- 24 Eylül 2024
- 39
- 12
- 8
- 35
- Konu Sahibi hamurmakinesi
-
Psikologlar terapi yapmazsa ne yapacak?üzerinizde deneyim kazanmak istemiş olabilir ama sizin rızanız olmadan yapamaz tabi ki. Benim anlamadığım psikologlar terapi yapıyor mu ki? Psikoterapist mi yoksa psikolog mu?
Psikologlar doktor değil zaten. Sizin kafanız karışmış. Muhtemelen psikolog ve psikiyatrist kavramları karışmış.Dogru söylüyorsun onu da bilemedim şimdi. Sanki aklımda her terapi şekli için o doktorun özel yetkinliği olmalı gibi bir şey vardı, biraz zorladı beni diyince işkillendim
5 yildir ayni psikologa gidip de bu yonunu yeni gormeniz bana tuhaf geldi. Calismaktan mutlu degilseniz 1-2 seans sonra degistirebilirdiniz 5 yil nasil devam edebildiniz sorunsuz?Merhabalar 5 yıldır gittiğim bir psikilog var , ondan başka psikoloğa gitmem çokta iyi ilerliyoruz ancak en son seansta bir terapi yöntemi uygulamak istedi ve ben istemedim direndim , bana öfkelendigini farkettim , istemediğimi bildiği halde bu konuda ısrarcı olmasıda beni sinirlendirdi, suanda psikoloğa gitmeye çok ihtiyacım var ama gözüm görmesin ediyorum, daha önce böyle bisey yaşayan var mı
Su başlıktaki en kayda değer cevap için tesekkur ederimAslında bu tam da terapide konuşulması gereken bir konu.
Randevu alın görüşün ve anlatın kendinizi bakalım neler diyecek nasıl bir yol izleyecek ?
Hemen yeni psikolog bul, yeni psikoloğu eski psikologa öner. Öfke kontrolü konusunda çok iyiymiş de.Merhabalar 5 yıldır gittiğim bir psikilog var , ondan başka psikoloğa gitmem çokta iyi ilerliyoruz ancak en son seansta bir terapi yöntemi uygulamak istedi ve ben istemedim direndim , bana öfkelendigini farkettim , istemediğimi bildiği halde bu konuda ısrarcı olmasıda beni sinirlendirdi, suanda psikoloğa gitmeye çok ihtiyacım var ama gözüm görmesin ediyorum, daha önce böyle bisey yaşayan var mı
Rektal tuşe?Psikologlar terapi yapmazsa ne yapacak?
Yoo, akut cozulmesi gereken bir durum yoksa zaman icinde gorusme sıklığı azalsa da uzun sure devam edilebiliyor. Ben ilk iki yil her hafta gittim mesela, simdi iki ayda bir ya da gorusmek istedigimde gorusuyoruz. Tamam oldu bitti duzeldim hadi bay olmuyor her zaman, hele ki koklesmis sorunlarda. Ayrica karsida tum sureci bilen biri oldugu icin cogu zaman ilk zamanki tutumlarla gunceli karsilastirmak iyi bile oluyorBildiğim psikologlar belirli sayıda seans veriyor. 5 yıl baya fazla zaman. Hatta tedaviye yanıt alınamayan durumlarda psikoloğun kendinin sureci bitirmesi gerekir.
Çocuklar duymasin meltem geldi aklima 5 yilı okuyunca.5 yıl mı çok uzun sürmemiş mi ayol
Onu seans ücretini oderken yapiyorlar ahshdhRektal tuşe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?