- 29 Temmuz 2018
- 79
- 23
- 88
- 32
- Konu Sahibi Umutbekcisi
-
Psikologum. Hangi psikolog yaptırdı bunu,ya da o yüzleşin anlamına gelen aktif dinleme filan yaptırdı da konuyu mu çarpıtıyorsunuz? Biz kimseye ne yapması gerektiğini söylemeyiz,söyleyemeyiz çünkü.Bugun psikologa gittim erkek arkadasımla basımdan gecenleri ilişkimizi hatalarımızı herseyden bahsettim bana özür mektubu yaz numaeasını ver dedi yazdım yolladım donmesini bekliyorum ama korkum cok olmucak reddedicek oylede mektupta seyler yazdım ki aciz gibi hissettim ben terapiye gittim suan iyice mahvoldum nolcak boyle bilmiyorum daha bayramın 2. Günü ben yazdım buna 3 haftadan sonra gitmeyi göze aldın bikere git hesabımı allaha bırakıyorım yazdım bana kime bırakırsan bırak uzak dur benden dedi bu kisiye özür mektubu özlem mektubu yazdım ya bide gonderdim pismanım rezil olucam pismanım hersey mahvolucak aciz gibi görcek
Soyle oldu bana neler yaptıgımı soyledi bende erkek arkadasımla aramızda gecen dialogları anlattım ben 20 yıllık klinik uzmanıyım hangi ilişkinin nere gidecegini en iyi ben bilirim cocugu yormus bunaltmıssın severek gitmis bazı seyler oldu 27 temmuzda her fedakarlıgo ben yapıyorum sen hicbisey yapmıyorsun senin dediklerini ben ikiletmezken sen benim dediklerimi hiçe sayıyorsun demişti bisey yazmadım bu surecte iki defa hattımı caldırdı kapattı wp engel kaldıyor falan hamlelerini dogru oynamamıssın istersen ozur mektubu yaz numarasını bana ver bide ben görüseyim dedi gecen sene birliktede erkek arkadasımın işi icin terapiye gitmistik ordan tanıypr bizi sizce dogru seylermiPsikologum. Hangi psikolog yaptırdı bunu,ya da o yüzleşin anlamına gelen aktif dinleme filan yaptırdı da konuyu mu çarpıtıyorsunuz? Biz kimseye ne yapması gerektiğini söylemeyiz,söyleyemeyiz çünkü.
Telefon numarasını almak, hasta yakını ile görüşmek .. bunlar doğru değilSoyle oldu bana neler yaptıgımı soyledi bende erkek arkadasımla aramızda gecen dialogları anlattım ben 20 yıllık klinik uzmanıyım hangi ilişkinin nere gidecegini en iyi ben bilirim cocugu yormus bunaltmıssın severek gitmis bazı seyler oldu 27 temmuzda her fedakarlıgo ben yapıyorum sen hicbisey yapmıyorsun senin dediklerini ben ikiletmezken sen benim dediklerimi hiçe sayıyorsun demişti bisey yazmadım bu surecte iki defa hattımı caldırdı kapattı wp engel kaldıyor falan hamlelerini dogru oynamamıssın istersen ozur mektubu yaz numarasını bana ver bide ben görüseyim dedi gecen sene birliktede erkek arkadasımın işi icin terapiye gitmistik ordan tanıypr bizi sizce dogru seylermi
Arayıp bunları yapmamasını soylemelimiyim yardımcı olun lütfenTelefon numarasını almak, hasta yakını ile görüşmek .. bunlar doğru değil
Bana lütfen bisey soyleyim sizce yapmalıyım arayıp yapmamasını mı soylesemBir psikolog anlattıklarınıza yönelik haklısın ya da haksızsın bile demezler
Tavrı fazla müdahaleci geldi bana “ en iyi ben bilirim onu yap bunu yap” doğru bi tarz değil.Soyle oldu bana neler yaptıgımı soyledi bende erkek arkadasımla aramızda gecen dialogları anlattım ben 20 yıllık klinik uzmanıyım hangi ilişkinin nere gidecegini en iyi ben bilirim cocugu yormus bunaltmıssın severek gitmis bazı seyler oldu 27 temmuzda her fedakarlıgo ben yapıyorum sen hicbisey yapmıyorsun senin dediklerini ben ikiletmezken sen benim dediklerimi hiçe sayıyorsun demişti bisey yazmadım bu surecte iki defa hattımı caldırdı kapattı wp engel kaldıyor falan hamlelerini dogru oynamamıssın istersen ozur mektubu yaz numarasını bana ver bide ben görüseyim dedi gecen sene birliktede erkek arkadasımın işi icin terapiye gitmistik ordan tanıypr bizi sizce dogru seylermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?