Psikolog ben terkeden erkek arkadasıma özür mektubu yazmamı istedi. Düsüncelerinize ihtiyacım var?

Tüm herseyi doğru kabul edelim. Alt üstü bir kağıt parcası neden dünyanın sonu muamelesi yapıyorsun? Yazdın bitti

Benim doktorum da böyle bir şey istedi ama yollatmadı yaz içini dök ve sonra yak ya da yırt dedi

Ayrıca korkma rezil olmadın yaptın ve bitti gerisini boşver bir süre sonra gülüp geçeceksin buna emin ol

Hayatımda 1 seans psikoloğa gittim.
Mektup yazdırmasını anlarım.
Hatta hatalarınız için özür içermesini istemesini de anlarım..
Ama o kişinin numarasını isteyip göndermesini asla anlayamam.
Saçmalık resmen.

Şu bdv ye konu olan psikologlar benim güvenimi iyice sarstı. Bu aralar gitme arzum vardı ama işini iyi yapan psikolog yok mu yahu?

Psikologum diyerek tv'lere bile çıktı. Parayla seans veriyormuş millete. Meğerse bir vakıf üniversitesinden sosyoloji mezunuymuş

Ne insanlar var ya. Hiç ortaya çıkmayacağını mı düşünüyorlar nedir yani? Ünlü olma merakı insanların mantığını ele geçiriyor demekki

Zafer Akıncı için de öyle demişlerdi ama adam diplomasını çıkarıp gösterdi..

İşte mezun olduğu üniversite sadece sosyoloji mezunudur diye açıklama yaptı ortada diploma yok

Neden bu tepki anlamadım cidden saka gibi ben basımdan gecenleri anlattım burdaki yorumlara istinaden de farklı bi psikologa gitmek istiyorum dedim neye bu öfkeniz anlayamıyorum
kendince gelmişsin burada insanları işletmeye kalkıyorsun olay baya yalan kokuyor. ya senin gittiğin psikolog psikolog değil ya da sen psikologa falan gitmedin. burada diyrlar ki sana o kişinin psikolog olmadığı belirlenirse paranı da geri alırsın ama sen hala bunu anlamayıp diretiyorsun. burada insanlar yorum yapıyor yardımcı olmaya çalışıyor sana ama hala saçmalıyorsun. güzel oldu banlandığına sevindim. daha iyi düşünülmüş senaryolarla gel bir sonrakine.

Niye ne guzel iste ayrilanlari birlestiriyorlar demek ki :) millet falcilara buyuculere gidoyo bunun icin :)
Töbe tabi şaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…