Selam terapi aliyorum . Kari koca olarak ama ayrida aliyoruz. Psikolgm genel olarak iyi sanirim. Ilk deneyimim. Dsha iyi psikolog nasil olur bilmiyorum. Guzel yonlendirmeler yapior. Ancak ilacla beraber gitmemoz gerektigini soyluyor. Benim takintim oldugunu orda kaldigimi ileriye gidemegdimizi , ilac alirsam takıntılarım Dan kafamda donup duran düşünceleri dinlemeyecgimi ve psikologumun dedigi yollari onergeleri artik dinleyip ve faydalanachimizi soyluyor. Bende ilac uyusturup aslinda olan sikintilarimizi maskelicek dedim. Hayir uyusturmuck dedi bana guven dedi. Arkadaslar iyi bi psikolog nasil olur. Guvenmek istiyorum kendisine ama bi yandan ben zaten sorunlarim takıntılarım oldugu ivin sana basvurdum beni uyilestir diye. Ilac oner diye değil. 2 aydir gorusuyoruz. Henuz kucuk adımlar atabildik. Cunku bazi seyler beni gecmise goturup orda kaliyorum gunlerim uzulmekle esime nefret duymakla geciyor. Deneyimi olanlar yazabilirmi. Psikolog zaten benle konusarak beni terapi etmeli , ilacla acaba isin kolayinami kaciyor.