- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi Umutbekcisi
-
Allah bin kere sizden razı olsun universitemde psikolog vardı abla derim sizden sonra hemen onu aradım hiç etik degil ilişki düzelse bile cok yanlıs bi durum dedi
Iliski duzelmez dahada kucuk dusurmus kizi..ozguveni yerlerde olacakAllah bin kere sizden razı olsun universitemde psikolog vardı abla derim sizden sonra hemen onu aradım hiç etik degil ilişki düzelse bile cok yanlıs bi durum dedi
Baya seminerleriyle unlu olan biri egitim seminerleri veriyor cok kafam karstı ismini vermeyeyim bide bizim samimiyetimiz de vardı ondan mı yaptı bilemedim ama kafamı karıstırdı iyice kotu duruma soktu beniŞu an mesaj attın? Whatsapptan mı? Sen bana bir yazar mısın psikoloğunun adını, böyle bir psikoterapi süreci olmaz ben de psikoloğum bu yalan yanlış bir süreç yani. Türk Psikologlar Derneği'nden bir soruşturayım, sahte psikologsa paranı da geri alırsın.
Yok sizlerin sayesinde hemen yazdım asla istemiyorum diyeIliski duzelmez dahada kucuk dusurmus kizi..ozguveni yerlerde olacak
Cok kotuyum inanın yemek yiyemiyorum uyku sıfır iyice mahvetti psikologda beni suclu buldu cok kotuyum allah sbır versinSizin akliniza ne demeli..insan degmeyen biri icin terapi alacak kadar kötü olur mu.degseydi suan bu durumda birakmazdi ki sizi..hele hele su mektup olayii cok kizdim inanin...o yazin dedi siz niye uydunuz
Baya seminerleriyle unlu olan biri egitim seminerleri veriyor cok kafam karstı ismini vermeyeyim bide bizim samimiyetimiz de vardı ondan mı yaptı bilemedim ama kafamı karıstırdı iyice kotu duruma soktu beni
Yazık gercekten :) takıntılımı evet hayalleri yıkılmıs biriyim cok tesekkür ederim cok yardımcı oldugunuz dilerim aynı acıları yasamak durumunda kalmazsınız.Konu sahibinin bütün konuları ondan ayrılan sevgilisiyle ilgili defalarca aynı konuyu açıp döner mi diye sormuş inanılmaz takıntı haline getirmiş evet psikolojisi bozuk ki çocuğa daha öncede yazmış sert bir cevap almış şimdi psikoloğu öne sürüyor yaptığına ama tamamen özür mektubunu kendisinin yazdığını düşünüyorum ya da bir arkadaşından rica ettiğini çünkü çocuk bunu zaten engelledi kendi ulaşamadığı için arkadaşını araya koydu psikolıg numarasını istedi diyor böyle psikolog olur mu hiç?
Astoria hanımla da bi iletişime geç derim .. yazık kandırmasınlar seni psikoloğum diye .. düzeleceğin varsa daha kötü olma
Bak psikolog sen suçlusun da demez ... tanıdıksa nasıl bir tanıdık aile dostunuz mu ? Akraban mı ?Cok kotuyum inanın yemek yiyemiyorum uyku sıfır iyice mahvetti psikologda beni suclu buldu cok kotuyum allah sbır versin
Allah razı olsun cok tesekkür ederim google da yazdım baya ekside falan yorumları var sanırım daha oncesen erkek arkadasımla beni tanıdıgı icin araya girmek istedi yani sonuc ne biliyormusunuz yarın is var toparlanmıs gideyim dedim yemek yiyemiyorum uyku duzenim yok iyi gelir dedim hatalı oldugum soylendi yordugum soylendi inanılmaz kotu oldum universitedeki ablam seans ayarlıcak şnsallah onunla konusmanın iyi gelebilecegini hissediyorım sizlerede cok tesekkür ederim.Ben söyledim de yani nasıl bir sistemleri var anlamadım, bir şimdi yazdım yapma dedi diyor, bir üniversitedeki psikoloğumun numarası var ona yazdım yapma dedi diyor. Böyle şey olmaz, psikolog değilse de psikolog değil ben biraz daha ciddiye alınsın diye böyle söyledim diye yaz. Ben Türk Psikologlar Derneği'nin bu sahte psikologlarla ilgili bölümünde gönüllü çalışıyorum, böyle bir durum varsa senin gittiğin psikolog suç işlemekte. O yüzden bana ulaşman bunları bitirmemiz için önemli.
Oldu bile bide siz yazmasanız ben haber beklicektim allahtan buraya üye olmussum allah bin kere razı olsunBak psikolog sen suçlusun da demez ... tanıdıksa nasıl bir tanıdık aile dostunuz mu ? Akraban mı ?
Astoria hanıma adını ver psikoloğun , öyle biri var mı bi baksın .. seni şikayet edecek değil , bak parana yazık , emeğine yazık , herşeyden önemlisi sağlığına yazık .. herkes birşeyler eeğitimi alıp ben psikoloğum diye geçiniyor .. yazık olur duygularına
Bilmiorum tek bildigim ilişkimde cok yanlıs davrandıgım icim cok buruk beni oyle bir sevdi ki oyle güzeldi ki hersey suan soktayım biliyormusunuz daha 2 ay oncesinde evliligi konusan insanlardık. Zaman herseyin ilacıdır. Cok dua ettim allah bu surecte bana yanlıs adımlar attırmasın diye. Sizlerinde sayesinde psikologa istemedigimi soyledim cok tesekkürlerSizin akliniza ne demeli..insan degmeyen biri icin terapi alacak kadar kötü olur mu.degseydi suan bu durumda birakmazdi ki sizi..hele hele su mektup olayii cok kizdim inanin...o yazin dedi siz niye uydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?