• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikologa kızmak..

Bilgisizliğime verin de psikoloğa böyle dertleşmeye gidemiyor muyuz??😂 hani arkadaşıma anlatıyorum derdimi, takma herkes böyle şunu yap bunu yap diyor. Dedikleri aklıma yatmıyor. İnsan zihnine hakim birine gidip yetkin cevaplar almak istiyorum. Beni tanımayan birine açılmak istiyorum. Bu durumda aynı kişiye beş yıl gitmek normal değil mi? Psikoloğa hasta olup tedavi için gitme şartı mı var…

5 yıl mı çok uzun sürmemiş mi ayol
Sık sık gitmemiştir ara ara sorun yaşadığı zaman gitmiştir terapist ile tanıştığı zaman dilimi 5 yıldır ben de gidiyorum kaç yıldır bu demek değil ki sürekli oradayım danışmak istediğim sorunlar olduğunda hep giderim ilk tanışmışlığım 2019 yılı artı yorumlarda gördüm Psikiyatrist terapi yapmaz falan diye kuaförler de sadece saç yapsın o zaman makyaj yapmasın demek gibi bir şey Psikiyatrist Psikoterapistler vardır

Sizinki 5 yıl sürünce psikolog-danışan ilişkisini geçmiş ücretli arkadaşlık gibi olmuş sanırım. Malum evlilikler bile 5 yıl zor sürüyor artık. Bu uzunca zaman tanışıklığınıza dayanıp sizden talepte bulunmuş. Hoş değil ısrarcı olması. Birbirinize nazınız mı geçiyor acaba..
Tövbe ücretli arkadaşlık ne ayol ben de terapistime ilk 2019 yılında başladım ara ara sorun yaşadığım zamanlarda giderim yılların verdiği anlatmışlıklarımla artık beni tanıyor ki zaten sana arkadaşça yaklaşması lazım ki güven versin bu dmeek değildir ki kişinin istemediği terapi yöntemini uygulayacağı anlamına gelmiyor.

Konudan bağımsız çok doğru 😅
Oğlum hamburger yerken boğazında kaldı korkudan yemek yemeyi bıraktı 2-3 gün
Ağzına her attığını 1 saate yakın çiğneyip, yutamamaya başladı. Dedim böyle olmaz bir oyun terapistine götürelim
Seans dedi 3 bin dedim iyi tamam kaç seansta düzelir .. açık kapı bıraktı :))
Türk anası olarak gerekeni yaptım 5.günde düzelttim çocuğumuu 😄
Siz düzelttiğinizi sanıyorsunuz ileride o çocukta kaygı olarak kalabilir keşke bahsettiğiniz kadar kolay olsa inşallah geçmiştir hiçbir çocuk sorun yaşamasın.

Bilgisizliğime verin de psikoloğa böyle dertleşmeye gidemiyor muyuz??😂 hani arkadaşıma anlatıyorum derdimi, takma herkes böyle şunu yap bunu yap diyor. Dedikleri aklıma yatmıyor. İnsan zihnine hakim birine gidip yetkin cevaplar almak istiyorum. Beni tanımayan birine açılmak istiyorum. Bu durumda aynı kişiye beş yıl gitmek normal değil mi? Psikoloğa hasta olup tedavi için gitme şartı mı var…
Gidebilirsin ben gidiyorum buraya yazıp her kafadan bir ses duyacağına git uzman tavsiye versin dertleş daha iyi burada bazı konularda çok linç yiyenler oluyor konu sahibi zıvanadan çıkıp kaçıyor.

Tövbe ücretli arkadaşlık ne ayol ben de terapistime ilk 2019 yılında başladım ara ara sorun yaşadığım zamanlarda giderim yılların verdiği anlatmışlıklarımla artık beni tanıyor ki zaten sana arkadaşça yaklaşması lazım ki güven versin bu dmeek değildir ki kişinin istemediği terapi yöntemini uygulayacağı anlamına gelmiyor.
5 yıl düzenli gidince bir süre sonra aradaki o mesefe kalkmaz mı ama? Ara ara gidince öyle olmaz belki ama

5 yıl düzenli gidince bir süre sonra aradaki o mesefe kalkmaz mı ama? Ara ara gidince öyle olmaz belki ama
Düzenli de gitsen uzman olan insan araya mesafe koyar 2019 yılı sonundan beri terapistimi tanıyorum sadece hastalığım kaynaklı değil dertlerimi anlatmak, fikir almak için de gitmişimdir ama o mesafe her zaman korunuyordu ki öyle olmak zorunda zaten

Back
X