Psikolog ve boşanma davası yardım

ne yasadınız anlatırsanız yardımcı olabılırız

İnanın anlatmakla bitmez, zamanınız varsa sırayla okuyun.

Siz gittiniz mi doktora? Sanırım siz de narsist kurbanısınız?

Ben de univ

Ben de üniversitede profesörüm ve psikoloji Yuksek lisansım var. Bu sizin için yeterli mi?

maalesef olmadıgınız bellı cunku akıl mantık ılıskısı var yonlendırmenız bır profun yonlendırme seklı degıl
bende yıllarca katıplık yaptım surecler nasıl ısler, nedır ne degıldır az cok bılırız

Hastene olmadığı için resmi değildi. Evet, gercekten böyle bir uyarıda bulundu doktorum ve avukatım.
ozel muayene bıle olsa saglık bılgılerı kayıt altındadır sızınkı buyuk ıhtımal yasam kocuydu zira tacız tecavuz sıddet travma mobbıng gıbı seyler ıcın dava acmak ıstendıgınde psıkoanalız edılırsınız rapor tutulur oyle dava acarsınız yanı dava acmanız ıcın bıle gıdıp gorunup rapor almanız gerekırken bır doktorun adeta kulaktan kulaga oyunu oynarcasına sakın kımseye soyleme demesı bu sebeple pek mumkun olmuyor o yuzden yasam kocudur o dedım. veya sızın davanız geregı sızı sekteye ugratacak mesela okb gıbı bır rahatsızlıgınız vardır magdur tarafsınızdır doktor oyle bır ozel yonlendırme de bulunmustur yıne pek mumkun gorunmese de , yanı yıne konu sahıbınınkıyle benzer bır yanı yok

Haklisiniz, çok zor. Ama güçlü olun. Ilk aşamada bu duygular çok normal. Avukatınızın rehberliği ile her şey düzelecek inşallah. Tuttunuz değil mi avukat?
Arıyorum güçlü bir avukat, bir kaçıyla görüştük ailemle karar vereceğiz.
Şimdi önceliğim okulum, onu halletmeye çalışıyorum.

Siz gittiniz mi doktora? Sanırım siz de narsist kurbanısınız?
Evet bende aynı şekilde narsist kurbanıydım...baya yazışmıştık konu üzerinde.9 aylık evliliği biten şahıs ben:) nick değiştirdim sadece.evet gittim ama keşke baba evine döndüğümün ertesi günü gitseymişim diyorum.Daha yeni yeni sakinleşmeye başladım çünkü.

of bu sızmıydınız hatırladım yasadıklarınız zor ve cekınecegınız bırsey yok
ıyı bır avukat ve doktorun ozel yazısıyla esınızın hayatınızda yarattıgı olumsuz etkının raporunu sunarsınız maddı manevı dava acarsınız bu gıbı durumlarda davayı ılk magdurun acmıs olması da bu sebeple daha onemlıdır hakımler bu ıslerın pırı olmuslar mevzuya nasıl yaklasacaklarını ne yapacaklarını bılırler daha hıc bır bosanma davasında bır hakımın haklı kadının aleyhıne sonuclandırdıgını gormedım.

Hanımefendi, yalan borcum yok ki size. Siz de katıp değilsiniz şu durumda... Ne diyeyim, ister inanın, ister inanmayın.

Çok donuk duygularım, altüst oldum resmen. Acı çekiyorum onlar benim gözyaşımla bana yar olmayan bana ait eşyaları kullandıkça. Aslında takma değil mi? Alt üstü tabak çanak ama engel olamıyorum. Çok sinirleniyorum bana yaptıklarını düşündükçe. Ailem inanamadı detaylara, şok geçirdiler hatta sanırım abarttım sandılar.
Psikolog beni anlar belki gerçekleri anlattığımda bana inanır diye devam etmek istiyorum. Bugün de arkadaş böyle deyince çok tedirgin oldum. Dava dilekçenizde neler yazdınız? Özel değilse tabi.

Keşke benim tabak çanak olsaydı :) evin 3 odasını perdesine beyaz eşyasına mobilyasına halısına kadar yaptık.Bide adam bana kredi çektirdi onla kaldım:)) benim daha vahim aslında..1 haftam abartısız söylüyorum sadece sgara suyla geçti.Hıçkıra hıçkıra ağlıyodum yediremiyordum hazmedemiyordum çünkü.En son anneme patladım sesimi yükselttim.o gün kafam dank etti dedim bi psikiyatrise gitmeliyim.Bu erkek için annemi babamı üzmeme değmez.İlk işiniz hemen kafanızı dağıtacak takıntılı düşüncelerinizi uzaklaştırcak bi ilaç kullanmanız.Buna tabi doktor karar verir.Ben çünkü bu süreçte herşeyin en olumsuzunu düşünüp takıntı yaptım.İftira atarlarmı yalancı şahit tutarlar mı saçma sapan bi sürü düşüncelere girip uykularımdan oldum.7 kg vermiş durumdayım bu süreçte insülin direncim olmasına rağmen...Her sabah sıkıntıyla uyandım bazen hıçkırarak uyandım.Ama geçecek inanın bana. Ben 10 sayfa dilekçe yazdım tanıştığımız süreçten itibaren.Bana uyguladığı bütün psikolojik şiddetleri a’dan z’ye yazdım.Hepsi aklıma mıh gibi çakılıp kalmıştı.Avukatıma verdim 3 sayfaya indirmiş en can alıcı noktalardan girmiş.Ve eklemiş aile birliğinin olduğu eve dönmek istiyor müvekkilim fakat şiddet uygulanacağından korktuğu için okul ev vb yerlerden de davalının uzaklaştırılmasını talep ediyoruz demiş.

ısınız rast gıtsın kolaylıklar ve sabırlar dılıyorum bu yolda
maalesef su hayatda her anlamda en cok yıpranan kadınlar
dılerım cektıklerınızın mukafatını hayat tez zamanda gostersın

Onun yüzünden okulum aksadı, inşallah bu da hakim için geçerli olur. Ben de yazacağım herşeyi ama herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…