- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Umutbekcisi
-
Annem Sen psikoloğu gittiğini zannedip yanlışlıkla Esra Erol'a gitmiş olmayasın hangi psikolog numara alıp da ara yapmaya çalışırSoyle oldu bana neler yaptıgımı soyledi bende erkek arkadasımla aramızda gecen dialogları anlattım ben 20 yıllık klinik uzmanıyım hangi ilişkinin nere gidecegini en iyi ben bilirim cocugu yormus bunaltmıssın severek gitmis bazı seyler oldu 27 temmuzda her fedakarlıgo ben yapıyorum sen hicbisey yapmıyorsun senin dediklerini ben ikiletmezken sen benim dediklerimi hiçe sayıyorsun demişti bisey yazmadım bu surecte iki defa hattımı caldırdı kapattı wp engel kaldıyor falan hamlelerini dogru oynamamıssın istersen ozur mektubu yaz numarasını bana ver bide ben görüseyim dedi gecen sene birliktede erkek arkadasımın işi icin terapiye gitmistik ordan tanıypr bizi sizce dogru seylermi
bende klinik açıcam en sonunda o olacak ha
Hangi psikolog bu egonuzu ozguveninizi yukseltecegine dahada assagilamisBugun psikologa gittim erkek arkadasımla basımdan gecenleri ilişkimizi hatalarımızı herseyden bahsettim bana özür mektubu yaz numaeasını ver dedi yazdım yolladım donmesini bekliyorum ama korkum cok olmucak reddedicek oylede mektupta seyler yazdım ki aciz gibi hissettim ben terapiye gittim suan iyice mahvoldum nolcak boyle bilmiyorum daha bayramın 2. Günü ben yazdım buna 3 haftadan sonra gitmeyi göze aldın bikere git hesabımı allaha bırakıyorım yazdım bana kime bırakırsan bırak uzak dur benden dedi bu kisiye özür mektubu özlem mektubu yazdım ya bide gonderdim pismanım rezil olucam pismanım hersey mahvolucak aciz gibi görcek
Arkadaslar ben sizofrenmiyim ?? Benim tanıdıgım psikologtu bayramda aradım cok mu acil dedi evet dedim pazar 1 dediBu arada konusahibi niyeyse ben de yalan söylüyormuşsunuz gibi geldi,pazar günü dokuz günlük tatil sonunda yirmi yıllık klinikçiyi nereden bulacaksınız,biz ancak 7/24 çocuk doktorunu buluyoruz,kaldı ki psikoloji acil sağlık Hizmetleri kapsamında değerlendirilmiyor,haftaiçini bekleyebilir yani.
Cok kotuyum size anlatamam berbat etti beniHangi psikolog bu egonuzu ozguveninizi yukseltecegine dahada assagilamis
Arkadaslar ben sizofrenmiyim ?? Benim tanıdıgım psikologtu bayramda aradım cok mu acil dedi evet dedim pazar 1 dediMantarkafa tesekkğr ederim bu arada psikolaga mesaj attım hazır degilim istemiyorum dedim ok bekleriz dedi
Rica ederim de ben ne yaptım ki :) ben hala gittiğiniz psikoloğun yaptıklarının normal olmadığını düşünüyorum ..Arkadaslar ben sizofrenmiyim ?? Benim tanıdıgım psikologtu bayramda aradım cok mu acil dedi evet dedim pazar 1 dediMantarkafa tesekkğr ederim bu arada psikolaga mesaj attım hazır degilim istemiyorum dedim ok bekleriz dedi
Sizin akliniza ne demeli..insan degmeyen biri icin terapi alacak kadar kötü olur mu.degseydi suan bu durumda birakmazdi ki sizi..hele hele su mektup olayii cok kizdim inanin...o yazin dedi siz niye uydunuzCok kotuyum size anlatamam berbat etti beni
Allah bin kere sizden razı olsun universitemde psikolog vardı abla derim sizden sonra hemen onu aradım hiç etik degil ilişki düzelse bile cok yanlıs bi durum dediRica ederim de ben ne yaptım ki :) ben hala gittiğiniz psikoloğun yaptıklarının normal olmadığını düşünüyorum ..
Benim de açasım var vallahi en azından böyle saçmalıklarla uğraştırmam insanları ehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?