- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
ne yasadınız anlatırsanız yardımcı olabılırız
Siz gittiniz mi doktora? Sanırım siz de narsist kurbanısınız?Aynı duyguları 2 hafta boyunca en dibine kadar yaşadım.baba evine bırakılışımın da 3.haftası..1 hafta zaten avukat dilekçe derken geçti gitti.En kısa zamanda bi doktora gidin biraz sakinleyin ve iyi bir avukatla görüşün.Benim bugün dava dilekçem elime geçti ve oh be dedim.Bende uzaklaştırma kararı aldırıcam oturamasınlar benim binbir emekle kurduğum evde...
Ben de univ
Ben de üniversitede profesörüm ve psikoloji Yuksek lisansım var. Bu sizin için yeterli mi?
ozel muayene bıle olsa saglık bılgılerı kayıt altındadır sızınkı buyuk ıhtımal yasam kocuydu zira tacız tecavuz sıddet travma mobbıng gıbı seyler ıcın dava acmak ıstendıgınde psıkoanalız edılırsınız rapor tutulur oyle dava acarsınız yanı dava acmanız ıcın bıle gıdıp gorunup rapor almanız gerekırken bır doktorun adeta kulaktan kulaga oyunu oynarcasına sakın kımseye soyleme demesı bu sebeple pek mumkun olmuyor o yuzden yasam kocudur o dedım. veya sızın davanız geregı sızı sekteye ugratacak mesela okb gıbı bır rahatsızlıgınız vardır magdur tarafsınızdır doktor oyle bır ozel yonlendırme de bulunmustur yıne pek mumkun gorunmese de , yanı yıne konu sahıbınınkıyle benzer bır yanı yokHastene olmadığı için resmi değildi. Evet, gercekten böyle bir uyarıda bulundu doktorum ve avukatım.
Arıyorum güçlü bir avukat, bir kaçıyla görüştük ailemle karar vereceğiz.Haklisiniz, çok zor. Ama güçlü olun. Ilk aşamada bu duygular çok normal. Avukatınızın rehberliği ile her şey düzelecek inşallah. Tuttunuz değil mi avukat?
Evet bende aynı şekilde narsist kurbanıydım...baya yazışmıştık konu üzerinde.9 aylık evliliği biten şahıs ben:) nick değiştirdim sadece.evet gittim ama keşke baba evine döndüğümün ertesi günü gitseymişim diyorum.Daha yeni yeni sakinleşmeye başladım çünkü.Siz gittiniz mi doktora? Sanırım siz de narsist kurbanısınız?
of bu sızmıydınız hatırladımNarsistmiş! 😱
Ben eski ilişkimden yola çıkarak söylüyorum ki asla düzelmiyorlar. Benim eski sevgilim de hatasını kabul etmezdi. Tatlı dille empati yap derdim üste çıkardı daha da. Benm eşimde narşiştmi dıyprum ama özür diler tamam der vs ama bunu göz boyamak içinde yapıyolarmos. Of ne beter bır durumwww.kadinlarkulubu.com
Sanırım Kurtuldum!
Şu konumu biliyorsunuz: Narsistmiş! 😱 Bugün sabah çıkan kavgada, apar topar evden çıkmak zorunda kaldım. Hiçbir şey alamadım, kaçtım resmen. Ailemin yanına dönüyorum. Şu an sanırım şok geçiriyorum çünkü ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum. Kızlar okuluma çok üzülüyorum. Ben ne yapacağım şimdi?www.kadinlarkulubu.com
İnanın anlatmakla bitmez, zamanınız varsa sırayla okuyun.
Hanımefendi, yalan borcum yok ki size. Siz de katıp değilsiniz şu durumda... Ne diyeyim, ister inanın, ister inanmayın.maalesef olmadıgınız bellı cunku akıl mantık ılıskısı var yonlendırmenız bır profun yonlendırme seklı degıl
bende yıllarca katıplık yaptım surecler nasıl ısler, nedır ne degıldır az cok bılırız
ozel muayene bıle olsa saglık bılgılerı kayıt altındadır sızınkı buyuk ıhtımal yasam kocuydu zira tacız tecavuz sıddet travma mobbıng gıbı seyler ıcın dava acmak ıstendıgınde psıkoanalız edılırsınız rapor tutulur oyle dava acarsınız yanı dava acmanız ıcın bıle gıdıp gorunup rapor almanız gerekırken bır doktorun adeta kulaktan kulaga oyunu oynarcasına sakın kımseye soyleme demesı bu sebeple pek mumkun olmuyor o yuzden yasam kocudur o dedım. veya sızın davanız geregı sızı sekteye ugratacak mesela okb gıbı bır rahatsızlıgınız vardır magdur tarafsınızdır doktor oyle bır ozel yonlendırme de bulunmustur yıne pek mumkun gorunmese de , yanı yıne konu sahıbınınkıyle benzer bır yanı yok
yahu ben sıze ınanmıyorum mu dedımHanımefendi, yalan borcum yok ki size. Siz de katıp değilsiniz şu durumda... Ne diyeyim, ister inanın, ister inanmayın.
Çok donuk duygularım, altüst oldum resmen. Acı çekiyorum onlar benim gözyaşımla bana yar olmayan bana ait eşyaları kullandıkça. Aslında takma değil mi? Alt üstü tabak çanak ama engel olamıyorum. Çok sinirleniyorum bana yaptıklarını düşündükçe. Ailem inanamadı detaylara, şok geçirdiler hatta sanırım abarttım sandılar.Evet bende aynı şekilde narsist kurbanıydım...baya yazışmıştık konu üzerinde.9 aylık evliliği biten şahıs ben:) nick değiştirdim sadece.evet gittim ama keşke baba evine döndüğümün ertesi günü gitseymişim diyorum.Daha yeni yeni sakinleşmeye başladım çünkü.
Profesörüm ve gittiğim doktor da yasam koçu değildi.Hanımefendi, yalan borcum yok ki size. Siz de katıp değilsiniz şu durumda... Ne diyeyim, ister inanın, ister inanmayın.
yahu ben sıze ınanmıyorum mu dedım
allah allah
ıyı forumlar
Ama belki yanlış anladiniz, psikoloji profesörü değilim.Profesörüm ve gittiğim doktor da yasam koçu değildi.
Ayrıca bana söylenenleri ilettim, kendi yorumlarım ya da yönlendirmelerim değil.Ama belki yanlış anladiniz, psikoloji profesörü değilim.
Allahım, nerelere geldi konu. Neyse ben değilim asıl konu. Sevgiler.
Keşke benim tabak çanak olsaydı :) evin 3 odasını perdesine beyaz eşyasına mobilyasına halısına kadar yaptık.Bide adam bana kredi çektirdi onla kaldım:)) benim daha vahim aslında..1 haftam abartısız söylüyorum sadece sgara suyla geçti.Hıçkıra hıçkıra ağlıyodum yediremiyordum hazmedemiyordum çünkü.En son anneme patladım sesimi yükselttim.o gün kafam dank etti dedim bi psikiyatrise gitmeliyim.Bu erkek için annemi babamı üzmeme değmez.İlk işiniz hemen kafanızı dağıtacak takıntılı düşüncelerinizi uzaklaştırcak bi ilaç kullanmanız.Buna tabi doktor karar verir.Ben çünkü bu süreçte herşeyin en olumsuzunu düşünüp takıntı yaptım.İftira atarlarmı yalancı şahit tutarlar mı saçma sapan bi sürü düşüncelere girip uykularımdan oldum.7 kg vermiş durumdayım bu süreçte insülin direncim olmasına rağmen...Her sabah sıkıntıyla uyandım bazen hıçkırarak uyandım.Ama geçecek inanın bana. Ben 10 sayfa dilekçe yazdım tanıştığımız süreçten itibaren.Bana uyguladığı bütün psikolojik şiddetleri a’dan z’ye yazdım.Hepsi aklıma mıh gibi çakılıp kalmıştı.Avukatıma verdim 3 sayfaya indirmiş en can alıcı noktalardan girmiş.Ve eklemiş aile birliğinin olduğu eve dönmek istiyor müvekkilim fakat şiddet uygulanacağından korktuğu için okul ev vb yerlerden de davalının uzaklaştırılmasını talep ediyoruz demiş.Çok donuk duygularım, altüst oldum resmen. Acı çekiyorum onlar benim gözyaşımla bana yar olmayan bana ait eşyaları kullandıkça. Aslında takma değil mi? Alt üstü tabak çanak ama engel olamıyorum. Çok sinirleniyorum bana yaptıklarını düşündükçe. Ailem inanamadı detaylara, şok geçirdiler hatta sanırım abarttım sandılar.
Psikolog beni anlar belki gerçekleri anlattığımda bana inanır diye devam etmek istiyorum. Bugün de arkadaş böyle deyince çok tedirgin oldum. Dava dilekçenizde neler yazdınız? Özel değilse tabi.
Çok donuk duygularım, altüst oldum resmen. Acı çekiyorum onlar benim gözyaşımla bana yar olmayan bana ait eşyaları kullandıkça. Aslında takma değil mi? Alt üstü tabak çanak ama engel olamıyorum. Çok sinirleniyorum bana yaptıklarını düşündükçe. Ailem inanamadı detaylara, şok geçirdiler hatta sanırım abarttım sandılar.
Psikolog beni anlar belki gerçekleri anlattığımda bana inanır diye devam etmek istiyorum. Bugün de arkadaş böyle deyince çok tedirgin oldum. Dava dilekçenizde neler yazdınız? Özel değilse tabi.
ısınız rast gıtsın kolaylıklar ve sabırlar dılıyorum bu yoldaKeşke benim tabak çanak olsaydı :) evin 3 odasını perdesine beyaz eşyasına mobilyasına halısına kadar yaptık.Bide adam bana kredi çektirdi onla kaldım:)) benim daha vahim aslında..1 haftam abartısız söylüyorum sadece sgara suyla geçti.Hıçkıra hıçkıra ağlıyodum yediremiyordum hazmedemiyordum çünkü.En son anneme patladım sesimi yükselttim.o gün kafam dank etti dedim bi psikiyatrise gitmeliyim.Bu erkek için annemi babamı üzmeme değmez.İlk işiniz hemen kafanızı dağıtacak takıntılı düşüncelerinizi uzaklaştırcak bi ilaç kullanmanız.Buna tabi doktor karar verir.Ben çünkü bu süreçte herşeyin en olumsuzunu düşünüp takıntı yaptım.İftira atarlarmı yalancı şahit tutarlar mı saçma sapan bi sürü düşüncelere girip uykularımdan oldum.7 kg vermiş durumdayım bu süreçte insülin direncim olmasına rağmen...Her sabah sıkıntıyla uyandım bazen hıçkırarak uyandım.Ama geçecek inanın bana. Ben 10 sayfa dilekçe yazdım tanıştığımız süreçten itibaren.Bana uyguladığı bütün psikolojik şiddetleri a’dan z’ye yazdım.Hepsi aklıma mıh gibi çakılıp kalmıştı.Avukatıma verdim 3 sayfaya indirmiş en can alıcı noktalardan girmiş.Ve eklemiş aile birliğinin olduğu eve dönmek istiyor müvekkilim fakat şiddet uygulanacağından korktuğu için okul ev vb yerlerden de davalının uzaklaştırılmasını talep ediyoruz demiş.
Onun yüzünden okulum aksadı, inşallah bu da hakim için geçerli olur. Ben de yazacağım herşeyi ama herşeyi.Keşke benim tabak çanak olsaydı :) evin 3 odasını perdesine beyaz eşyasına mobilyasına halısına kadar yaptık.Bide adam bana kredi çektirdi onla kaldım:)) benim daha vahim aslında..1 haftam abartısız söylüyorum sadece sgara suyla geçti.Hıçkıra hıçkıra ağlıyodum yediremiyordum hazmedemiyordum çünkü.En son anneme patladım sesimi yükselttim.o gün kafam dank etti dedim bi psikiyatrise gitmeliyim.Bu erkek için annemi babamı üzmeme değmez.İlk işiniz hemen kafanızı dağıtacak takıntılı düşüncelerinizi uzaklaştırcak bi ilaç kullanmanız.Buna tabi doktor karar verir.Ben çünkü bu süreçte herşeyin en olumsuzunu düşünüp takıntı yaptım.İftira atarlarmı yalancı şahit tutarlar mı saçma sapan bi sürü düşüncelere girip uykularımdan oldum.7 kg vermiş durumdayım bu süreçte insülin direncim olmasına rağmen...Her sabah sıkıntıyla uyandım bazen hıçkırarak uyandım.Ama geçecek inanın bana. Ben 10 sayfa dilekçe yazdım tanıştığımız süreçten itibaren.Bana uyguladığı bütün psikolojik şiddetleri a’dan z’ye yazdım.Hepsi aklıma mıh gibi çakılıp kalmıştı.Avukatıma verdim 3 sayfaya indirmiş en can alıcı noktalardan girmiş.Ve eklemiş aile birliğinin olduğu eve dönmek istiyor müvekkilim fakat şiddet uygulanacağından korktuğu için okul ev vb yerlerden de davalının uzaklaştırılmasını talep ediyoruz demiş.
Amin amiin inşallah Allah razı olsunısınız rast gıtsın kolaylıklar ve sabırlar dılıyorum bu yolda
maalesef su hayatda her anlamda en cok yıpranan kadınlar
dılerım cektıklerınızın mukafatını hayat tez zamanda gostersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?