- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Ezgidevran
-
Ben maras geliniyim ayrica uni. Orada okudum. ama suan yarim saat mesafede bi ilcedeyim. suna inan ki oldugum yerde olsan simdiye coktan bavulunu toplayip kacmistin. Sorunun esinin ailesi ve sosyal cevreyle alakali olduguna inaniyorum tabi aileden de uzak olmak da cabasi.ayni sorunlar bendede var zaman zaman cikmaza cok dustum ama gercekten bu konuda hasta sen isen ilacda sensinBen adapte olamadım çok denedim bu seferde psikolojim bozuldu. Yapamıyorum. Allah kimseyi bu duygularla imtihan etmesin.
Diger konularindan bu fikri edindim tabiki basite indirgemiyorum 2 yil oncesine kadar ayni sorunu yasamistimBu kadar basite almanıza gerek yok. Herkesin sorunları olabilir. kimin nasıl hissettigini neler olduğunu bilemezsiniz. Öneriniz varsa seve seve dinlerim. Zaten bunun için yazdım
Yaa evet yardimci olmak icin cevap yaziyoruz ama o cevap vereceklerini cimbizla cektikonusuna titizlik göstermeyen üye
hiç sevmiyorum böylesini
Ahh adanaBen evlendikten 5 yıl sonra eşim sınavı kazandı ve adana merkez gibi kocaman yerden çok ücra bir ilin ilçesine geldim. Şehirden hasta olunmaz demeyin öyle bi oldumki.kafayı yiyordum resmen.o binalar üstüme üstüme geliyordu sanki.hiç kimseyi tanımıyordum.eşim oģlum ve ve ben.memlekete gidiyordum sık sık ve dönüşte otobüste gelirken belki inanmayacaksınız ama sanki beni mezara koyuyorlar dı.kabuslar iç sıkılmalar.bunu yaşamasam konu sahibine şaşırabilirdim ama bende yaşadım.ki eşimin sınavı kazanmasını en çok ben istiyordum.suan 10 yıl oldu. Alıştım tabi.çoğu zaman aklıma bile gelmiyor kendi Memleketim. Evim nerdeyse düzenim orda.ama o zamanlar burda 10 yıl kalacaksın deseler di kalp krizinden falan muhtemelen ölmüstüm
Ufak tefek aglamayla üzülmeyle şimdiye kadar geldim.Ama artik hersey üstüme geliyor. Canım cikacaj gibi hissediyorum. Bi bahane bulup buradan gitmem lazim yoksa delirecemDiger konularindan bu fikri edindim tabiki basite indirgemiyorum 2 yil oncesine kadar ayni sorunu yasamistim
Aklınıza geliyorsa bi bahane bulun bana eşim ailesine soylecek.ben karadenızde yaşama ihtimalimi düşünemiyorum bile ,
güneş yok hava hep puslu gökyüzü açık değil ve hep yagmurlu , düşünüce bile kalp çarpıntısından midem bulanmaya başlıyor ,
çok haklısın konu sahibi ama lütfen kendine bir ugraş bul , birşeylerle ilgilen
Haklısın ama bu halde olmuyor elim kolum fazla geliyor. 10kilo verdim üzüntüdenBen maras geliniyim ayrica uni. Orada okudum. ama suan yarim saat mesafede bi ilcedeyim. suna inan ki oldugum yerde olsan simdiye coktan bavulunu toplayip kacmistin. Sorunun esinin ailesi ve sosyal cevreyle alakali olduguna inaniyorum tabi aileden de uzak olmak da cabasi.ayni sorunlar bendede var zaman zaman cikmaza cok dustum ama gercekten bu konuda hasta sen isen ilacda sensin
Esin hangi sektorde yaz aylari tayin sezonu olarak goruluyor mecburi tayin cikmis gibi davraninUfak tefek aglamayla üzülmeyle şimdiye kadar geldim.Ama artik hersey üstüme geliyor. Canım cikacaj gibi hissediyorum. Bi bahane bulup buradan gitmem lazim yoksa delirecem
Bende sanmıyorum ya Maraşın çok kötü bi yer olduğunu. Kendi alışmak istememiş sorun burda. 1 sene zorlanırsın anlarımda. 3 sene olmuş bir de bebeği var. DeğişikArkadasa bi kac oneri sunacaktim ama isine geldigi yerde cevap yazmayi tercih etti. Bursaya hic gitmedim ama marasi da kesinlikle gomecek degilim o kadar degisip modernlesti ki il olarak kotu soylenecek bisey yok gezecek yer kalmadiysa antep bi saat. Problem esinin ailesidir kesin tabi birde kendi ailesine uzak olmasi.
İlla eşe gerek yok gündüz çıkıp gezin biraz. Çevre edinin. Heralde sürekli evde olursanız psikolojiniz bozulur. Eşiniz de haftada 1 veya 2 dışarı çıkamayacak kadar mı yorgun? Yani sizin dediğinize göre psikolojiniz bozuk bunu görmüyor mu?Eşim sabahtan akşama kadar yok.Gelincede yorgun oluyor. pek fazla dışarı çıkmıyoruz. Çevrem yok. "sabahtan akşama kadar evdeyim
Tayin dönemi bizde 6ayda bir var ama eşim yazmıyor.Bi bahane bulup ailesine söyleyecekmiş yoksa ailesiyle arası acilirmis bu şekilde tayin isteseEsin hangi sektorde yaz aylari tayin sezonu olarak goruluyor mecburi tayin cikmis gibi davranin
Bende 10 kilo vermiştim. Psikolojinizin bozulması yeterli bi sebeb değilmi Eşinizin ailesine.Haklısın ama bu halde olmuyor elim kolum fazla geliyor. 10kilo verdim üzüntüden
Senin doktorayi vs beklleyene kadar sende esini ikna et mecburi ciktigini soylesin o zaman. Ama sanirim onun hic gitmeye niyeti yokTayin dönemi bizde 6ayda bir var ama eşim yazmıyor.Bi bahane bulup ailesine söyleyecekmiş yoksa ailesiyle arası acilirmis bu şekilde tayin istese
Yani hani bazi illere gore cok cok iyi ben seviyorum marasi. Vallahi bunalimdan bunalima girsem bana hak kvye bile raziydim 3 yil oncesine kadar oda yok ama suan cok guzel alistim oldugum yere cok kucukde olsaBende sanmıyorum ya Maraşın çok kötü bi yer olduğunu. Kendi alışmak istememiş sorun burda. 1 sene zorlanırsın anlarımda. 3 sene olmuş bir de bebeği var. Değişik
konuyla çocuğun ne alakası var?Neden bebek yaptın ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?