Psikoloğa gitmem için baskı yapılıyor...

ilk gorusmeden mucize bekledigine gore bu konularda epey bilgisizsin..insanlar senelerce terapi goruyolar iyilesebilmek icin..sen kesinlikle psikolojik tedavi gormelisin teyzen ve annen hakli.arkadaslar diger konularini okurlarsa zaten neden gormen gerektigini anlarlar..sukret ki boyle duyarli bir aileye sahipsin..genceciksin tedavini ol saplantin olan o karaktersiz erkekten kurtul ve kendine guzel bir hayat ciz..

canım bunda birşey yok ki git sende bunu kendin için yap illa hasta olman gerekmiyo ki. ben seninde yerinde olsam gidip bi konuşurum doktorla bişeyin olmasa da sorun değil rahatlarsın. en azından ailenin davranışlarını konuşursun o açıdan yol gösterir. benim elimle olsa imkanım düzenli olarak terapiye giderim mesela benim de büyük sorunlarım yok ama içimi dökmek için giderim yani.insanın günlük hayatında yaşadığı küçük sorunlar bile insanı boğabiliyo. seni doldurup yanlış yönlendirecek insanlarla paylaşağına uzman biriyle paylaşmanın nesi kötü bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…