Psikolog ben terkeden erkek arkadasıma özür mektubu yazmamı istedi. Düsüncelerinize ihtiyacım var?

Annem Sen psikoloğu gittiğini zannedip yanlışlıkla Esra Erol'a gitmiş olmayasın hangi psikolog numara alıp da ara yapmaya çalışır

Psikolog olduğuna emin misiniz? Malum etraf çakma psikologlarla doldu taştı.
Geçenlerde sosyal medya fenomeni anne çağla hanım sosyoloji mezunu çıktı.
Var böyle insanlar.

Bu arada konusahibi niyeyse ben de yalan söylüyormuşsunuz gibi geldi,pazar günü dokuz günlük tatil sonunda yirmi yıllık klinikçiyi nereden bulacaksınız,biz ancak 7/24 çocuk doktorunu buluyoruz,kaldı ki psikoloji acil sağlık Hizmetleri kapsamında değerlendirilmiyor,haftaiçini bekleyebilir yani.

Son düzenleme:
Diplomasını kontrol edin, psikoloğunuz ya sahte ya da duyduğum en kötü psikolog. Asla başkalarına şöyle yap, böyle söyle demezler. Adı sanı ne bu psikoloğun, yazın da araştırayım.
Çok komik yaaaa, Hindistan’daki seyyar dişçiler gibi

Psikoloğa gittiğinize emin misiniz? Tuğçe Işınsu'ya falan gittiniz de onu psikolog diye mi anlatıyorsunuz nedir. Psikoloji lisans eğitimi almış (bak lisans eğitimi diyorum yüksek lisans/doktora katmadım bile) hiçbir kişi size böyle bir şey yapmanızı önermez. Kaldı ki numara falan asla istemez, hangi psikolog bu yazar mısınız bana ismini, nerede çalıştığını özelden? Türk Psikologlar Derneği bir soruştursun bakalım.

Hangi psikolog bu egonuzu ozguveninizi yukseltecegine dahada assagilamis

Bence psikolig sadece yaz dedide siz mi gonderdiniz. Psikologlar bilgileri gizli tutmuyor mu ? Benimle ilgili sorunu eski sevgilimle konusmasini algilayamam hayatta.

Arkadaslar ben sizofrenmiyim ?? Benim tanıdıgım psikologtu bayramda aradım cok mu acil dedi evet dedim pazar 1 dedi Mantarkafa tesekkğr ederim bu arada psikolaga mesaj attım hazır degilim istemiyorum dedim ok bekleriz dedi

Şu an mesaj attın? Whatsapptan mı? Sen bana bir yazar mısın psikoloğunun adını, böyle bir psikoterapi süreci olmaz ben de psikoloğum bu yalan yanlış bir süreç yani. Türk Psikologlar Derneği'nden bir soruşturayım, sahte psikologsa paranı da geri alırsın.

Rica ederim de ben ne yaptım ki :) ben hala gittiğiniz psikoloğun yaptıklarının normal olmadığını düşünüyorum ..

Cok kotuyum size anlatamam berbat etti beni
Sizin akliniza ne demeli..insan degmeyen biri icin terapi alacak kadar kötü olur mu.degseydi suan bu durumda birakmazdi ki sizi..hele hele su mektup olayii cok kizdim inanin...o yazin dedi siz niye uydunuz

Rica ederim de ben ne yaptım ki :) ben hala gittiğiniz psikoloğun yaptıklarının normal olmadığını düşünüyorum ..
Allah bin kere sizden razı olsun universitemde psikolog vardı abla derim sizden sonra hemen onu aradım hiç etik degil ilişki düzelse bile cok yanlıs bi durum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…