• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRP uygulaması - Platelet Rich Plasma

He bu arada tabiki evde kendimiz yaparsak hijyen kurallarında çok titiz olmamız gerekir. Örneğin roller kullanmadan önce saf alkolle güzelce dezenfekte edin. Uygulamadan sonrada önce yıkayın sonra tekrar alkolle dezenfekte edip o şekilde muhafaza edin. Doktorum söyledi bunu da paylaşayım dedim:))

meraba, bu roller dediğinizi nereden bulabiliriz? birde eğer siz kendiniz uygulamaya cesaret ederseniz bizimle de ayrıntılı olarak paylaşır mısınız? biraz cesaret bulsam bende yaparım aslında:)

Arkadaslar bugun yaptirdim hemen paylasiyorum. Yuzumde igne giren yerlede kirmizi izler var ve belli belirsiz sislikler, alnimdaki kucuk sislikler daha belirgin su anda, sivrisinek isirdiginda olusan sislikler gibi ama cok daha belirsiz hali. Yaptirali birkac saat oldugu icin bana soylenene gore bu normal. Tabi her cilt farkli reaksiyon veriyor bu islemlere. Simdiden yuzumde yukari kalkmis gibi bir his var. Daha yeni oldugu icin icerdeki hucreler henuz calismaya basladi. Birkac gune kadar daha belirgin bir fark olacaktir diye dusunuyorum. Yine paylasacagim gelismeleri..

işe yaramıyor..
İki ayrı doktora yaptırdım. Ciddi bir uygulama değil de cilt bakımı gibi düşün dedim kendi kendime .
İlk günlerde bir aydınlık oluyor yüzde fakat o vaad edilen yenilenme elbette olmuyor.
İkinci doktor ben özel ürünlerle zenginleştiriyorum enjeksiyonu dedi. Bir süre bir gerginlik (ama asla ferah hissettiren bir şey değil bu) toparlanma hissi oluştu sonra uçtuuuu! 1800 liramı kenara koysaydım fena olmazdı heralde ...o da uçtu !

prp hakkında bir cildiyecinin makalesine denk geldim nette.kırmızı kan pulcuklarının asla ciltte iyileşme yapmayacağı tamamen beklentileri sömürmek üzere kurulu bir sözde tedavi olduğunu yazmış..haklı olduğunu düşünüyorum.hiçbir mantığı yok..

Kızlar annemi götürdüm nezih karaca uyguladı prp yi özel kitleri var ona hemşiresi kan aldı çöktürme işlemi yapıldı iyi plazma trombosit yüzeyde kaldı onu enjektöre alıp yüzüne dolgulu malzemeyle uyguladı annem çok kilo verdi ve heekes yüzünün çökmediğini ve çok iyi göründüğünü söylüyor :)

Back
X