- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Hakim psikolaga gidip gitmediginizi değil neden gittiğinizi önemser. Nedeni de eşiniz ise bunu da ayrıca değerlendirir.Merhaba kızlar, ailemin yanındayım ve her geçen gün iyileşiyorum.
Yaşadıklarım aşırı derecede kötü olduğu için, ruhsal durumum en diplerde şu an. Boşanma davası açmaya hazırlanıyorum bir yandan. Okulumu kurtarmaya çalışıyorum öteki yandan, eşyalarımı o cehennem çukurundan kurtarmanın yolunu arıyorum bu da diğer yandan. Kafam karlı dağ anlayacağınız.
Kızlar, geçen gün bir arkadaş psikoloğa gittiğim için karşı taraftaki şeytanların bunu kullanabileceğini söyledi. Halbuki benim amacım, psikolojik şiddeti ve boyutunu kanıtlayıp dava dilekçeme eklemek istiyorum.
Başına benzer bir olay gelen var mı? Bana ettikleri eziyetlerden "bunun psikolojisi bozuk zaten, tedavi alıyor." diye sıyrılırlarsa?
(Devlette gidiyorum bu arada)
Mantıklı hanımlardan yorum bekliyorum.
Okuduğunuz için teşekkürler
Ben de o korktugun durum oldu maalesef. Mahkemede evlilik birligi icerisinde de psikolojimin bozuk oldugunu soyleyerek bosanma davasi surecinde gittigim psikolog kayitlarini mahkemeye sundular. Henuz karar asamasina gelemedik hakim nasil degerlendirecek o durusmada anlarim ama cok ustunde durmamis gibi gorundu. Ben de bunu duydugumda tedaviyi biraktim. Hata yapmisim. Narsist bir esin etkilerinden desteksiz zor cikiliyor. Herseyden once insanin kendisine, kendi sagligina oncelik vermesi gerekli.Merhaba kızlar, ailemin yanındayım ve her geçen gün iyileşiyorum.
Yaşadıklarım aşırı derecede kötü olduğu için, ruhsal durumum en diplerde şu an. Boşanma davası açmaya hazırlanıyorum bir yandan. Okulumu kurtarmaya çalışıyorum öteki yandan, eşyalarımı o cehennem çukurundan kurtarmanın yolunu arıyorum bu da diğer yandan. Kafam karlı dağ anlayacağınız.
Kızlar, geçen gün bir arkadaş psikoloğa gittiğim için karşı taraftaki şeytanların bunu kullanabileceğini söyledi. Halbuki benim amacım, psikolojik şiddeti ve boyutunu kanıtlayıp dava dilekçeme eklemek istiyorum.
Başına benzer bir olay gelen var mı? Bana ettikleri eziyetlerden "bunun psikolojisi bozuk zaten, tedavi alıyor." diye sıyrılırlarsa?
(Devlette gidiyorum bu arada)
Mantıklı hanımlardan yorum bekliyorum.
Okuduğunuz için teşekkürler
Evet, maalesef mahkemede kullanırlar. Ben özel bir psikiyatriste gidip antidepresan almıştım. Doktorum beni uyardı, sakin kimsenin haberi olmasın, mahkemede kullanırlar, diye. Hele devletten takip daha kolay.
Hastalık mi, herhangi bir hastalığım yoktu çok şükür. Sadece kafamı rahatlatmak için çok küçük dozda bir antidepresandi. Reçetesiz üstelik.
Bunları hasta olmaktan utandigim için yazmadım, yanlış anlaşılmasın. Sadece hanımefendinin yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.
Devlete gideceğim dediği için takip ederler ve kullanırlar diye düşünüyorum.
Maalesef işlerin ne noktaya geleceğini bilmediğim için ben tedbirli davranmıştım doktorun uyarısı üzerine. Konu sahibinine de aynısını öneriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?