Psikologa gidiyorum !

Gençliğin verdi heyecan o, 30 dan sonra kimseyi takmıyorsun emin ol, gelene hoşgeldin, gidene güle güle :)

Haha aslında bazen bende öyle düşünüyorum dünya bir tek benim etrafımda dönmüyor diyorum ya da bir tek benim canımı sıkmıyor bazı şeyler diyorum ama iki dakika sonra her şey üzerime üzerime geliyor :KK48:

En en en önemlisi derdiniz doğru anlatmaniz eksiksiz anlatmaniz abartmamaniz doktora güvenmeniz güvenmediğiniz doktora gitmemeniz. Belirtileri doğru analiz etmeniz. Çok defa gittim yine de giderim gerekirse... heyecanlanmayin

Bende bunu istiyorum işte her şeyi eksiksiz anlatıp güvenmek istiyorum değişebileceğime inanmak istiyorum ama belediyenin ücretsiz bir danışmanlık merkezi olduğu için biraz güvensizim sanırım ilgili olurlar mı olmazlar mı diye önyargılıyım sanırım

Bende bunu istiyorum işte her şeyi eksiksiz anlatıp güvenmek istiyorum değişebileceğime inanmak istiyorum ama belediyenin ücretsiz bir danışmanlık merkezi olduğu için biraz güvensizim sanırım ilgili olurlar mı olmazlar mı diye önyargılıyım sanırım
Ha ben doktora giriyorsunuz zannettim önce psikiyatriye danışın o gerek varsa sizi yonlendirir diye düşünüyorum

Bizden ücret almamaları onların ücretsiz çalıştığı anlamına gelmiyor ki.
Ücretlerini belediyelerden alıyorlar. Belediyelerin asli görevi de halka hizmettir.

Merhaba arkadaşlar 153 hattından psikolog randevusu aldım daha önce giden oldu mu bilmiyorum ama yarın ilk gün ve ben çok gerildim ya ortam nasıl ne yapacağım ne yapsam şimdiden onu düşünmeye başladım acaba benimle ilgilenecek olan psikolog nasıl biri kim bilmiyorum bile ilk psikolog randevusunda ne yapılır onuda bilmiyorum her an vazgeçebilirim bile yani sizlerin var mı tecrübeleriniz
Ben kadın ve aile sağlığı merkezine gitmiştim orda çok iyi bayan bir psikolog vardı beni odaya aldı ikimiz oturduk konuştuk kendimi çok rahat hissettim problemim öfkeme hakim olamamamdı. Öfkemin nedenleri ve sonuçlarıyla ilgili konuştuk bana ev ödevi verdi bidahaki seansa kadar sinirlendiğin şeyleri yaz kendine hakim olmaya çalış sonuçları bana yaz demişti. Bence çok yararlı ve insan gerçekten bişeyleri anlatınca rahatlıyor hiç aklınıza vazgeçmek gibi birşey gelmesin gittiğinizde rahatladığınızı hissedeceksiniz anlatın, anlattıkça rahatlayın.

Ben gittim benim danismanim muhtesemdi
Bende senin gibi ne konusacagim gerginligi yasayarak gittim.
İlk gun tanisma fasli oluyor inan hic bunalmiyorsun o yarim saat nasl geciyor anlamiyorsn.

rahatlamaya giderken bile strese girebiliyosan geç bile kalmışsın psikoloğa gitmek için...
gayet rahat bi ortam..
zaten ilk cümleden sonrası kendiliğinden geliyo merak etme...
ben rahatlayacığına ve memnun kalacağına eminim...

Merhaba arkadaşlar 153 hattından psikolog randevusu aldım daha önce giden oldu mu bilmiyorum ama yarın ilk gün ve ben çok gerildim ya ortam nasıl ne yapacağım ne yapsam şimdiden onu düşünmeye başladım acaba benimle ilgilenecek olan psikolog nasıl biri kim bilmiyorum bile ilk psikolog randevusunda ne yapılır onuda bilmiyorum her an vazgeçebilirim bile yani sizlerin var mı tecrübeleriniz

Merhaba yazını gördüm de bende 153 ten randevu aldım ve gidecem çok heyecanlıyımilk psikoloğ randevum eğer sen oraya gittiysen nasıl sana davrandığını bana anlatabilirmisin oraya gittiğine değdimi seni gerçekten dinliyorlarmı bana gittiysen tecrübelerini analatabilirnisin

Back
X