- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Arkadaşlar bugün ilk defa bir psikologa gittim. Önce bireysel görüşme yaptık haftaya da eşimle gidecektik ama ben haftayaki randevu konusunda son derece kararsızım... Çünkü bugün yaptığımız 1,5 saatlik görüşme sonunda ben nasıl girdiysem öyle çıktım ne bir rahatlama oldu ne kafamdaki konular netleşti ... Yani uzun uzun dinledi kısa yorumlar yaptı tavsiye vermedi pardon tek tavsiyesi '' Eşinizle de duygularınız ve korkularınız hakkında konuşun '' oldu ... İyi de ben bunu sokaktan geçen adamın kolundan tutup anlatsam o da bana aynı şeyi söylerdi
Demek istediğim ... Ben mi çok şey bekledim yoksa bu tedaviler hiçbir işe yaramıyor mu ? Aranızda bu tür seanslara katılan ve ciddi bir ilerleme kaydeden var mı ? Saati de 150 lira yani boşa para vermeyelim :44:
Ben 6seans filan gitmistim cok faydasını gördüm. Zaten arastirip gitmistim cok olumlu yorumlar vardi hakkinda internette. Daha devam etcektim ama şehir değiştirdik. Esim terapiye gelmeyi kabul etmemesine rağmen bendeki değişiklik ikimizi de olumlu etkilemişti. Zaten psikolog sana sunu yap boyle dusun demiyor.kendini ve olayları kesfetmen ic yuzunu anlaman icin sorularla seni dusunmeye sevk ediyor.ama psikologlardan fayda gormeyen de cok. Bence iyi araştırıp gidilmeli.insallah sorununa cozum bulursun canim.
her psikolog aynı olmuyor bende bir kaç defa hamilelik dönemimde olsun evliliğinde sıkıntılarımızda olsun hep gittim tarafsız dinleyip yorum yapan tek kişi doktor oluyor çünkü.gittiğim doktor antalya da çok iyi odtüyü onu belgesiyle bitirmiş çok bilgili işine aşık bir bayan .eşim gereksiz olduğunu düşünüyordu zorla da olsa götürdüm faydası olduğunu görünce gitmeye başladık . artık aramızda daha çok konuşuyor daha anlayışlı oluyoruz . Uzman psikolog fulya kaya Tezel araştırabilirsin de internetten kesinlikle tavsıye ediyorum canım. Ada Psikoloji | Antalya Psikiyatri | Uzman Psikolog Antalya
psikoterapi seansları uzun ve sancılı bir dönemdir. beklentilerinizi en aza indirin. ilk bi kaç seansta 10 yıllık sorunlarınızı çözemez kimse. eğer sorunlarınızla kendiniz baş edemiyorsanız ve ruhsal-fiziksel sıkıntı yaşıyorsanız terapileri kesmeyin. sabırla devam edin. mutlaka sonuç alacaksınız. psikologla aranızda zamanla bir bağ oluşacak. ama maddi olarak külfetli geliyorsa ve kısa zamanda hemen sonuç bekliyorsanız şimdiden bitirin.
ayrıca herşeyi olduğu gibi bu düşüncelerinizi de psikoloğunuzla konuşun. o size çok aha iyi bir şekilde nasıl olacağını anlatacaktır.
[ben 1 sene önce psikiyatriste gittim sanırım oda beni psikoloğa yönlendirmişti,sadece dinlemişti,ne yapmam gerektiği hakkında birşey demedi,yani ne bileyim ben ağlaya ağlaya anlattım o sadece dinledi,sonrada bir ilaç yazıp gönderdi.tabii bu dediğim yer devlet hastanesiydi,ilacıda almadım zaten,belki özel farklı olur diye 100 tl verip gittim ama yine sadece dinledi,ufakta olsa işime yarar birşey dese 2.kez gitmeye kararlıydım,değişen birşey olmadı.birdaha psikolog arayışım devam ederse dertlerimi teyibe çekip çekip sonrada dinliycem,belki kendi kendime akıl verebilirim.
ha ne diyorduk boşa para verme.
Size ilacı psikologmu yazdı psikologların ilaç yazma yetkisi yoktur ilaçları sadece psikiyatri bölümünü bitirenler yazabilir.
bravo ne güzelde açığımı yakalamışsınız
geçmiş zaman yanlış hatırlamış olabilirim,önce psikoloğa sonra psikiyatriste gitmiş olabilirim yada tam tersi,neyse birisi ilaç vermişti işte.ama burada asıl verilmek istenen mesaj kimin ilaç yazdığı değil bana göre hiçbir faydalarının olmamasıydı.belki bana iyi doktor denk gelmedi yada ben yarıda bıraktığım için bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?