dikkat etmedim ama doktorum kitleri hep yanımda göstererek açıyordu,anlatıyordu da ama ben aklımda tutmadım sanırım,sonuç olarak sizin rakamlara göre ben çok iyi yaptırmışım görünüyor:) hadi kaçtım şimdilik,,sevgilerrr

Merhabalar,

Dehset farklar gormuyorsunuz ama ciltteki matlık gidiyor cılt gozle gorulur bır toparlanmaya gırıyor.

Toplamda 3 seans yaptırdım artık her sene 1bır kere yaptırırım :)

huysuzmakarna ,cilt gözeneklerini küçültüp sıkılaştırıyor mu? ben de düşünüyorum 2000 tl ye 3 seans fiyat aldım regen marka kit.klasik olanı mı bilmiyorum ama ayrıca kandan kalan kısımla da dolgu yapıyolarmış yüze. sizce fiyat iyi mi?

huysuzmakarna ,cilt gözeneklerini küçültüp sıkılaştırıyor mu? ben de düşünüyorum 2000 tl ye 3 seans fiyat aldım regen marka kit.klasik olanı mı bilmiyorum ama ayrıca kandan kalan kısımla da dolgu yapıyolarmış yüze. sizce fiyat iyi mi?

Biraz pahalı olmus fıyatın benimki bu kadar degildi. Kan ile nasıl dolgu oluyor onu anlamadım ama? Ayrıca mutlaka en az 6 ayda yenıletmek gerekıyor (1 kere) ona gore sureklı yaptıracagınız ve fiyatı sızı sarsmayacak bı yer olsun ..

kafayı taktım bende yaptrımak istiyorum prp ya bende fiyat aldım 3 seans 1500 tl istanbulda.. 27 yaşındayımm
pahalı kremler kullandım peeling yaptrdm, ama istedğim sonuçları alamadım son olarak bunu denicem ondan sonra vazgeçiçem bu işlerden:))

Merhabalar,,,ben de prp yaptırdım 4 seans, birer ay ara ile,,ama videoda gördüğüm gibi olmadı,,kanım alındı,,santrifüjlendi ve tüpün üzerinde kalan sarı tabaka enjektörle yüzüme uygulandı,,doktor yaptı,çok da güzel oldu,ben böyle kan revan içinde kalmadım hiç,,kürüm tamamlandı seneye tekrar yapacağız,,,ciddi bir parlaklık oldu bende,,kanın iyileştirici özelliği yapıyormuş bunu,,seans başı 200 tl verdim ben.Sizinkiler farklı bişey sanırım..

nerde yaptırdığınızı banada söyleyebilirmisiniz bende yaptırmak istiyorum da özelden yazarsanız çok sevinirim

Merhabalar,,,ben de prp yaptırdım 4 seans, birer ay ara ile,,ama videoda gördüğüm gibi olmadı,,kanım alındı,,santrifüjlendi ve tüpün üzerinde kalan sarı tabaka enjektörle yüzüme uygulandı,,doktor yaptı,çok da güzel oldu,ben böyle kan revan içinde kalmadım hiç,,kürüm tamamlandı seneye tekrar yapacağız,,,ciddi bir parlaklık oldu bende,,kanın iyileştirici özelliği yapıyormuş bunu,,seans başı 200 tl verdim ben.Sizinkiler farklı bişey sanırım..

200 liraa aaa çok uygun banaada yazın lutfen özelden nereede yaptrdıgınızııı

200 liraa aaa çok uygun banaada yazın lutfen özelden nereede yaptrdıgınızııı

canımm, afedersin, ancak gelebildim,
Ankara'da dr nihat özkan polkliniğinde yaptırdım, doktorum ahmet beydi ama artık o yok,yerine gelen de yapıyor mu,kaça yapıyor bilmiyorum,netten telini alıp sorabilirsin canım,
umarım yardımım olmuştur,sevgiler

canımm, afedersin, ancak gelebildim,
Ankara'da dr nihat özkan polkliniğinde yaptırdım, doktorum ahmet beydi ama artık o yok,yerine gelen de yapıyor mu,kaça yapıyor bilmiyorum,netten telini alıp sorabilirsin canım,
umarım yardımım olmuştur,sevgiler

soran oldu mu acaba o doktor da yapıyormuymuş ve fiyatı ne kadar?

Merhaba arkadaşlar.aşağıda koyduğum videoda 03:35 saniyeden itibaren bakın kıza PRP (Plazmalifting) uygulaması yapılıyor.Tabi oncesinde kızın yuzunu sivilcelerden temizliyorlar ve kimyasal piling yapılıyor.Sona kadar izlerseniz sonuç ortada.Harika oluyor.
Benim çok problemli cildim var,yıllardır sivilcelerim geçmiyor.Valla kızın yerinde olmak istemezdim ama sonucu görünce o acılara dayanılır bence :42: iyi gunler
[video=youtube;bJSfw-yj874]http://www.youtube.com/watch?v=bJSfw-yj874[/video]

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de yoğun bir araştırmadan sonra prp yaptırdım. 5gün oldu yaptıralı ve gerçekten de bir parlaklık hissettim.şimdiden böyle ise sanırım 3 veya 4 uygulama sonra çok güzel sonuçlar bizleri bekliyor. bence fiyatı yaşlanmamızı geciktircek ise gerçekten değer. 3 seanstan oluşan bir kürü her yıl yaparsak asıl amacımıza kavuşuruz bence. hele yaşı 30larında olanlar için söylüyorum şimdiden başlayın daha çizikler başlamadan. zaten ona buna boş paralar harcayacağımıza kesin çözüm ama biraz daha pahalı olan uygulamalara yönelirsek hem cildimizi hem de cebimizi ve en önemlisi de mutluluk ve özgüvenimizi kazanırız.
bu arada cildinde çok ciddi hasarlar olan ( akne izleri vs) varsa doktorunuza roller tekniğiyle prp uygulaması yapmasını isteyin. roller dedğim şey bir iğne topluluğundan oluşan ve dönen ufak bir mekanizma. mantığı şu şekilde işliyor. yüzünüze tek tek iğne sokmaktan ziyade yüzünüzde bu roller denilen şeyi sürülüyor ve tek tek iğne sokmaya göre hem daha fazla iğne sokulmuş oluyor hem de o çok hasarlı yerlerde biraz daha fazla çalışarak orada mikro düzeyde bir hasar yaratılıyor. normalde cilt hasarlı yapıyı onarmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. hele bide bu yapay hasarlı yere prp de kullanılan kanımız yedirilince e artık tadından yenmiyor:))) yapay hasar derken mikro düzeyde korkmayın hemen ertesi gün hiçbişey kalmıyor zaten belli olmuyor.
diğer önemli bir konu doktorunuza ozonize zeytinyağını sorun. benim doktorum bu uygulamadan sonra bunu önerdi. her akşam sürüyorun ve boşverin diğer boş boş kremleri bunu kullanın. ama kokusu çok hoş diil şimdiden söyliyim:))
şimdi gelelim herkesin ençok merak ettiği soruya fiyatı ve nereden yaptırdın:) normalde 650 tl ama paket olarak alınca ortalama 500e falan denk geliyor. ama anlattıklarıma göre değmez mi. arkadaşlar nereden yaptırdığım konusuna gelince bunu 2 veya 3üncü uygulamadan sonra kesin sonuçlarını gördüğümde olumlu ya da olumsuz kesin bilgi vericem. nolur nolmaz diye yanlış yönlendirmek istemem çünkü. ama en büyük eksiğimiz kimse kusura bakmasın ama yok çok güzel oldu veya çok kötü oldu diyoruz ama bu yerleri iyi ya da kötü buradan açıklamıyoruz. güzel biyer varsa söyleyelim buradaki arkadaşlar olarak oraya yönlenelim aynı şekilde kötüyse de söyleyelim ki paramızı boş yerlere ve umutlara harcamayalım. sonuçtan paradan çok daha önemli olan umutlarımız var bizim. diğer seansım 5 nisanda. kesin yazıcam arkadaşlar. umarım yardımım olmuştur

bu arada nergizcim harika bi video paylaşmıssın ellerine sağlık

Son düzenleme:
Bugün PRP tedavisini denedim. 41 yaşındayım ve burun kenarında çizgilerin derinleşmesi, cildimin sarkmaya başlamasından hiç mutlu değildim. Ama şu anda aynada gördüğüm sonuçlardan çok memnunum. Yüzüm bir günde 30 yaşındaki halime geri döndü sanki. Fiyat olarak 3 seans için 1500TL ödedim. Marmara Forum, Elit Poliklinik'de Güzide Hn'a yaptırdım. Aslında doktorum 3'lü paket önerdi bana. PRP, Mezoterapi ve IAL sistem (hyalünorik asit). Hepsine 3500TL ödeyeceğim. Ama bu 1 yıllık bakım. Doktorum bu 1 yıl boyunca pahalı kremlerden kullanmam gerekmediğini hatta cildimin durumuna göre belki de hiçbirşey kullanmam gerekmeyeceğini söyledi. 3 ayda bir biten nemlendirici krem, temizleyici vs yılda 2000-2500TL verdiğimi hesapladım ve bu kadar iyi bir sonuçta yok ortada. Her gün her gün aynı ritüeli sabah akşam tekrarlamaya çalışmak da cabası. 1 yıl sonra koruma programı olarak 1 kere PRP ve IAL yaptıracağım. 10 gün sonra IAL için randevum var. Bakalım bu terapi yüzüme kaç yılı geri verecek :)

sevgili romance dediklerin çok doğru ama merak ettim yani uygulamayı yaptırdığın ilk gün yüzündeki farkı nasıl hemen görebildin. çünkü malum okadar iğne yedikten sonra ilk gün çok hoş olmuyor ama tabi sabah hemen geçiyor.acaba sende farklı bi uygulama mı oldu. ben etkilerini 4üncü gününden itibaren görmeye başladım ama gerçekten her sabah uyandığımda yapmak istediğim şey aynaya bakmak çok güzel bir duygu.

Sevgili Melek belki benim cildimle ilgili birşeydir ama işlemden sonra biraz yüzüm kızarsada yarım saat içerisinde geçti. Evde aynada baktığımda burun kenarındaki derinleşmelerin bayağı azaldığını gördüm. Doktor işlem sırasında PRP ile o bölgeye dolgu yaptı sanırım. Bir daha gittiğimde sorarım. Bugün 2. günüm ve yüzümde hiçbir kızarıklık, yara, şişlik filan yok. Sonuçtan da memnunum :)

Son düzenleme:
Back
X