- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Psikolojik danışman PDR mezunudur, ruh sağlığı alanında yetkindir. (Tabi ki kendini geliştirme, yetkinlik, beklentileri karşılama gibi şeyleri dışarda tutarak genel anlamı).Herkese merhaba
Bi yerden randevu aldım fakat daha sonra farkettim ki randevu aldığım kişi psikoloji eğitimi almamış. Psikolojik danışmanlık eğitimi almış ve psikoterapi eğitimleri almış. Randevum akşam 6da. Sizce gitmeli miyim iptal mi etmeliyim
Randevuyu iptal etmek istediğimde tamam hocam sorun yok dedi. Bilemedim hocam diye hitap etmesi uygun mu ? Biraz düşüneyim dedimPsikolojik danışman PDR mezunudur, ruh sağlığı alanında yetkindir. (Tabi ki kendini geliştirme, yetkinlik, beklentileri karşılama gibi şeyleri dışarda tutarak genel anlamı).
Lisans eğitiminde 36 kredi psikolojik danışma teknikleri,. kuramları uygulamalari ile psikolojik danışma yeterliliğine sahiptir. (Sanırım psikoloji mezunları daha az kredi alıyor)
Klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapabilirler.
Algı olarak psikolojik danışmayi (terapiyi) sadece psikologlar yapar gibi duruyor ama ikisi de yetkindir.
Burada önemli olan sizin beklentileriniz, kişinin yetkinligi, kullandığı teknikler vs
Alanında yetkinliği, kendini geliştirmesi,.sizin frekansinizin tutması farklı konular, hocam diye hitap etmesinden ben bir sonuç çıkarmam on görüşmeyi de bilmiyorum ama sizi rahatsız etmiş o ayrı konuRandevuyu iptal etmek istediğimde tamam hocam sorun yok dedi. Bilemedim hocam diye hitap etmesi uygun mu ? Biraz düşüneyim dedim
Yapabiliyoruz PDR mezunlari da klinik yapıp unvan alabiliyorTerapi aldiginiz kisinin psikoloji mezunu olup klinik psikoloji yuksek lisansi yapmis olmasi cok onemli. PDR mezunlari klinik psikoloji yuksek lisansi yapabiliyor mu bilmiyorum ama yaptiysa psikoterapi yapma yetkisi vardir saniyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?