Ben de gittim ve iyiki de gitmişim. Depresyondaydım, ilaç da kullandım bir süre. Ancak ilaç bir yere kadar. Sorun durduğu yerde duruyor. Terapiyle olaylara farklı açıdan bakmaya başladım. Bunaldığımda mesela terapistimin söylediklerini hatırlıyorum ve ilaçtan daha etkili geliyor.
kaygı bozuklugu var ben de. enerji alamadıysan o ayrı da niye o kadar para verdin ki. devlet hastanesinnden bi psikiyatra randevu al onlar gerek görurse seni psikoloğa yönlendiriyo hastanedeki. benle cok güzel ilgileniyodu. o gerek görmezse sen rica edersin. o kadar para vermene gerek yok ki.
Hangi şehirdesiniz? Ben bursadayım devlet özel iyi bi yere denk gelsem devam edeceğimOnlar ilgilenmiyor ki dinlemeleri lazım aynı zamanda.
Gece yalnız uyumaya korkuyordum... Korkudan uyuyamıyordum gündüzleri uyuyordum.... Gittim şimdi bir problemim kalmadı...3 sene önce gitmişdim şuan yalnız hatta odada tek bile uyuyabiliyorum...22 yaşıma kadar hiç odada yalnız yatamamışdım....
Canım sorun ne tam olarak? Bence insan hiçbirşeyi içine atmamalı. En güzel psikolog; seni dinleyen yargılamayan,göremediklerini görmeni sağlayan annen,kızkardeşin ya da çok vefalı bir dostundur.Ama farklı bir durumsa bilemem tabi ilaç vs gereken durumlar ciddi hastalıklar da olabiliyor bazen.
Neler yaptılar sadece konuştu mu bir de hangi şehirdeain ben de Bursa'da arıyorum işe yaradı ise gitmek isterim
Ankara da Madalyon psikiyatri merkezi var oraya gittim...İlk başda ilaç verdi ama daha çok konuşarak... İlaçların sadece unuttrdugunu bunu kökten yenmem için içimde kafamda bitirmem gerektiğini belirtti hep ... İlk başlarda yarım ilaç içerek başladım.... Bir buçuk kutu felan içttim ... Sonra birebir konuşurak belirli testler yaptı yendim... Benim çoçuklugumdan gelen bir problemmiş
Hayir baslamadim. Ama bir arkadasim terapiye basladi o da cok memnun.Başladınız mı? İşte ben de ilk seansta bunu bekledim yani umut verici birşeyler . Hangi ildesiniz? Ben bursadayım
Senin adına çok sevindim. Hangi ilacı kullandın bilindik antidepresanlardan mı?
Bir de terapistin ne mezunu ve yaşı kaçtı? Yani tecrübeli mi genç mi seçmek gerekir bilemiyorum . Ben de Bursa'da bi tane bulsam çok iyi olacak. Ilk seansta memnun kalmasam bile devam mı etmeliyim senin nasıl olmuştu
Gayet seker orta yasli bir bayandi....İlk basda önyargili gitmisdim....İlk terabide sadece sikayetimi nelerle ugrastimi, kendini anlatmakla gecti... İlaci tam hatrlamıyorum maalesef....İlk terabi sorugulamadan sohbet havasında gecti ama sürekli not tutuyordu...ben çunku kendimi ilk terabidr cok kasmısdım
Sevindim adınıza . Madem iyi geldi terapistini zi önerir misiniz burdan ben bursadayım
Anladım canım çok Sağol . Demek ki bi kaç seans gitmek lazım beğenmesek bile
Psikolog seçiminde çok dikkatli olmak gerekiyor. Kişiyi çok çok iyi araştırmak lazım. Bende psikoterapi aldım kaygı bozukluğu için gitmiştim 6-7 aylık bi süreç sürdü sonuç hüsran. Şu an daha da kaygılıyım. Bende her gittiğimde daha iyi olur önümüzdeki seanslar daha iyi gelir düşüncesiyle gittim hep şu an çok pişmanım
Sizin adınıza çok üzüldüm . İşte bende bundan korkuyorum maddi manevi kayıp resmen. Işsiz hangi şehirdesinix psikolog seçerken nelere bakmalıyız gittiğiniz kişinin eksikliği sizce neydi
Küçük bir şehirdeyim seçenek çok az burada, ilk gittim 3 seans bi bakmalıyız sonra karar verelim psikoterapiye dedi , insan 3 seans gittikten sonra zaten hem zamanına hem parasına acıyor devam edelim dedim, başlarda çok memnundum sonra biraz para tuzağına dönüştüğünü farkettim. Çocukluğuma filan indirdi arada, şu an yaşadığım kaygılara çocukluğumdaki gibi panik eşlik ediyor maalesef. Bu durumu kendisine söylediğimde psikiyatrist önerdi illaki ilaç kullanılacak yoksa geçmez çok kötü durumdasınız dedi valla çok şey var anlatılacak da ben çok dikkatli olun derim baktınız terapi uzuyor gibi ya da gittiğiniz seans size bir şey katmadı hemen uzaklaşın oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?