Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar PRP ya da Saç Mezoterapisi yaptıran var mı???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşıyoruz birebir aynı. Benim de şuan günlük 100 ü buluyor. Ve saçlarım çok ince telli seninkinden çok daha fazla açılmış durumda.dr A gittim demir ve biotin düşük çıktı. Demir ve biotin kullanıyorum 1 haftadır henüz etkili olmadı. Bu değerlerim yükseliyor sonra yine düşüyor. Saç Dökülmem de bu kadar etkili mi bilmiyorum hormonlarda da problem var gerçi. Yani bir çözüm bulamıyorum. Psikolojim kötü. Geri çıkar mı eskisi gibi olur mu böyle olup gürleştiren var mı çok merak ediyorum.

Merhaba
Ben de saçlarımı koparma huyu var, tek tek tutup tutup koparıyorum çocukluğumdan beri, o yüzden çok kötü durumdalar, dönem dönem açıklıklar oluşur,sonra yeniden uzarlar,ama bir süreden sonra tabi çıkmamaya yada çok yavaş çıkmaya başlıyorlar.Yıllardır bu sorunu yaşadığım için bisürü yöntem de denedim tabi..Bence en etkili olan
saç mezoterapisi ve PRP. Kısaca iğne gibi bişeyle saç derine tıbbi bir takım ilaçlar enjekte ediyorlar, öyle çok acımıyor, ama ilacı yiyen saç acayip kendine geliyor, çok hızlı uzamaya başlıyor ve artık çıkmamaya başlayan bölgelerde yeniden ucunu gösteriyor. Bununla ilgili detayları araştırıp, bulunduğun şehirde bu işi ciddi yapan yerleri teleofnla arayıp fiyat sorup uygun olan bir yere yaptırabilirsin,ben İstanbul'da birden fazla yere yaptırdım. İlk yaptırdığım yer çok iyiydi ama çok pahalı olduğu için sonrasında daha ucuz yerlere yaptırdım, ilki kadar etkili olmadı yine de çok yararlıydı,sen de bi kaç yeri arayıp öyle git derim,işlemi yapan kişinin doktor yada hemşire olmasına dikkat et.Sanırım pahalı yada ucuz olması kullandıkları ilacın miktarına bağlı oluyormuş, mezoterapiyle enjekte ettikleri ilacın kendisi çok pahalıymış, bazı yerler fiyatı çok yüksek bulan müşterilere ilaç miktarını azaltarak daha ucuza yapıyorlarmış.Tabi böyle olunca güveneceğin yeri bilemiyorsun,ben de şuan yaptırıyorum ama kim bilir ne kadar ilaç koyuyorlar...İlk yaptırdığım yerde çok daha fazla etki gördüğüme göre onlar ciddi miktarda daha çok ilaç yapmıştı belki de...ama onlar da her randevumda en az bir saat beklettikleri için gıcık oldum gitmedim bida, zaten ücreti dudak uçuklatıyor...yine de bir yerden başalyıp yaptırmak lazım,bence tıbbi ve kesinlikle etkili bir yöntem

Demir ve biotin kullandım ben de zamanında, işe yaradı da. Belli bir dönem durdu, yaklaşık 3-4 ay. Çok mutlu oldum o dönem ama sonra dökülme yeniden başladı. Umarım sende de işe yarar ve daha uzun süreli bir çözüm olur.

Kabus gibi gerçekten, hayatımın son 2-3 yılını sürekli saçımı düşünerek geçiriyorum. Allah başka kötü sıkıntı vermesin tabi ama psikolojik olarak çok kötü etkiliyor bu beni.

Artık çok fazla pahalıya mal olsa da, PRP veya mezoterapi deneyeceğim sanırım.

Mezoterapi ve prp mucize gibi birşey mutlaka yaptır. Benim de düzleştirici-maşa kullanma kaynaklı dökülmelerim olmuştu zaten seyrek olan saçlarım iyice azalmıştı tepem falan görünüyordu artık. Testlerde biotin eksikliği var dendi onun için özel vitamin kullanıyorum ve minoxil sıkıyorum her gün. 6 mezoterapi+4 prp işlemine 3000 vermiştim sanırım tedavi bir seneye yakın sürdü. Şimdi pekiştirmek için 5 seans prp yaptırıyorum o da 1800lira 6 ayda bir gidiyorum, daha sonrasında da saç aşısı dye birşey çıkmış 2-3 sene idare ediyormuş onu yaptırıcam gerçekten çok memnunum. Hastane ismi veremem sanırım ama merak edersen mesaj atman yeterli :)

Ben prp yaptırdım. Toplam 5 seans sürdü. Saç dökülmesi azalıyor parlaklığı canlılığı artıyor. Saç köklerinin beklendiğini farkediyorsunuz. Bir de sampuanıma çam terebenti karıştırdım hep onunla yikiyorum. Sık Şampuan kullanmıyorum. Saç kremi hiç almıyorum.

saç mezoterapisi konusunu çok araştırdım. Bir sürü güzellik ile ilgili konuyu araştırıyorum. Mezoterapi uygulaması saçta ve ciltte en etkili yöntemlerden biri bence. Kendi tecrübelerimden bu sonuca vardım. Saç mezoterapisinde kullanılan ilaçlar çok önemli. Siz farketmeden kafanıza azcık ilaç ve serum fizyolojik koysalar ruhunuz duymaz. O yüzden ilaçların en olduğunu sormanız ve kullanırken o ilaçlar mı kullanılıyor takip etmeniz lazım. İlaçların içeriğinde demir glukonat olması çok önemli. saçı çıkaran bu madde genellikle. Buna ek olarak Tiamin, Biotin, Pantenol, hyaluronic asit, retinoik asit, dutasterit ve minoxidil içeren kokteyller kullanılmalı. Tercihen bunların hepsi ve fazlası. Saça yapılan mezoterapi 2-3 mm derinliğe yapılmalı ve 3,5 mm arayla yapılmalı. Bütün saç tepesi için enjeksiyonda toplamda 3 ml ürün olmalı en az. Saça mezoterapi sonrası saç 1 gün yıkanmamalı. acılı bir işlem olmaması için uyuşturucu spreyler ve kremler var. Ama ne kadar kullanılsa da biraz acıyabilir. bu içerikli mezoterapinin 15 günde bir 6-10 seans arası yapılması büyük fark yaratabilir. Yine de konu kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

Kaç mm derinliğe yaptığının ayrımına nasıl varabiliriz. Ben doktoruma güvendim. Prp yaptırdım. Çok da memnun kaldım. Şimdilerde saçlarımı banyodan sonra yatistiramiyorum :))) Bir seans mezoterapi de yapalım demişti. Şimdi sizin yazdıklarınız doğrultusunda içeriğini incelerim Teşekkürler paylaşım için

6 yıl kadar saç dökülmesiyle mücadele ettim. Öncelikle saç dökülme nedeninizi bulmanızı öneririm. Örneğin pko, troid gibi problemler olabilir. Endokrine başvurun. 3 seans prp yaptırdım bu ay 4. seansımı yaptıracağım ve oldukça memnunum. Fakat herkes aynı sonucu göremiyor ne yazıkki. Bu tür tedavilere saçlarınızı cevap verebilmesi için hücrelerin ölmemiş olması gerekir.

Merhaba, buradan daha önce benim yaptığım gibi internet kaynaklarını araştıranlara faydalı olmak için yazıyorum. 30 lu yaşların başındayım ve saç sayımda ve yoğunluğunda ciddi azalma oldu. Özellikle son birkaç ayda gözle görülür bir açılma başladı. Saç PRP tedavisi yardımcı olur diye düşündüm.
3 seans prp 3 seans mezo yaptırdım. herhangi bir sonuç alamadım. tavsiye etmiyorum. Bence bu iş çok suistimal ediliyor. birçok yer dolaştım. Sadece 1 yer bana ısrarla "bakın bu tedaviler kesinlikle saç çıkarmaz umut bağlamayın" dedi. Kimisi yok grow faktörlü kimisi yok bizimki çok farklı falan diye satmaya çalışıyor.
Bilmeyenler için söyliim; konuyu yabancı kaynaklardan da araştırdım. Okuduğum kadarıyla saç prpsinin en çok işe yaraması gereken yaş grubundayım ve vaka olarak da saçlarım henüz birkaç ay önce dökülmeye başladı. Buna rağmen en ufak bir yeni saç oluşumu olmadı. 2 aylık tedavinin sonucunda gözle görülür söyleyebileceğim tek şey biraz yağlanma azaldı o kadar.
Son olarak kesinlikle ama kesinlikle MİNOXİL sprey kullanmayın!!! Ben 2 gün kullandım saçlarımda ciddi bir açılma oldu. Zaten herkes her yerde yazmış ama buradan bende söyliim. Doktor bana PRP sürecinde yeni çıkacak saçların daha hızlı çıkması için MİNOXİL sprey yazdı. Birkaç gün kullandım kullanmaz olaydım. Saçlarım resmen gözümün önünde açıldı.
Bilginiz olsun arkadaşlar.

Yeni bir yöntem geliştirilmiş mezoterapi kök hücre ve saç dökülmeleri için aşı birleştirilmiş kardeşimde işe yaradı araştırmanı tavsiye ederim

kardeşinde işe yaradı demek.. bak sen...
yoksa ankarada … kliniğinde hekim … 'nin mucizesi mi bu..:) hemen koşarak oraya gidip tedavi olalım.
kardeşim bak bu iş sağlık. burada doktor reklamı yapıcam diye insanları yanlış yönlendirmeyin. insanlar da gerçekten inanıyor böyle şeylere..
bir doktor veya bir klinikle ilgili ısrarla aşırı memnunum feci iyi inanılmaz güzel diye yazı yazanların geçmiş mesajlarına muhakkak bakın!! reklamını yaptığın yer gerçekten iyi de olsa bu şekilde aslında kötü reklam yapmış oluyorsun.

Yeni bir yöntem geliştirilmiş mezoterapi kök hücre ve saç dökülmeleri için aşı birleştirilmiş kardeşimde işe yaradı araştırmanı tavsiye ederim

Merhaba ben de psikolojik olarak dağılmış durumdayım acaba bi çözüm bulabildiniz mi en azından psikoloji bakımından. Ben bulamıyorum yardıma ihtiyacım var

5 seans prp 5 seans mezoterapi yaptırdım (15 gün arayla bi biri bi diğeri)
hiç fayda görmedim
ama bu dökülme nedenine göre değişir
genetik dökülme benimki ve buna faydalı bişe yok
param boşuna gitti

Merhaba canım ,6 yıl önce prp yaptıracağım demişsiniz yorumda yaptırdınızmı yaptırdıysanız fayda gördünüz mü ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…