Prp

Bahar Aslan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
122
Puanlar
103
Merhaba, 39 yaşında bir kez de prp deneyeyim diyorum son ümit, kaybedecsk bir şey yok biraz paradan başka, sormak istediğim ne zaman yapılıyor? Adet öncesi sonrası? Adet zamanı? Ona göre planlama yapıyorum ,teşekkür ederim.Rahim bölgesine kan akışını arttırmak için hacamat da önerdiler bu arada.

Merhaba, yaşım şu an 31 ama ilk AMH düşüklüğünü öğrendiğimde 29’du o sıralar ben de araştırdım. Bir doktorum da önermişti. Doktor önerisinden sonra daha fazla üzerine yoğunlaştım. Prp’nin olumlu yönde bir etkisi olduğunu hiç düşünmüyorum. Kendi doktorum da eğer fayda sağlasaydı kimse menopoza girmezdi diyor :) Prp için ayıracağınız bütçeyi bence havuz yöntemi için kullanın. İnstagramda takip ettiğim embriyolog var. Ender Yalçınkaya onun paylaşımlarına bakabilirsiniz. Tabii yine fikir sizin. Bu süreçler para tuzaklarıyla dolu. İnsanların umutları için her türlü faydalı faydasız uygulama öneriliyor bazen özel merkezlerden.

Merhaba, prp/eksozom bu tür şeyler bazı doktorlar tarafından süreçte olumsuz şeyler yaşayanlar için öne sürülen yöntemlerden. Bana da eksozom önerildi, sadece biraz araştırmamla bile çoğu insanda işe yaramadığını gördüm. Ha sizde de tamamiyle işe yaramaz da demiyor/diyemiyor kimse “bazı” (maddi) kaygılardan dolayı. Açıkçası ben de bi şey diyemiyorum ola ki denemezseniz acaba deneseydim der misiniz diye. O sorumluluğu kimse almak istemez. Eksozom için adet sonrası yapılıyor denmişti bana prp’de öyledir diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası, tercih sizin. Ben olsam ben de havuz yöntemine harcardım ona harcayacağım parayı ya da yumurtanız çıkıyorsa güzel bi diyetisyenle çalışırdım en azından altın yumurtayı bulabilmek için.

Back
X