• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELAMYFAMILY

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
13
3
6
43
Herkese merhaba,
Bende bircogumuz gibi tüp bebek sürecinden bir suredir geciyorum. Yasim 44 olacak cok yakinda. AMH cok asiri dusuk, folikul sayisi az.
Artik tüp bebegi herhangi birsey yapmadan denemek istemiyorum acikcasi. Pisikolojik ve finansal olarak agir gecen bir surec olmaya basladi. PRP ve Egzasom yaptiranlar ile ilgili bilgiye ihtiyacim var ve ilk aklima gelen kadinlar klubu oldu:)) Istanbuldayim ve dr onerebilecekler var ise cok sevinirim.

Lutfen PRP ve egzasom yaptiranlar deneyimlerinizi ve dr önerilerinizi paylasrmisiniz? Benim gibi bir cok kadina yardimci olacagindan eminim.

Tesekkur ederim.

Herkese merhaba,
Bende bircogumuz gibi tüp bebek sürecinden bir suredir geciyorum. Yasim 44 olacak cok yakinda. AMH cok asiri dusuk, folikul sayisi az.
Artik tüp bebegi herhangi birsey yapmadan denemek istemiyorum acikcasi. Pisikolojik ve finansal olarak agir gecen bir surec olmaya basladi. PRP ve Egzasom yaptiranlar ile ilgili bilgiye ihtiyacim var ve ilk aklima gelen kadinlar klubu oldu:)) Istanbuldayim ve dr onerebilecekler var ise cok sevinirim.

Lutfen PRP ve egzasom yaptiranlar deneyimlerinizi ve dr önerilerinizi paylasrmisiniz? Benim gibi bir cok kadina yardimci olacagindan eminim.

Tesekkur ederim.
Onların işe yaradığı ile kesin bir şey yok.. Aret kamar la görüşmeni tavsiye ederim.

Ben de 30 yaşındayım. Doktorum onları öneriyor. Kesin sonucu olmadığı için yaptırmak istemiyorum. AMH 0,76

Bende araștırıyorum su anda. Ama acikcasi faydasini gördüğünü soyleyen bir kac kisinin yorumuna rastladim, degisiklik olmadigini soyleyenlerede. Benim dr Cem Celikdi. Kendisinin prp ve egsosom faydalari ile ilgili bir yazisinada rastladim internette. Ama pek yapma taraftari degil kendisi.
Birde egsosom bebek kordonundan kullanilarak yapilan var birde sizin vucudumuzdan karnimizdan alinarak yaoilan var. Genelde hazir bebek kordonundan kullaniyorlar.
Birde Bülent Tıraș ın uyguladigi kan ve idrar ayrismasi ile yapilan egsosom diye uyguladigi birsey var. Dolayısıyla iyi arastirilmasi gereken bir konu.
Umarim daha cok kadin görür mesajlarimizi ve bizimle deneyimlerini paylașırlar.

Sizin doktorunuz kim? Bilgilerinj paylasir misiniz? Ben istanbuldayim.

Back
X