Psikolog ve boşanma davası yardım

Karsilastim zaten canim
O yüzden sana tavsiye vermek istedim.

Benim icinde büyük bir yikim ve travmaydi zaten.
Gecici sok dahi yasadim.

Aradan dört yil gecmis olmasina ragmen tehtit mesajlari da aliyorum hala. Ondan sonraki iliskilerimi de bozdu.
Zaten son attigi mesajda senin kimseyle iliskin olmasina izin vermeyecegim di.

Ama gözümde zavallidan bir farki yok.
Ona inananlarda ayni sekilde.

Flying monkeyleri

Yinede zaman icerisinde ögrendigim sey bilincsiz insanlarin böyle sacmaladiklari. Salak yani beyinsiz bildigin.

Akli selim bir insan kendi hayatini güzellestirir ve esinin de ayni sekilde. Düzgün iletisim kurmasini bilir. Dandik oyunlar oynamaz. Huzur isteyen huzur verir.
Ama o beyin yok bazilarinda iste..
Öyle düsünmesi icin bende cok ugras vermistim ama o kapasite dahi yok yani.

Yapacak birsey de yok.. senin yerinde olsam hic ugrasmazdim en kisa sekilde nasil bosanirim diye düsünürdüm. Enerjini bosa harcama yani onun sacmaliklari yüzünden.

Yoksa seni cok iyi anliyorum merak etme.

Okadar konuyu okuma demem de, birsürü manipulasyon taktikleri ögreniyorsun sonucta.
Ve bu insan ruhuna iyi gelmiyor. Güvenin sarsiliyor.

Sen kendini senin özsaygina ters düsecek durumlardan uzak tut kafi. Kimin ici pismis onu yapmis bunu düsünmüs diye kendini yorma.

Üzüldüm gerçekten size de. Hiçbir kadının bu tür insanlara maruz kalmasını istemiyorum. Elimden gelse böyle tipleri bir yere toplar, kilitlerim. İnsanda sevgiye dair inancı bile kazıyarak yok ediyorlar.
Yeni çıktım girdabın içinden ve sendeliyorum, yaşadıysanız bu dönemi bilirsiniz.
Elimden geldiğince hızlı bitsin istiyorum çünkü her geçen gün bana zarar veriyor.

Bende istemem. Ki bence psikolojik siddet fiziksel siddetten cok cok daha kötü.
Hayatimin en güzel yillarini kabusa cevirdiler.
Ama benimde payim vardi cunki izin vermistim.
Farkinda olmasam da.

Psikolojik siddetten haberim dahi yoktu benim ta ki birseyler okuyana kadar. Biraz da fazla iyi niyetliydim. Korunakli büyümüstüm. Insanlara manipulasyon dahi yapmak aklimdan gecmezdi ki karsimdaki insanda bunu farkedeyim. Bilmedigi birsey insan karsisindaki insana da konduramaz.

Herneyse simdi iyi sayilirim. Aldirmiyorum odak noktam o tür insanlar degil. Kendi enerjimi kendi hayatima katkida bulunacak sekilde harciyorum.

O kisi ve tayfasi da bana bir nebze iyilik yapmis oldu. Hayatimda ki bos insanlar cikti.

Sende en kisa zamanda atlatir ve hayatindan cikarirsin insallah.
Unutma ki, herkesin birseyler basina gelebilir ama önemli olan verdigimiz tepki dir. Basimiza gelen seylere verdigimiz tepkiyle hayatimizi yönlendiririz.

Sana yasattiklari onun pisligi o düsünsün.
Herkes kendi vicdanina hesap verir.
O kisiden kurtul ve icindeki güzel hisleri kaybetmeyerek kendine güzel bir hayat kurmayi bak.

Çünkü davalar yazışmalar üzerinden yürüyor. Saatlerce karşılıklı o bunu yaptı, bu şunu söyledi diye konuşmalar olmuyor. Hakim yazışmalara, yani cevap dilekçelerine göre karar veriyor. Zaten öyle olsaydi düşünsenize mahkemeler ne hale gelirdi. Kavga, dövüş sürüp giderdi. En iyisi de böyle olması zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…