• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatristim hipokondriazise kayıcaksın dikkat et dedi:(

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
2.363
924
123
Arkadaşlar biliyorsunuz diz rahatsızlığım var
Şu an aslında işler yolunda gidiyor hatta işe de başlıycam inşallah 2 aya.
Ama yine dizim için bişeylere devam ediyorum gittim özel hastanede mr çektirdim kontrol öncesi sonra rapor tuhaf çıktı illa eski çekindiğim özel merkezde de çektireyim dedim. Annem de destekliyor hatta o da zorluyor baktır baktır diye. Kendi takipli doktorum var. Ama birinden duydum yabancı bir doktor dünya çapında bu işte ilk 5’te şimdi de ona randevu aldım. Online randevu tabi çok pahalı. Neyse artık bu son olsun dedim onunla da konuşayım benzer tedavi yöntemi söylerse başka bir adım atmıycam. Bir iki makyaj malzemesi ve kıyafet almam diyorum Neticede sağlık bu değmez mi?

Aldiz kireçlenmesinden öyle bir bahsediyorsunuz bu konu icin demiyorum diger konularinizda da böyle Allah korusun baska bisey çıkacak diye.
Kireçlenme cok uc noktada mi benim eşimin teyzesinde cok ileri ama yürüyor şükür prp yaptırıyor vs vs ama sürünmüyor.

Ha bu konuda isterseniz alırsınız randevu zaten burda kimseye sormaya gerek yok.

Aldiz kireçlenmesinden öyle bir bahsediyorsunuz bu konu icin demiyorum diger konularinizda da böyle Allah korusun baska bisey çıkacak diye.
Kireçlenme cok uc noktada mi benim eşimin teyzesinde cok ileri ama yürüyor şükür prp yaptırıyor vs vs ama sürünmüyor.

Ha bu konuda isterseniz alırsınız randevu zaten burda kimseye sormaya gerek yok.
Randevuyu aldım onu sormadımki zaten.
Belki benim gibi olan var mı diye merak ettim.
Daha hastalığın evresini bile net söyleyemiyor doktorlar inanın güvenim kalmadı tr de mr raporlarını bir görseniz birbirinden o kadar farklı ki. Bu yüzden böyle oldum biraz da

Sizin neyiniz var? Yardımcı olurum belki
Siz milleti bırakın da kendinize yardımcı olun.

Bir iki makyaj malzemesi ve kıyafet almam diyorum Neticede sağlık bu değmez mi?
Şu soruyu soran birinden kim neden medet umsun?

Sorun sizin dizinizde değil kafanızda. Bırakın millete yardım dağıtmayı iyi hir psikiyatriste görünün.

Insanlarin ne imtihanlari var. Allah akıl versin

Arkadaşlar biliyorsunuz diz rahatsızlığım var
Şu an aslında işler yolunda gidiyor hatta işe de başlıycam inşallah 2 aya.
Ama yine dizim için bişeylere devam ediyorum gittim özel hastanede mr çektirdim kontrol öncesi sonra rapor tuhaf çıktı illa eski çekindiğim özel merkezde de çektireyim dedim. Annem de destekliyor hatta o da zorluyor baktır baktır diye. Kendi takipli doktorum var. Ama birinden duydum yabancı bir doktor dünya çapında bu işte ilk 5’te şimdi de ona randevu aldım. Online randevu tabi çok pahalı. Neyse artık bu son olsun dedim onunla da konuşayım benzer tedavi yöntemi söylerse başka bir adım atmıycam. Bir iki makyaj malzemesi ve kıyafet almam diyorum Neticede sağlık bu değmez mi?
Raporda tuhaf olan ne çıktı ki?

Siz milleti bırakın da kendinize yardımcı olun.

Şu soruyu soran birinden kim neden medet umsun?

Sorun sizin dizinizde değil kafanızda. Bırakın millete yardım dağıtmayı iyi hir psikiyatriste görünün.

Insanlarin ne imtihanlari var. Allah akıl versin
Belki benim hastalığımdan dı nerden biliyosunuz yardımcı olamacağımı ya ne garip bir cevap. Psikiyatristimde de varmış bana bir sürü şey sordu hastalıkla ilgili sen çok bilgilisin diye ona bile yardımcı oldum bilmem utanırmısınız ama sanmam

Psikiyatristim de çok iyi prof çok şükür size de vereyim bence iletişim bilgilerini

Ben kendime teşhis koymuyorum ya başka bir tarafımla da sorunum yok. Dizlerim gerçekten hasta hala ağrısız yürüyemiyorum 6 ay dır tedavi altındayım
Bendede sigaraya bağlı öksürük vardı.Onun üzerine koymuşdum teşhisi.

Ben kendime teşhis koymuyorum ya başka bir tarafımla da sorunum yok. Dizlerim gerçekten hasta hala ağrısız yürüyemiyorum 6 ay dır tedavi altındayım
Kimse zaten size sen rahatsız değilsin demiyor ama o kadar çok kurcalıyorsun ki sen işin en sonunda iyileşeceğin varsa da iyileşemeyeceksin senin ciddi anlamda ruh sağlığın bozuk bunu defalarca yazdım kabul etmedin bak zamanla tüm forum aynı fikre geldi sen sağlıklı değilsin ama dizinle alakalı değil ruhsal olarak sağlıklı değilsin bırak artık dr araştırmayı tedavi araştırmayı tedirgin olmayı sürekli bir şeyler araştırmayı sal

Diğer raporlarda normal olan patella da patella alta çıktı yani yamuk patella. Ve bunun gibi bir sürü şey. Birinde menisküs normal diğerinde yırtık
Anladım, çok geçmiş tekrar ama ben de birazcık taktığını düşünüyorum. Benzer süreçlerden bende geçtim bi hastalığım için gitmediğim özel kalmamıştı. Sonra baktım olmayacak psikiyatriye gittim. Aslında sorunun tamamen kafamda olduğunu anladım. Beynim oyun oynuyor gibi. Çok şükür geçti. İçin rahat edecekse yine git ama bu kadar takmak doğru değil. Kötüyü çağırma lütfen.

Back
X