Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar PRP ya da Saç Mezoterapisi yaptıran var mı???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rgulkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
4
0
86
İstanbul
Arkadaşlar saç dökülmesine çare arıyorum.
Evde uygulanabilecek yöntemlerin bir çoğunu denedim fakat maalesef ki tam anlamıyla faydasını gördüğüm bir yöntem olmadı.
Geçen gün internetten araştırdığım bu uygulamaları(PRP[Platelet Rich Plasma- platelet yönünden zenginleştirilmiş plazma uygulaması] ve mezoterapi) yapan bir merkeze, Este World'e gittim bu yöntemlerin birkaç seansta saç dökülmesini durdurduğunu,devam edildiği taktirde yeni saçların çıkabileceğini söylediler.
Bunları deneyen birileri varsa ve sonucun ne olduğunu yazarsa çok memnun olurum :)

PRP VE MEZOTERAPİ VAR OLAN SAÇI GÜÇLENDİRMEK VE YENİ ÇIKAN TÜĞCÜKLERE SAÇ FORMU KAZANDIRMAK İÇİN BİR UYGULAMA SAÇ DÖKÜLMESİNİ DE AZALTIYOR.BEN 4 HAFTADIR BU UYGULAMAYI YAPTIRIYORUM BİR HAFTA MEZOTERAPİ BİR HAFTA PRP OLARAK VE 3. HAFTADAN SONRA ETKİ GÖRMEYE BAŞLADIM TOPLAM 8 SEANS OLACAK BENİM TEDAVİM 10 SEANSA KADAR YAPILIYOR SAÇIN DURUMUNA GÖRE VE BEN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM.ZATEN ETKİ GÖRMEME %0 MUTLAKA ETKİ GÖRÜYORSUNUZ BİRAZ ACILI BİR İŞLEM AMA SONUCU GÖRÜNCE O ACI UNUTULUYOR EMİN OLUN

merhaba arkadaşlar saç mezoterapisi hakkında acil yardım eder misiniz? bir de izstanbulda (avr.)nereyi öneririsiniz şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar prp SAÇ DÖKÜLME TEDAVİSİ hakkında bende araştırma yapıyorum ne zamandır mersinde yaşıyorum ama pek güvenemiyorum işte burdaki kliniklere, benim yıllardır saçlarım dökülür hep kulak hizama kadar uzar ve hoop dökülür yeni saçlarım çıkar uzar dökülür uçları çatal çataldır ve kullanmadığım ürün kalmadı bu PRP ve saç mezoterapisi hakkında bayağı bişeyler duydum kimi hiç bir işe yaramıyor diyor kimisi çok iyi kesinlikle denenmeli kararsız kaldım açıkcası pahalı da biraz ama yapacak bişey yok eni sonu yaptıracağım gibi gözüküyor.yaptırdığım zaman sonuçlarını yazacağım sizlere, yaptıran yorumlarınıda bekliyorum

ben bir seans yaptırdım,perşembe günü ikincisini yaptıracam.bende dökülmeyi azalttı.ama doktorum kimisinde işe yarar,kiminde yaramaz demişti.onun için denemeden bilemezsin.

haklısın sanırım, peki nekadara yaptıryorsun ve nerde öğrenebilirmiyim bir sakıncası yoksa ? Birde diğer seanslarında bittiğinde saçın ile ilgili gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.

. Ben de yaptırdım hiç memnun kalmadım hiç bi etkisi olmadı :)
Ayrıca bütün mesajlarında doktorunu övmüşsün bi sürü estetik operasyon ve tek bi isim ! Reklamcılar burdaki mağdur insanların parasını ve umutlarını çalmayın! Prp den kimse çok umutlanmasın.çaresizlikten onca para verdim sonuç sıfır

. Ben de yaptırdım hiç memnun kalmadım hiç bi etkisi olmadı :)

sizi bilmem ama ben etkisini gördüm bazıları evet reklam amaçlı yazabiliyor ama ben faydasını gördüm bu sizin aldığınız ürünle alakalı ne kadar iyi o kadar çabuk etki saç dökülmem durdu hatta küçük küçük saçlarım da uzamaya başladı.

Sac mezoterapisine basladim bugun bende merak edenler icin buraya yazacagim

Benimde aniden saclarim koparak elimde kaldı tahlillerim gayet normal minoxil ve psovate losyon kullanıyorum bir ay içinde dökülme durmassa acilan yerlere iğne yapicam dedi ve bu iğne kortizon icerikliymis bir yakinim o hastanede çalışıyor ve seansı 10 TL bu kortizon iğnesi hakkında bilginiz varsa yazın lütfen nette sac kiran tedavisinde uygulanan ve çok memnun kalinan bi uygulama olduğu yazıyor ama ben saçkıran değilim ama çok açıldı sac diplerim çok üzgünüm cok

Tedavim bitti saçlarım eskşi haline döndüler çok mutluyum bilgilendireceğimi yazmıştım şuan çok rahatım inş sizlerde umduklarınızı bulursunuz düşünenler için doktorumu önerebilirim memnuniyetle :)

Kaç seans ve nerede yaptırdınız? Hala memnun musunuz?

Merhaba kızlar,

Benim uzun yıllardır saçlarım dökülüyor, doktorlara gittim, testler yaptırdım, ilaçlar kullandım, haplar, vitaminler, pahalı sampuanlar, solüsyonlar... hepsini kullandım, zaman zaman çok az dökülse de şu aralar her gün en az 100-150 tel saçım dökülyor. Örneğin dün akşam geç saatte banyo yaptım, hafif ıslak saçımı ördüm ve uyudum, kalktığımda saçım kurumamıştı. Islakken dökülmeye daha müsait biliyorum. Uyandığımda örüğü bozdum ve ellerimle düzelttim tamı tamına 93 tel saçım döküldü, hiç taramadan üstelik. Zaten tarama işlemini çok uzun zaman önce bıraktım, çok korkuyorum tararken, saçım elime geldikçe üzüntüden ağlamak istiyorum her seferinde.

Yavaş yavaş psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum, dışarıya çıktığımda herkesin saçına bakıyorum öncelikli olarak. Herkesin saçları sağlıklı, gür gördüğümde kendim adıma çok üzülüyorum. Bunu itiraf etmek çok güç belki ama dün yakın bir çalışma arkadaşım saçlarını toplamıştı. Saçlarının kalınlığını görünce şok oldum, benimkinin en az 5 katıydı, artık saçlarım toplayınca işaret parmağımın kalınlığından bile daha ince. Sonra bir de tepesi iyice açılmış insanları görüyorum, şükrediyorum, ama yine de üzülüyorum

Neredeyse her yolu denedim, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir tek PRP veya mezoterapi gibi şeyler deneyemedim, onlar da gerçekten çok büyük paralar, vermeli miyim bilemiyorum. Forumda okudum, kimileri iyi diyor, kimileri kötü. PRP veya mezoterapi denemiş ve memnun kalmış kişiler yazabilir mi acaba?

Bir de resim ekledim, fikriniz olması açısından

Eklentiler

• 20150724_133046.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 3.787
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…