Psikoloğa gitmek

Emily19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
491
416
33
Merhaba . Ben 18 yaşındayım ve son birkaç senedir çok yemek yiyorum .O an üzgünsem bile yiyorum sürekli . Çok mutsuzum hayatım olmayacakmış, geleceğim yokmuş gibi hissediyorum .Çok üşengecim evde yatmak istiyorum sadece . Hayal kurarak gerçeklerden kaciyorum .Herseye çok kızıyorum bu aralar kendime de . 2 ay sora sınavım var ve içim içimi yiyor ona rağmen ders çalışmıyorum. O gun öğretmenim bana saka yapmış (arkadaslarim öyle söyledi) bende ciddiye aldım ve ağlamaya başladım bir anda .ağladığımı belli etmemek için kafamı sıraya koydum ve zilin çalmasını bekledim . Sonra arkadaşım gelip saçımı okşadı o an ağlama krizine girdim. Dediler şaka yaptı sen niye böyle yaptın bilmiyorum . Biriktiriyorum biriktiriyorum ağlıyorum. Bunlardan sebeple de psikoloğa gitmek istiyorum . İyi bir psikolog nasıl anlaşılır veya da sizin deneyimleriniz neler ?

İki yıldır düzenli terapi alıyorum. Bana çok faydası oldu ama bu işin maddi yönü de önemli. Devlet hastanesinden verim alır mısınız bilemem. Özel de şans işi. Yerinizde olsam doktor takvimi gibi sitelerden özgeçmiş okuyarak bulurum gideceğim kişiyi. Nerden mezun? Ne mezunu? Hangi alanda yüksek lisans yapmış? hangi grup üzerine yoğun olarak çalışmış? Bunlara bakarak liste yapıp tek tek arayıp fiyat analizi de yapın. Benim seanslar 400 le başladı, şu an 900 veriyorum ben. Başta her hafta gidiyordum şimdi ayda bir gidiyorum. Ayda bir 900 bana normal geliyor ama her hafta gidecek olsam aylık 3600 çok uçuk bir rakam kalıyor.

Her şeyiyle iyice ölçüp tartın. İlk başta devlet ya da üniversite hastanesini deneyip verim alamazsanız özeli zorlarsınız.

Denizli gibi bir yeri düşünüyorum çünkü köyüme en yakın şehir orası orda fiyatlar nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…