Psikoloğa gitmem için baskı yapılıyor...

bence herkes piskoloğa gitmelidir canım git sende kötü bişi dil bu herkesin ihtiyacı vardır eminim hem ilaç falan verirse küçük dozda kiloda alırsın komşum gitti kilo alamıyorum diye ilaç verdi dr kilo aldı madem sende istiyosun git

boyun ve kilon nekadar. o kilo aldığında herhangi bi ilaç kullandın mı yoksa kendiliğinden yiyerek mi aldın

1.55 boyum canım ve 40 kiloyum, o zaman 3-4 kilo almıştım sanırım tartılmadım. ama baya fark etmişti.
düzenli ve öğünlerimde çok fazla yiyerek aldım kiloyu. ilaç falan hiç kullanmadım.
yemiyorum diye alamıyorum kilo.
yersem, midemi büyütürsem alıyorum.
ama çok üşengecim işte.
evde yalnız oluyorum bi de ben, yalnızken hiç yemek istemiyorum. biriyle olunca yemeyi seviyorum.

şöyle anlatayım, hayatım boyunca hep zayıftım, geçen sene aldım kilo, herkes çok sevindi, ama dersane yollarında yazın eridi gitti, okul açılınca düzen bozuldu verdim kiloları alamadım şimdiye kadar. şimdi 1 nisanda öss var, o geçince alacağım inşallah.

senin yaşlarındayken bende çok zayıftım 42 kiloydum:) ama hamilelikte aştım kendimi,bebişler ikiz olunca daha bi şiştim ve şimdi zayıf değilim:27: kiloyu dert etme,sınavını atlat hayırlısıyla da gerisi kolay.rejim yaparsın,alırsın kiloları.

yalnız psikolog ilaçla kilo falan aldırmaz,öyle yazmışsın sanırım.böyle birşey yok.zaten psikoloğun ilaç verme yetkisi yok.

Son düzenleme:
1.55 boyum canım ve 40 kiloyum, o zaman 3-4 kilo almıştım sanırım tartılmadım. ama baya fark etmişti.
düzenli ve öğünlerimde çok fazla yiyerek aldım kiloyu. ilaç falan hiç kullanmadım.
ama çok üşengecim işte.
evde yalnız oluyorum bi de ben, yalnızken hiç yemek istemiyorum. biriyle olunca yemeyi seviyorum.

yazarım :)
gideyim de bari bi işe yarasın, ilaçla falan aldırıyomuş bazen okudum buralarda. :)

:1::1:ayniyiz seninle ya :ssz::ssz:
ama benim boyum 160 kilom 48 49 :26:55 olasim var:51::56:

ama çok üşengecim işte.

bak canım benimde boyum 1.65 ve kilom 43 tü yani çok zayıftım. ben yesem de alamıyodum. zaten yesemde diye bişey yok yiyemiyosunki miden bulanıyo canın istemiyo. bu cidden iyi bi durum değil ben fiziksel görüntüye çok önem verdiğim için kafama çok takmıştım. yani eğer psikoloğun bi işe yarayacağını düşünsem giderdim. diyetisyende hiç bi işe yaramıyo saçma sapan ödev programı gibi liste veriyor insan robot değilki ona uysun. sonra migren tedavimde kullandığım ilaçlarımla kilo aldım şuan 51 kiloyum kendimi müthiş mutlu ve güzel hissediyorum. yani psikolojin için kilon önemli ailen biraz da sınav stresin için psikoloğu düşünmüş olabilir ben herşeye rağmen bi seferlik git derim bakarsın iyi gelir :51:

bak canım benimde boyum 1.65 ve kilom 43 tü yani çok zayıftım. ben yesem de alamıyodum. zaten yesemde diye bişey yok yiyemiyosunki miden bulanıyo canın istemiyo. bu cidden iyi bi durum değil ben fiziksel görüntüye çok önem verdiğim için kafama çok takmıştım. yani eğer psikoloğun bi işe yarayacağını düşünsem giderdim. diyetisyende hiç bi işe yaramıyo saçma sapan ödev programı gibi liste veriyor insan robot değilki ona uysun. sonra migren tedavimde kullandığım ilaçlarımla kilo aldım şuan 51 kiloyum kendimi müthiş mutlu ve güzel hissediyorum. yani psikolojin için kilon önemli ailen biraz da sınav stresin için psikoloğu düşünmüş olabilir ben herşeye rağmen bi seferlik git derim bakarsın iyi gelir :51:

katılıyorum sana canım, psikolojim için kilom önemli. kilo aldığım zaman ben de çok mutlu hissetmiştim. ama işte sınav geçsin diye bekliyorum :) ya aslında bahane, üşengecim tek sorun bu. bari yardımcı olabilcekse ona olsun :) gidicem doktora.

off aynı benim gibisin. bende çoook zayıfım

yemek yemeye üşenirim. biri yese ben kilo alsam keşke :25:

ahh bi 6 kg alsam ne kadar güzel olacağım ya da 8 kg

canım ben doktora falan gitme derim.
zatıfsın evet ama senin yaşlarında çok olan bir durum.
ben de zayıftım.
hiçbir zaman kilolu olmadım, ilerde ister istemez biraz kilo alacaksın.

ilaç falan asla kullanma. ne kilo almak için ne psikiyatrik.
az yiyebilirsin. yeterki sağlıklı beslen. abuk sabuk hazır ıvır zıvırlar yeme.

canım ben doktora falan gitme derim.
zatıfsın evet ama senin yaşlarında çok olan bir durum.
ben de zayıftım.
hiçbir zaman kilolu olmadım, ilerde ister istemez biraz kilo alacaksın.

ilaç falan asla kullanma. ne kilo almak için ne psikiyatrik.
az yiyebilirsin. yeterki sağlıklı beslen. abuk sabuk hazır ıvır zıvırlar yeme.

canım seslerini kesmek için gideceğim doktora...
eğer doktor ilacı lüzumlu görüp de verirse, ben de kullanmazsam bu sefer de onun için söylenecekler.
bi gideyim de hayırlısı ya..
sağol yine de bu anlayışlı yorumun için :) :48:

merhaba kızlar
sinir ettiler beni
annem psikoloğa gitmem için baskı yapıyor bana teyzemle birlikte
psikoloğa gitmemi gerektirecek bir şeyim olduğunu düşünmüyorum
gerek duymuyorum yani
zayıflık problemim var, yemek yemeyi sevmiyorum pek fazla, bazı günler hiç yemek yemek aklıma gelmez. işte bu yüzden de psikoloğa gitmem gerekiyormuş....
zayıflığımın bilincindeyim, nasıl kilo alabileceğimi de biliyorum, almam gerektiğini de. ama sınavımın geçmesini bekliyorum. tamam azimli biri değilim bazen çok erteliyorum bunu ama büyütülecek bir şey de değil. anoreksik değilim çok şükür, yani kendimi şişman görmüyorum, ya da kusarak zayıflamaya çalışmıyorum. zayıflığımdan rahatsızım ben de.
bi de annem ve babam 3 yıldır ayrı, işte boşanma yüzünden de sıkıntılarım varmış falan filan, boşanmalarına en çok sevinen ben olmuştum halbuki. etkilenmedim bile hiç, kötü ayrıldılar baya ve ayrılmaları benim için daha iyi oldu diye düşündüm hep.
bir diğer sebepse benim sessiz, sakin, içime kapanık biri olmam. yani dünyada çeşit çeşit insan var, hepsi bir olmak zorunda değil, hepsinin ayrı bi karakteri var. ben de böyleyim yani napayım. sıcakkanlı konuşkan biri değilim işte, ama yakın arkadaşlarıma karşı farklıyım tabi, neredeyse bütün arkadaşlarım benim için hep, eğlenceli, komik gibi şeyler söyler.
ama pek bir şey paylaşmadığım insanlarla öyle muhabbet etmeye, konuşmaya gerek duymuyorum basit bir şey yani bu. işte ailem bunu tuhaf algılıyor.

bi insanı zorla psikoloğa götürmeye çalışmak diye bir şey olur mu ya..
asıl kendilerinin gitmesi gerek ama neyse.
yine de gidicem en azından söylenmezler daha fazla.
vallahi gülüyorum bu olanlara. :31: :33:
hayır ne anlatacağımı da bilmiyorum ki doktora :D :37: gitcem orda sus pus :1:

bence de git.psikolağa söylee annemle babam boşanıyor diyee benim sorunlarım olduğunu düşünüyorlar ama hiç öyle bir şey yok ben gayet memnnunum dee :) en azından annenlerin içi rahatlar rahat bırakırlar senide.

diğer insanlarda olan hırsın çeyreği bende olsa, hemmmen alırım ama yok ki hırs yok azim yok :9:

esas sorun usengeclik bence biri hazirlayip getirse hayir diyecegimizi sanmiyorum,
yada mecbur hazirlamak zorunda oldugumuzda,
ama yanliz basina kalinca ha yedim ha yiyecem derken bir bakiyorsun aksam olmus ve o gun tek ogunle geciyor mesela...

canım git bence.ama mecburiyetten değil hani biriyle dertleşmeye gider gibi..nolcak içini dökersin biraz.
bazen ben yoldan birini durdurup içimi döküp sonra basıp gitmek istiyorum:1:
konşursun biraz nolucak
ayrıca canım kilo yine iyi yaaa.benim boy 168 ve 43 kiloyumm:14::14::14:benden daha zayıfı yoktur heralde:5:

Back
X