Psikolog ben terkeden erkek arkadasıma özür mektubu yazmamı istedi. Düsüncelerinize ihtiyacım var?

Beni
beni yorumunuzla hüngür hüngür aglattınız allah sizlerede yasatsın boyle caresizlik yazıklar olsın sizin gibi insanlara

Ya hani bu insan sizin arkadaşınızdı o yüzden pazar günü açtırmıştınız? arkadaşınız olan birini ekşi sözlükte neden arattınız?

Ne sevgisi ne barışması aklı başında olan ve psikolog olan hiçkimse istemeyen bitti diyen siz yazdığınız halde peşimi bırak diyen umrunda bile olmayan biri için sevgi var halledilir diye birşey diyemez mantık var yahu. Siz eksik mi anlattınız acaba? bu arabuluculuğa girer ama bunu o yanı da yok. Bitmiş istemiyor sizinde ni mantığınız yok hala ümit ediyorsunuz özür mektubu deyince kendimi daha fazla alçaltamam demiyorsunuz umut ettim diyorsunuz ee belli ki.onu yazsın istemişsiniz.

Hem madem ekşide çok övülen biri neden adını vermemekte ısrar ediyorsunuz verin adını ama öyle bir psikolog yok değil mi?

Arkadasım ne alaka ya kendiniz uyduruyorsunuz ben arkadasım mı dedim yazmayın daha fazla utanın bu kadar seyi soylemeye

Beni

beni yorumunuzla hüngür hüngür aglattınız allah sizlerede yasatsın boyle caresizlik yazıklar olsın sizin gibi insanlara

He canım tamam burada adamın adını bile veremiyorsun kaçamak cevaplar panik olunca ben hallettin falan yazdıklarınızın hepsi tezat ya bir arkadaşım psikolog pazar günü açtı diyorsunuz bir ekşi sözlükte çok övmüşler diyorsunuz. Çaresiz değil takıntılınız ilişkiniz çoktan bitti kabul edin şu forumda tüm konularınız nasıl döndürebilirim mahvoldum devam edin özür mektubu da yazdırın bit sonraki level kapısında yatarsınız öyle bir psikolog yok hayal gücünüz!!

Arkadasım ne alaka ya kendiniz uyduruyorsunuz ben arkadasım mı dedim yazmayın daha fazla utanın bu kadar seyi soylemeye

Tamam bulayım mesajınızı şimdi alınto yapayım salak mıyuz acaba? burada size bayram tatilinde hem de pazar günü açık psikolog nasıl buldunuz denildi sizde psikolog benim arkadaşım aradım acil mi.dedi evet dedin pazar 1 de gel dedi dediniz zaten başka psikologta açmaz pazar günü pazartesi gel der artık söylediğiniz yalanları da unutuyorsunuz! hadi verin psikoloğub adını neden veremiyorsunuz!

Ben sizi allaha havale ettim eger ben yalancıysam allah benim cezamı versin eger yalancı degilsem bu yargılamalarınızdan dolayı sizin versin.

Yahu adamın adını neden veriyim ya adam benim 2008 yılında derslerimdeki dikkatsizligimden dolayı ailemin goturdugu psikologtu sonea erkek arkadaısmın gecen sene işle alakalı problemi oldu 2 kere gittik bizi tanıyan biriydi. Bende işe baslıcam baslamadan randevu istiyorum dedim bana pazarı ayarladı gittim ya bu cocuk seni cok seviyordu severek bitmis devamlı da calsırıyor telimi bilgi alıyor arkadaslarımdan bunları dedim sen yormussun ben arıcam konusucam mektup yaz dedi bu ya bu lanet olsun ya

Sizi terk eden onemsemeyen bir erkek icin bakin burda bile ne durumlara dusuyorsunuz. Keza onun gozunde de oyle. Yapmayin bunu kendinize kimse vazgecilmez degildir. Kimse aşktan ölmuyor. Caniniz yanar aglar sizlarsiniz ama gecer. Kendinizi tutun aramayin sormayin hatta onu kimseye anlatmayin. Zaman her seye ilac

Arkadaslar ben sizofrenmiyim ?? Benim tanıdıgım psikologtu bayramda aradım cok mu acil dedi evet dedim pazar 1 dedi @Mantarkafa tesekkğr ederim bu arada psikolaga mesaj attım hazır degilim istemiyorum dedim ok bekleriz dedi

İşte burada mesajınız arkadaşım tanıdığım değil nerden çıkardın dedin bu senin mesajın? hem tanıdığım aradım acil mi dedi açtırdım diyorsunuz yukarıda yani arkadaş olmanızdan dolayı açmış sonra ekşide arattım çok beğenmişlet diyorsunuz!!

Bir de yok ben tanıdığım arkadaşım demedim diyorsunuz zaten aptalız biz

Nerde arkadasım diyorum sorunlumusunuz??? Tanıdıgım psikolog evet ne degişiksin sen ya

Haklısınız insanlar ne kadar yargılamaya musait cok saskınım

Çok komiksiniz yaa hani tanımıyordunuz! tanıdığımı kim dedi diyorsunuz madem önceden işiniz düştü ekşide nedeen arattın?

Adını vermekle ne olacak psikolog sonuçta çok gizli saklı iş yapıyor sanki farzet ki bize önerdib ne var? çünküü böyle bir psikolog yok o kişi sizin arkadaşınız adamda sizi engellediği için bu yolu buldunuz haa bana ettiğiniz bedduaları kaale bile almıyorum!! iyi senaryo yalnız!!

Görevini kötüye kullanan bir şarlatan olduğu için adını vermeniz gerekir.

Haklısınız insanlar ne kadar yargılamaya musait cok saskınım
Ben psikologla aranizdaki diyologu anladim da burda cok yalan konular acilinca insanlar supheyle yaklasir oldu. Siz zaten sıkıntılısınız şuan kendinizi ifade etmeye ćok ugraşmayin. Bence sevgiliniz icin suan hic adim da atmayin. Gelen gelir gelmeyen kendi bilir

Tekrar soyluyorum eger soylediklerimde yalan varsa allah benden bin katı seklinde cıkarsın eger degilse su yorumlarınızdan dolayı sizden bin katı seklinde cıkarsın. Can yakanın canı yanar siz yorumlarınızla beni cok inciltiniz

Hayırlısı insallah yorumunuz icin tesekkür ederim

İstersen numarasını ver ben görüşeyim mi? Tertemiz dolandırılmışsınız.

Baştan eyvah kandırılmış yazık dedim üzüldüm hatta psikolog arkadaşlar yazmış kk dayanışması diye sevindim
Ama hem canım yanıyor deyip hem beddua etmeniz olmamış
Sonuçta buradaki arkadaşlar somut şeyler bekliyor siz "ben doğruyu söylüyorum inanmıyorsanız canınız yansın" tarzı konuşuyorsunuz. İnşallah sorunlarınızı aşarsınız ne diyeyim
Keşke o kişinin kim olduğunu öğrenseydik ya da en azından psikolog olanlar bilselerdi de uzman mı değil mi teyit etselerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…