- 19 Ağustos 2013
- 111
- 49
- 98
- Konu Sahibi Sessizlik0034
Merhaba,daha önce kayınvalidem ile ilgili bir takım sıkıntılardan bahsetmiştim. Kendisi yaşadığımız şehrin dışında protez ameliyatı oldu ve evine döndü. 3 gün boyunca evine gittim yemek çay konusunda elimden geldiğince destek oldum,eve kadın tutuldu ev işlerini ve yemeği yapan bir destekçi ayarlandı. Düğün günümden bu yana İkimizin arasında ki diyoloğun can sıkıcı olması ona olan yaklaşımıma engel olmasına rağmen,elimden gelen 3 gündü ve gittim geldim. Neden elimden geldi dedim biliyor musunuz ? Çünkü o günlere kadar yaşadığım üzüntülerim anlayışsızlıklar,sınırlarıma sürekli girmek istemesi ve kendisinin bu ısrarını hep haklı görmesi beni hasta etti… Evet çok ağır hastalandım o günlerin sonunda,sinir uçlarım ağır bir kasılma tahrip sonucu kaslarıma baskı yapmış sinir uçlarım tahrip olmuş ve bu da tutulmaya sebep oldu,boynumdan itibaren sağ kolum ve bacağım uyuştu bir de boyun düzleşmem vardı çok eskiden beri ama o kas-sinir uyuşmalarımdan sonra elime bir bardak dahi alamadım boyunluk kullanıyorum 2 haftadır.
Sonrasında aile terapistine gittik beni motive gayret etti ama uzun vadede tecrübelerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım bilmiyorum….
Sonrasında aile terapistine gittik beni motive gayret etti ama uzun vadede tecrübelerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım bilmiyorum….