- Konu Sahibi fasulyeci1
-
Ismini verebilir misinizKesinlikle. Ben psikologa baslarken iki farkli kişiye gittim ikiser seans, hangisiyle daha iyi anlasabilirim vs diye.
Ilkiyle devam etsem su ankinin yarisi kadar bile yol alamazdim.
İkincisiyle devam ediyoruz ve gerçekten çok somut ilerlemeler yaşıyoruz, hevesle gidiyorum resmen.
evet işte yaramadı hiçbiriside.bende onu diyorumİşe yaramamış yazık paran boşa gitmiş
gercekten öyle mi ?bosanma aşamasında degılım ama kendi kişisel sorunlarım için gidip gitmeme arasında kararsızım bende..inan her insan kendinin psikoloğudur. Psikologların şu zamana dek hiçbir faydasını görmemiş her seferinde antidepresan yazdırılması için psikiyatriste yönlendirilmiş biri olarak seans seans bir tomar parayı hibe edeceğine o parayı biriktirip kendini mutlu edecek şeyler yapman. İnan daha çok faydasını göreceksin
Peki adam neden mahkemeye gelmiyor?Kizlar merhaba,
Diğer konularimi bilen bilir ben boşaniyorum anlaşmali olarak ve hic bisey talep etmeden sadece tek istedigim bosanmak. Bu surec bile beni çok yordu davaya gelmiyor gelmedigi icin ben hayatima bir duzen kuramiyorum.
Yani geçen gelseydi ne guzel oda bende birbirimizden kopacaktik. Ve asla konusmuyoruz 6aydir telefonda bile. bosansaydik belki onu bu kadar takinti yapip dusunmeyecektim. Kendime gore bir hayat kuracaktim ama boyle olunca kisir bir döngu icinde hissediyorum.
İşime odaklanamiyorum, arkadaş bile edinmekten cekiniyorum.
Yarin psikologa gidecegim cubku cevremdekilere rahatça icini döken biri değilim.
Sizce bu bosanma sürecinde beni iyileştirirmi?
Tesekkurler saygilarimla.
Sebebini bilmiyorum sadece sağ oldugunu biliyorum asla konusmuyoruz benim tel. Numaram degistiPeki adam neden mahkemeye gelmiyor?
Zaten farkli sehirlerdeyizSebebini bilmiyorum sadece sağ oldugunu biliyorum asla konusmuyoruz benim tel. Numaram degisti
Çekişmeli boşanma surecindeyim psikiyatriste gidiyorum terapi alıyorum ilaç yazdı ama emzirdigim için kullanmıyorum bu süreçte git her yolu dene iyi hissetmen için Allah bu dertleri yaşayan herkesin yardımcısı olsun ve hiçbirsey talep etmeden boşanmayın ilerde pişman olursunuzKizlar merhaba,
Diğer konularimi bilen bilir ben boşaniyorum anlaşmali olarak ve hic bisey talep etmeden sadece tek istedigim bosanmak. Bu surec bile beni çok yordu davaya gelmiyor gelmedigi icin ben hayatima bir duzen kuramiyorum.
Yani geçen gelseydi ne guzel oda bende birbirimizden kopacaktik. Ve asla konusmuyoruz 6aydir telefonda bile. bosansaydik belki onu bu kadar takinti yapip dusunmeyecektim. Kendime gore bir hayat kuracaktim ama boyle olunca kisir bir döngu icinde hissediyorum.
İşime odaklanamiyorum, arkadaş bile edinmekten cekiniyorum.
Yarin psikologa gidecegim cubku cevremdekilere rahatça icini döken biri değilim.
Sizce bu bosanma sürecinde beni iyileştirirmi?
Tesekkurler saygilarimla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?