devam etmeden işe yaramamakla suclamak cok yanlıstabi ki seni hemen baska biri haline dönüştürmüyo ve tabi ki sen söylenenleri uygulamazsan ödevlerini yapmazsan faydası olmuyo ben psikolğa gtttim tamam bitti iyileşcem o bişeyşler yapar diye bişey yok bu iş bi takım işi bana faydası oldu ayda ya da daha uzun aralıklarla gtmiş olmama ragmen. ama sıkıntılarım nüks ediyo bu aralar malesef
Her şey beyinde biter bana göre. Yani sizde istemelisiniz sorunlarınızı aşmayı. Çabalamalısınız ki bir şeyler düzene girsin. Bir kere gidip sonuç alamazsınız. Yani bir ilacı bir kere kullanıyorsunuz ve hastalığınız geçiyor mu hayır. Bunun gibi düşünün bu sabır gerektiren bir süreçtir. Ben hiç psikoloğa gitmedim. Ama bu sitede deözel hayatımda da gitmesini önerdiğim insanlar oldu. Hepimiz insanız her şeyin üstesinden tek başımıza gelemeyebiliriz. Bazen hiç tanımadığın ve bu konu da uzman olan birine anlatmak iyi gelebilir.Bu insanlar da 4 yıl boyunca yabana atılmayacak bir eğitim alıyorlar bununla ilgili.
Ben psikiyatra gidip psikoterapiyi de psikiyatrdan aldım fayda gördüm şükür. Ben de bir kaç doktor deneyip en son bi hocadan memnun kalmıştım. Düzenli gitmek şart bu arada bi kez gitmekle düzelmeyi beklemek mucizeyi beklemek gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Deneyimlerinizi anlatır mısınız acaba? Hem bana hem okuyanlara yardımcı olmak için. Önceki psikiyatristlerden neden devam etmeyip bununla ettiniz. Farkı neydi. Gittiğiniz konu neydi ve ne yönde bi iyileşme oldu. Özel miydi devlet hastanesi mi? Psikoterapi sırasında neler deneyimlediniz kısaca?
Nasıl sıkıntıların vardı? Evet tek seansta düzelceğini düşünmedim tabi ama psikologtan o iyi enerjiyi alamadım bir de bi seansa 250 lira verip en ufak bi rahatlama bile olmadan çıkınca evlat acısı gbi koyuyor . Yani ümit verse devam ederdim ama boşuna vercek o kadar da param yok maalesef insan düşünüyo haliyle
Ilac yazmamakta israrci bir psikiyatriste gittim.
Adam tek seansta anlattigim soruna iliskin taslari dogru yerlere koymami, anlamlandiramadigim duygularimi cozmemi ve yalnizken ergen gibi icli icli agladigim sucluluk hissinden uzaklasmami sagladi.
Ona anlatmadigim baska konulardan dolayi ve hayatimin genel akisiyla ilgili psikoterapiye baslamaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?