Psikologa gidicem tecrübeleriniz nelerdir?

Ismini verebilir misiniz

gercekten öyle mi ?bosanma aşamasında degılım ama kendi kişisel sorunlarım için gidip gitmeme arasında kararsızım bende..

Peki adam neden mahkemeye gelmiyor?

Benim bir arkadaşım boşanma sonrası bir süre gitmişti. Sizle konuşunca daha iyi geliyor, soru soruyor cevabı bende yok anlamıyorum bir şey değişmiyor demilti. sonra onu bırakıp başka psikoloğa geçti, ondan çok memnun kaldı tabi psikiyatrik ilaçlar nedeniyle de olabilir bilemiyorum. Yani bazı arkadaşlar bana yaramadı demiş ya sanırım hem işini bilen hem de size uygun birini bulmanız gerek. İnsan güven hissetmeli ki gerçek yaralarını açsın birine. Her uzmanın da farklı ekolleri var sonuçta. O yüzden hem iyi hem kötü yorumlar gelmesi normal bence. Siz önyargısızca başlayın derim, hazır aklınıza yatmış fikir ne güzel işte. İlkinde olmasa da sonrasında sizin için doğru kişiyi bulacaksınızdır.

Çekişmeli boşanma surecindeyim psikiyatriste gidiyorum terapi alıyorum ilaç yazdı ama emzirdigim için kullanmıyorum bu süreçte git her yolu dene iyi hissetmen için Allah bu dertleri yaşayan herkesin yardımcısı olsun ve hiçbirsey talep etmeden boşanmayın ilerde pişman olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…