Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşıyoruz birebir aynı. Benim de şuan günlük 100 ü buluyor. Ve saçlarım çok ince telli seninkinden çok daha fazla açılmış durumda.dr A gittim demir ve biotin düşük çıktı. Demir ve biotin kullanıyorum 1 haftadır henüz etkili olmadı. Bu değerlerim yükseliyor sonra yine düşüyor. Saç Dökülmem de bu kadar etkili mi bilmiyorum hormonlarda da problem var gerçi. Yani bir çözüm bulamıyorum. Psikolojim kötü. Geri çıkar mı eskisi gibi olur mu böyle olup gürleştiren var mı çok merak ediyorum.Merhaba kızlar,
Benim uzun yıllardır saçlarım dökülüyor, doktorlara gittim, testler yaptırdım, ilaçlar kullandım, haplar, vitaminler, pahalı sampuanlar, solüsyonlar... hepsini kullandım, zaman zaman çok az dökülse de şu aralar her gün en az 100-150 tel saçım dökülyor. Örneğin dün akşam geç saatte banyo yaptım, hafif ıslak saçımı ördüm ve uyudum, kalktığımda saçım kurumamıştı. Islakken dökülmeye daha müsait biliyorum. Uyandığımda örüğü bozdum ve ellerimle düzelttim tamı tamına 93 tel saçım döküldü, hiç taramadan üstelik. Zaten tarama işlemini çok uzun zaman önce bıraktım, çok korkuyorum tararken, saçım elime geldikçe üzüntüden ağlamak istiyorum her seferinde.
Yavaş yavaş psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum, dışarıya çıktığımda herkesin saçına bakıyorum öncelikli olarak. Herkesin saçları sağlıklı, gür gördüğümde kendim adıma çok üzülüyorum. Bunu itiraf etmek çok güç belki ama dün yakın bir çalışma arkadaşım saçlarını toplamıştı. Saçlarının kalınlığını görünce şok oldum, benimkinin en az 5 katıydı, artık saçlarım toplayınca işaret parmağımın kalınlığından bile daha ince. Sonra bir de tepesi iyice açılmış insanları görüyorum, şükrediyorum, ama yine de üzülüyorum
Neredeyse her yolu denedim, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir tek PRP veya mezoterapi gibi şeyler deneyemedim, onlar da gerçekten çok büyük paralar, vermeli miyim bilemiyorum. Forumda okudum, kimileri iyi diyor, kimileri kötü. PRP veya mezoterapi denemiş ve memnun kalmış kişiler yazabilir mi acaba?
Bir de resim ekledim, fikriniz olması açısından
Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşıyoruz birebir aynı. Benim de şuan günlük 100 ü buluyor. Ve saçlarım çok ince telli seninkinden çok daha fazla açılmış durumda.dr A gittim demir ve biotin düşük çıktı. Demir ve biotin kullanıyorum 1 haftadır henüz etkili olmadı. Bu değerlerim yükseliyor sonra yine düşüyor. Saç Dökülmem de bu kadar etkili mi bilmiyorum hormonlarda da problem var gerçi. Yani bir çözüm bulamıyorum. Psikolojim kötü. Geri çıkar mı eskisi gibi olur mu böyle olup gürleştiren var mı çok merak ediyorum.
Ozel clnc medilife da Mehmet Bey'e yaptirdim 10seans surdu toplam tatlimKaç seans ve nerede yaptırdınız? Hala memnun musunuz?
Ozel clnc medilife da Mehmet Bey'e yaptirdim 10seans surdu toplam tatlim
6 yıl kadar saç dökülmesiyle mücadele ettim. Öncelikle saç dökülme nedeninizi bulmanızı öneririm. Örneğin pko, troid gibi problemler olabilir. Endokrine başvurun. 3 seans prp yaptırdım bu ay 4. seansımı yaptıracağım ve oldukça memnunum. Fakat herkes aynı sonucu göremiyor ne yazıkki. Bu tür tedavilere saçlarınızı cevap verebilmesi için hücrelerin ölmemiş olması gerekir.Arkadaşlar saç dökülmesine çare arıyorum.
Evde uygulanabilecek yöntemlerin bir çoğunu denedim fakat maalesef ki tam anlamıyla faydasını gördüğüm bir yöntem olmadı.
Geçen gün internetten araştırdığım bu uygulamaları(PRP[Platelet Rich Plasma- platelet yönünden zenginleştirilmiş plazma uygulaması] ve mezoterapi) yapan bir merkeze, Este World'e gittim bu yöntemlerin birkaç seansta saç dökülmesini durdurduğunu,devam edildiği taktirde yeni saçların çıkabileceğini söylediler.
Bunları deneyen birileri varsa ve sonucun ne olduğunu yazarsa çok memnun olurum :)
Yeni bir yöntem geliştirilmiş mezoterapi kök hücre ve saç dökülmeleri için aşı birleştirilmiş kardeşimde işe yaradı araştırmanı tavsiye ederimMerhaba, buradan daha önce benim yaptığım gibi internet kaynaklarını araştıranlara faydalı olmak için yazıyorum. 30 lu yaşların başındayım ve saç sayımda ve yoğunluğunda ciddi azalma oldu. Özellikle son birkaç ayda gözle görülür bir açılma başladı. Saç PRP tedavisi yardımcı olur diye düşündüm.
3 seans prp 3 seans mezo yaptırdım. herhangi bir sonuç alamadım. tavsiye etmiyorum. Bence bu iş çok suistimal ediliyor. birçok yer dolaştım. Sadece 1 yer bana ısrarla "bakın bu tedaviler kesinlikle saç çıkarmaz umut bağlamayın" dedi. Kimisi yok grow faktörlü kimisi yok bizimki çok farklı falan diye satmaya çalışıyor.
Bilmeyenler için söyliim; konuyu yabancı kaynaklardan da araştırdım. Okuduğum kadarıyla saç prpsinin en çok işe yaraması gereken yaş grubundayım ve vaka olarak da saçlarım henüz birkaç ay önce dökülmeye başladı. Buna rağmen en ufak bir yeni saç oluşumu olmadı. 2 aylık tedavinin sonucunda gözle görülür söyleyebileceğim tek şey biraz yağlanma azaldı o kadar.
Son olarak kesinlikle ama kesinlikle MİNOXİL sprey kullanmayın!!! Ben 2 gün kullandım saçlarımda ciddi bir açılma oldu. Zaten herkes her yerde yazmış ama buradan bende söyliim. Doktor bana PRP sürecinde yeni çıkacak saçların daha hızlı çıkması için MİNOXİL sprey yazdı. Birkaç gün kullandım kullanmaz olaydım. Saçlarım resmen gözümün önünde açıldı.
Bilginiz olsun arkadaşlar.
Yeni bir yöntem geliştirilmiş mezoterapi kök hücre ve saç dökülmeleri için aşı birleştirilmiş kardeşimde işe yaradı araştırmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?