Psikolog ben terkeden erkek arkadasıma özür mektubu yazmamı istedi. Düsüncelerinize ihtiyacım var?

Ben yazdım gonderdim psikologa ama istemedim cekindim tekrar reddedilmekten burdaki yorumlarıda gorunce mesajla istemiyorum dedim bende sasırdım gayet duzeltirim kesinlikle hallederim diyordu aldı numarasını falan saskınım bende yorumları gorunce iyiki engel olmusum dedim

Piskologa bidaha gittiginizde ilacini aldinmi die sor??? Sanirim ilacini almamis sizr bu teklifi sundugunda. Sizin kendinize olan ozguveninizi cokertmis hayir o siz deildiniz doldurusa geldiniz ve bitti bosverin cokta onemli deil

Psikolog size tam olarak ne dedi?
Yanlış mı anladınız?
Özür mektubu yaz demiş olabilir ama bunu ona gönder mi dedi, yoksa size rahatlamaniz için mi yazmanizi istedi?
Yok ya gayet bana ben kesinlikle hallederim sen numarasını yaz bide soyle ozur ve pismanlık iceren mektup yaz yolla geri bende dedi neye ugradıgımı sasrdım ben toparlanmak icin gittim bunlarla karsılastım

Piskologa bidaha gittiginizde ilacini aldinmi die sor??? Sanirim ilacini almamis sizr bu teklifi sundugunda. Sizin kendinize olan ozguveninizi cokertmis hayir o siz deildiniz doldurusa geldiniz ve bitti bosverin cokta onemli deil
Ümitlendim oysa ki bu sureci kabullenmeye calısıyordum neden hersey bu kadar zora sokuyor beni anlamıyorum

Ümitlendim oysa ki bu sureci kabullenmeye calısıyordum neden hersey bu kadar zora sokuyor beni anlamıyorum
Sıkıntı yapmayın, geçen başka bir kişinin psikologu kadindan esinin numarasını istemiş ve eşiyle görüşmüş..
Demekki böyle bir uygulama var.

Hakkinda hayirlisi cnm.

Psikolog olduguna eminmisiniz .Hic boylesiyle karsilasmadım.
Bende diyorum ne yapacagimi bilsem niye sana geleyim .
İyiymis .

İnternetten filan mı buldunuz bu kendine psikolog diyen kişiyi?
Mektubu pcde yazdım çıktı aldım; imzam el yazım bi şeyim yok deyin de, en azından oradan moral vereyim.

Psikolog kim ya o arayacak mış bak bak.
Mahallenin güzin ablası mübarek.
Bence arayın yapmasın.

çaresizsen çare olmak isteyenleri geri çevirmezsin. biri seni güzel işletiyor sen daha yok ablam randvu ayarlayacak yok psikolog arayıp barıştıracak falan saçma sapan şeyler söylüyorsun. insanlardan fikir almak kötü bir şey değil fakat bu kadar kişi bu işte bir gariplik var diyorsa dinlersin ona göre hareket edersin. yoksa buraya yazmakla hiç vakit kaybetme git o ablana danış bir de onun terapi(?)sini dene belki bu seferki de eski sevgiline mektup yetmez video çek de özür dile der.

Yok ya gayet bana ben kesinlikle hallederim sen numarasını yaz bide soyle ozur ve pismanlık iceren mektup yaz yolla geri bende dedi neye ugradıgımı sasrdım ben toparlanmak icin gittim bunlarla karsılastım
Bu psikoloğun adını vermeyerek başka birçok insanı da tehlikeye atıyorsunuz. Adamın psikolog değil şarlatan olduğu apaçık ortada, üstelik psikolog olan Astoria ’da hemfikir ve sizden isim istiyor, vermiyorsunuz. Dolayısıyla yalan olduğunu düşünmemize sebep oluyorsunuz.
Eğleniyor musunuz bari. Sizin psikolog fal da bakıyordur kesin

Psikologum. Hangi psikolog yaptırdı bunu,ya da o yüzleşin anlamına gelen aktif dinleme filan yaptırdı da konuyu mu çarpıtıyorsunuz? Biz kimseye ne yapması gerektiğini söylemeyiz,söyleyemeyiz çünkü.
Su zamanda o kadar cok sarlatan var ki.. onune gelen psikologum diye geziyor psikoloji bolumunden mezun olmadigi halde. Gecen yillarda duymustum; kadinin biri kendine blog acmis nette. Yazilari falan vardi baya bunun. hatta bir tv kanalina baglanti telefonla canli yayinda. Sonra kadinin psikolog olmadigi ogrenildi. Artik ne mezunuydu bilmiyorum da. Ben suphelendim konu sahibinin psikologundan (!)

Gittiği kişi psikolog değil muhtemelen şahsen ben inanmıyorum. Kendi adını istemiyorum sonuçta gittiği psikoloğun ismini istedim. Yok aradım atma mesaj dedi yok okulumun psikoloğunu aradım falan saçma saçma bahaneler, denizde kum konu sahibinde psikolog numarası maşallah ehehe. Burada sahte psikolog tarafından dolandırılan bir hanım vardı mesela, hep iletişimdeydik, psikoloğunun ismini de verdi parasını da geri aldı uğraşarak. Yani isim vermiyorsa muhtemelen gittiği kişi psikolog falan değil, şu ilişki koçu, aile danışmanı bilmem ne adıyla pazarlanan insanlar. O kadar bas bas bağırmamıza rağmen bu insanlara para kaptıranlar olmasına hayret ediyorum. Numara istemek falan nedir böyle bir psikolog varsa verin bana ismini, cümle aleme rezil edeyim.

Psikologlar olarak çok çok gerekmedikçe kimseye tavsiye/öneri vermeyiz çünkü danışanın hayat sorumluluğunu üzerinden alıp kendi üzerimize almak demektir bu. Eğer tavsiye verilirse falcıdan bir farkı kalmaz psikoloğun. Ayrıca aynen konu sahibinin yaşadığı gibi olumsuz bir durum yaşanırsa doğrudan psikolog suçlanır. Bu yüzden kişi yönlendirilir ama sorumluluğunu üzerimize almayız. Teorik lisans eğitiminde bile bu bilgi verilir.

Et benini aldıracak adam bile otuz doktor araştırıyor,terapiye gidecek de bi zahmet lisansına baksın psikoloji mezunu mu,uzmanlığı nedir diye araştırsın. Hoş bunları yapmak kişinin değil devletin görevi de muz cumhuriyetinde yaşadığımız için denetim yok,ilgilenen yok,dolayısıyla herkes kendi ruh sağlığını bu şarlatanlardan kendisi koruyacak.

Bu arada zaman zaman görüşmelerde yakınların telefon numarası istenir çok sık olmaz örneğin ben on yılda iki üç kez çok zaruri durumlarda yaptım,hocalarımın da fikrini alarak,evliliğini kurtarmaya gelen bi görüşmecinin eşi şehir dışındaydı ve ısrarla gündemi bu konuydu,boşanma sürecindeki eşiyle bi telefon görüşmesi yaptım. Normal şartlarda görüşmeye çağırırdım ama şehirdışında oldugu için kurum içi telefondan aradım. Cep telefonu filan zinhar yasak vatsap filan inkansız yani. Telefonla aramak tamamen yanlış bi uygulama değil ama çok hassas bi şekilde çok nadir uygulanır. Ama bu psikologun tek şüpheli uygulaması bu değil birsürü saçmalığı var,güzin abla tadında çalışıyor muhtemelen yazık çok yazık,seans ücreti de kim bilir kaç liradır.

Ya Allah aşkına burada pazar günü hemde 9 gün bayram tatili psikolog nerde buldunuz denilince bir anda arkadaşımda pazae günü açtı diyor duyanda acil doğum yapacak sanır acil demiş bir de pazartesi gidemiyordu ya. Sonra burada psikoloğun adı sorulunca panik oldu bir anda okulda da psikolog arkadaşı oluverdi ona sormuş da o da saçma deyince psikoloğa dönmüş yazma demiş de kendi mantığı da yok çünkü. Ve garip tarafı psikolog da inat illa yollayacak özür mektubunu nasıl oluyorsa tamam sonra yollarız diyor. Kızı çocuk zaten engelledi konu sahibi arkadaşını ayarlamış yazdırmak için bu kadar basit başka numaradan mektup yollayacaklar hala bittiğini kabuk etmek istemiyor çocuk tersledi etti ama yok yok

Neden bu tepki anlamadım cidden saka gibi ben basımdan gecenleri anlattım burdaki yorumlara istinaden de farklı bi psikologa gitmek istiyorum dedim neye bu öfkeniz anlayamıyorum

Çavla dümenciye filan gittiyse demek ki

Allaha havale ediyorum sizi yorumunuz cok incitici allah en buyuk vekildir. Yazıklar olsun sizin gibi kötü kalpli insanlara calısıyorum acil toparlanmam lazım ise düzgün baslamam gerekiyor diye gittim oda ayarladı adam sacma sapan seyler soyledi kafam karıstı ona ragmen mektubu yazdım gonderdim icim rahat etmedi buraya yazdım sonra yprumları gorunce mezun oldugum universitemdeki psikolog vardı abla diyordum onu arayıp kendisinden de aynı seyleri duyunca hemen psikologa yapmayın aramayın istemiyorum dedim bide sizin gibi kotu art niyetli insanlara acıklama yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…