ilk kez duydum bu kitabı ama dediğiniz gibi güzel yorumlar varBı denemek istiyorum sipariş verdim henüz elime ulaşmadı teyzem aldı fayda görmüş İzzet gullu beyin sen hasta değilsin
Evet unutmazsam inşallah kendisini dinledim çok etkilendim çokKonu sahibi ben de kitap arayisindayim ben bu ay takintilarla basa çıkma kitabını okuyacam, eğer İzzet bey in kitabı iyi gelirse bildirir misin :)
Evet dinledim videolarını müthiş etkili ilk kez böyle bir kitap deneyimim olacak basaracagima inanıyorum inşallah kitap destek olurilk kez duydum bu kitabı ama dediğiniz gibi güzel yorumlar var
Tamam canım olumlu yönde çok yorum var o kitap hakkında eğer bizzat senden de gelirse öyle bir yorum süper olurEvet unutmazsam inşallah kendisini dinledim çok etkilendim çok
Teşekkür ederim videoları sürekli izleyemiyorum onun için kitabı denemek istedim sipariş verdim kargolanmis okuycam inşallah bulunduğum yerde pisikolog yok destek amaçlı umarım rahatlatır beniİzzet güllü nün sen hasta değilsin adlı kitabını okudum. Güzel bir kitap yalnız videolarının aynısı. Kitaba ulaşamıyorsanız videoları da seyredebilirsiniz. Ruhuma eksik gelen bazı noktaları var. Ama kısmen faydalı bir kitap.
Tm cnm yaicam inşallah bir teyzem var her hafta arıyordu kitabı aldığından beri azalttı rahatladim doğrusu bende rahatsızım onada destek olmaya çalışıyordum fayda görmüş çok belliTamam canım olumlu yönde çok yorum var o kitap hakkında eğer bizzat senden de gelirse öyle bir yorum süper olur
Bana da fayda sağladı. En azından atak esnasında sakin kalmayı başarıyorum. İnşallah size de fayda sağlar.Teşekkür ederim videoları sürekli izleyemiyorum onun için kitabı denemek istedim sipariş verdim kargolanmis okuycam inşallah bulunduğum yerde pisikolog yok destek amaçlı umarım rahatlatır beni
Panik atağı mi var canimBana da fayda sağladı. En azından atak esnasında sakin kalmayı başarıyorum. İnşallah size de fayda sağlar.
Evet canım panik atak ve panik bozukluk. Senin neyin var?Panik atağı mi var canim
OKB temizlik takıntım var baya azalmış durumda sitresliyim genelde canım pisikyatri doktorum birseyimin olmadığını sitresten kaynaklandığını söyledi küçük yaşta evlendim çok şiddet gördüm bu hale geldimEvet canım panik atak ve panik bozukluk. Senin neyin var?
Çocuk varmı oda zor birseymis Allah yardımcın olsunEvet canım panik atak ve panik bozukluk. Senin neyin var?
Evet canım var bir kızım. Zor şeyler yaşamışsın Allah yardımcın olsun. İnşallah şuan her şey yolundadır. Bu yaşadığımız şeylerin hepsi zor. Güçlü olursak yeneceğiz ama. İlaç bile hemen fayda etmiyor. Ben de izzet güllü nün söylediklerini yapmaya çalışıyorum. Bakalım bir gün biz de şifa buluruz inşallah.Çocuk varmı oda zor birseymis Allah yardımcın olsun
İlaç kullanıyor musun canimOKB temizlik takıntım var baya azalmış durumda sitresliyim genelde canım pisikyatri doktorum birseyimin olmadığını sitresten kaynaklandığını söyledi küçük yaşta evlendim çok şiddet gördüm bu hale geldim
İnşallah cnm Allah razı olsunEvet canım var bir kızım. Zor şeyler yaşamışsın Allah yardımcın olsun. İnşallah şuan her şey yolundadır. Bu yaşadığımız şeylerin hepsi zor. Güçlü olursak yeneceğiz ama. İlaç bile hemen fayda etmiyor. Ben de izzet güllü nün söylediklerini yapmaya çalışıyorum. Bakalım bir gün biz de şifa buluruz inşallah.
Şuanda selektra 25 mg içiyorum birakicam inşallah ilaç çözüm değil uyuşturucu etkisi var benceİlaç kullanıyor musun canim
Amin canım çok sağol. Aynen öyle olay bizde bitiyor.İnşallah cnm Allah razı olsunAllah bağışlasın biraz sabırla savasmali önce iyi olacağımıza inanmaliyiz bence yoksa ilaçta kitapta bahane bence
pembe fili düşünme kitabı da panik atak sorunu olan bir psikologun kitabı,soruna katkısı olur mu bilmiyorum ama belki bakmak istersiniz...Evet canım panik atak ve panik bozukluk. Senin neyin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?