- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
İlk seans sadece sizi tanıyacak. Not tutacak. Bu kadar.Herkese merhaba
5 yıllık ilişkim bitmişti 22 ocakta ve kendisinin psikolojisinin iyi olmadığını iş bulamadığı için bunalımda olduğunu ve benim yeterince yanında olmadığımı söylemişti. Bi nebze haklı çünkü ben bu bir kaç aylık dönemde hep ilgi bekledim ilgisiz olduğu dönemlerde trip attım. Bana sorun cikarma hersey düzelecek demişti ama ben tartışma çıkaran eylemler yapmıştım.
Sonradan öğrendim ki arkadaşları ile iletişimi de zayıflamış onları da aramayan sormayan bi hale gelmiş. Ailesi ile de ilişkileri bozulmuş iş bulamadığı için.
Ben de şuan sağlıklı bir karar olmadığını, karşılıklı birbirimizi anlamadığımız bir döneme girdiğimizi ve biraz kendimizle kalıp kendimizi dinlememiz gerektiğini söyledim. Yaklaşık 1 haftadır birbirimizden uzaktayız ve düşünüyoruz bu arada iş görüşmesi yaptığı bir yer oldu. Sonucu ne olur bilemiyorum.
Öncelikle bu uzak kalıp düşünme evresinde karar veremiyorum beynim sanki sisli gibi. Onu gerçekten çok seviyorum. Ama olumsuz yanları da var. Aklım çok karışık.
Ve uzun zamandır istediğim şey olan psikolojik yardım için adım attım. Cumartesi günü için randevu aldım. Ama ilk kez gideceğim için çok gerginim.
Seans 50 dk sürecek ama benim 5 yılı buna sığdırmam imkansız. Verim alırsam tabiki devam ederim maddi gücüm elverdikce. Ama bu işler nasıl olur ? Soru cevap şeklinde mi ilerler yoksa uzun uzun anlattırıp tespit mi yapar ?
Çok gerginim.
Deneyimleriniz nelerdi ? Sihirli bir değnek gibi etki eder mi yoksa çok bir beklenti ile gitmemeli miui m ?
Bunun için 250 tl vermek beni çok üzer :)İlk seans sadece sizi tanıyacak. Not tutacak. Bu kadar.
Nerede gidiyorsunuz ? Seans 250 tl her hafta gitmem çok zorlar beni. 10 günde 1 olabilirse iyi olur aslındaTek seansta olacak şey değil, belli bir süreç bu. Bende başladım geçen hafta ilk seansımdı (kendisine bir sene öncede bir kez gitmiştim farklı sebeplerle devam etmedim), haftaya yine seansım var ama dediğim gibi bir süreç bu ve devam etmenizi tavsiye ederim.
Ne yapsın ki sizi tanımadan nasıl yol gösterebilir? Ben 20 seans gittim bu yarım kalmış hali. Seans da 300 tl.Bunun için 250 tl vermek beni çok üzer :)
Sizin sıkıntınız neydi bilmiyorum tabi. Ben karar veremiyorum , içimde derin bi üzüntü varNe yapsın ki sizi tanımadan nasıl yol gösterebilir? Ben 20 seans gittim bu yarım kalmış hali. Seans da 300 tl.
Gerginim haliyle. Devam etmeye çalışırım tabiki. Maddi gücüm yettiğinceTek seansta olacak şey değil, belli bir süreç bu. Bende başladım geçen hafta ilk seansımdı (kendisine bir sene öncede bir kez gitmiştim farklı sebeplerle devam etmedim), haftaya yine seansım var ama dediğim gibi bir süreç bu ve devam etmenizi tavsiye ederim.
Hani bilmiyorum sıkıntım ne olabilir. Sadece sağlıklı kararlar veremiyorum. Altından nasıl bi sorun çıkar bilemiyorum.İlk seansta sizi tanıyor, siz anlatırken sizi tanımaya yönelik sorular soruyor. Nasıl ilerleyeceğimizi anlatıyor vs.
Ben de yaklaşık 7 aydır gidiyorum. İlk ayda haftada bir, 2 ay kadar sonra ayda 2 ya da 3 görüyordu. Şu an ayda 2'ye düştük.
7 ayda yolun yarısına bile gelemedim. Eskiye göre daha iyiyim ara ara yokluyor bazı sorunlar fakat psikoloğa gidecekseniz önce bütçenizi ayarlayın. Çünkü kısa bir süreç değil. Siz anlattıkça bir sürü sorun su yüzüne çıkıyor. Benim için psikolog kendime yaptığım en iyi yatırım, kesinlikle gidecekseniz yarım bırakmayın.
Hani bilmiyorum sıkıntım ne olabilir. Sadece sağlıklı kararlar veremiyorum. Altından nasıl bi sorun çıkar bilemiyorum.
Öncelikle dik duramıyorum. Çok bağlıyım sevgilime. Onsuz bi hayat düşünmek çok zor geliyor.
Okb. Geçmiş olsun.Sizin sıkıntınız neydi bilmiyorum tabi. Ben karar veremiyorum , içimde derin bi üzüntü var
Benimde 265 falan 10 günde 1 dedi şuan için. Medical park hastanesinde gidiyorum istanbulda. Özellikle böyle tercih etmiştim eğer psikiyatre yönlendirme ihtiyacı olursa vs daha iyi olur diye düşündümNerede gidiyorsunuz ? Seans 250 tl her hafta gitmem çok zorlar beni. 10 günde 1 olabilirse iyi olur aslında
Sizin psikologluk bi durumunuz var gibi görünmüyor. Tam olarak problem nedir? Misal çok mu sinirlisiniz çok mu kaygılısınız ya da çok mu saplantılısınız nedir yani sorun?Herkese merhaba
5 yıllık ilişkim bitmişti 22 ocakta ve kendisinin psikolojisinin iyi olmadığını iş bulamadığı için bunalımda olduğunu ve benim yeterince yanında olmadığımı söylemişti. Bi nebze haklı çünkü ben bu bir kaç aylık dönemde hep ilgi bekledim ilgisiz olduğu dönemlerde trip attım. Bana sorun cikarma hersey düzelecek demişti ama ben tartışma çıkaran eylemler yapmıştım.
Sonradan öğrendim ki arkadaşları ile iletişimi de zayıflamış onları da aramayan sormayan bi hale gelmiş. Ailesi ile de ilişkileri bozulmuş iş bulamadığı için.
Ben de şuan sağlıklı bir karar olmadığını, karşılıklı birbirimizi anlamadığımız bir döneme girdiğimizi ve biraz kendimizle kalıp kendimizi dinlememiz gerektiğini söyledim. Yaklaşık 1 haftadır birbirimizden uzaktayız ve düşünüyoruz bu arada iş görüşmesi yaptığı bir yer oldu. Sonucu ne olur bilemiyorum.
Öncelikle bu uzak kalıp düşünme evresinde karar veremiyorum beynim sanki sisli gibi. Onu gerçekten çok seviyorum. Ama olumsuz yanları da var. Aklım çok karışık.
Ve uzun zamandır istediğim şey olan psikolojik yardım için adım attım. Cumartesi günü için randevu aldım. Ama ilk kez gideceğim için çok gerginim.
Seans 50 dk sürecek ama benim 5 yılı buna sığdırmam imkansız. Verim alırsam tabiki devam ederim maddi gücüm elverdikce. Ama bu işler nasıl olur ? Soru cevap şeklinde mi ilerler yoksa uzun uzun anlattırıp tespit mi yapar ?
Çok gerginim.
Deneyimleriniz nelerdi ? Sihirli bir değnek gibi etki eder mi yoksa çok bir beklenti ile gitmemeli miui m ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?