- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi birkibirki
-
selam kizlar. yaklasik 6 7 aydir agir depresyondan terapi goruyorum.psikologumu sevdim giderken gelirken baya iyi gelmisti.ilacsiz kurtulurum ben bu dertten bu hanimin yardimiyla dedim kendi kendime.gelin gorun ki aralikta gitmem gereken randevu grip bronsit kizimin hastaliklari derken ancak gecen haftaya kadar ertelendi.hastaneyi arayinca ogrendim ki psikologum isi birakmis.oyle kotu oldum ki.baska bi psikologa gidebilirim ama bende baska birine bu kadar ozelimi acmak istemiyorum.fakat gene herseye aglama o karamsarlik coktu ustume kurtulamiyorum gozumun yasi kurumuyor bi turlu. napsam ki hanimlar var mi bi tavsiyeniz
Baska hastaneye gecmistir. Iletisim bilgisi yok mu sizde? Hastaneden iste, belki verirler.selam kizlar. yaklasik 6 7 aydir agir depresyondan terapi goruyorum.psikologumu sevdim giderken gelirken baya iyi gelmisti.ilacsiz kurtulurum ben bu dertten bu hanimin yardimiyla dedim kendi kendime.gelin gorun ki aralikta gitmem gereken randevu grip bronsit kizimin hastaliklari derken ancak gecen haftaya kadar ertelendi.hastaneyi arayinca ogrendim ki psikologum isi birakmis.oyle kotu oldum ki.baska bi psikologa gidebilirim ama bende baska birine bu kadar ozelimi acmak istemiyorum.fakat gene herseye aglama o karamsarlik coktu ustume kurtulamiyorum gozumun yasi kurumuyor bi turlu. napsam ki hanimlar var mi bi tavsiyeniz
selam kizlar. yaklasik 6 7 aydir agir depresyondan terapi goruyorum.psikologumu sevdim giderken gelirken baya iyi gelmisti.ilacsiz kurtulurum ben bu dertten bu hanimin yardimiyla dedim kendi kendime.gelin gorun ki aralikta gitmem gereken randevu grip bronsit kizimin hastaliklari derken ancak gecen haftaya kadar ertelendi.hastaneyi arayinca ogrendim ki psikologum isi birakmis.oyle kotu oldum ki.baska bi psikologa gidebilirim ama bende baska birine bu kadar ozelimi acmak istemiyorum.fakat gene herseye aglama o karamsarlik coktu ustume kurtulamiyorum gozumun yasi kurumuyor bi turlu. napsam ki hanimlar var mi bi tavsiyeniz
Ama sizi yonlendirmeden yapmamasi gerekirdi. Ulasma sansiniz varsa ulasin konuşun sizi yonlendirsinselam kizlar. yaklasik 6 7 aydir agir depresyondan terapi goruyorum.psikologumu sevdim giderken gelirken baya iyi gelmisti.ilacsiz kurtulurum ben bu dertten bu hanimin yardimiyla dedim kendi kendime.gelin gorun ki aralikta gitmem gereken randevu grip bronsit kizimin hastaliklari derken ancak gecen haftaya kadar ertelendi.hastaneyi arayinca ogrendim ki psikologum isi birakmis.oyle kotu oldum ki.baska bi psikologa gidebilirim ama bende baska birine bu kadar ozelimi acmak istemiyorum.fakat gene herseye aglama o karamsarlik coktu ustume kurtulamiyorum gozumun yasi kurumuyor bi turlu. napsam ki hanimlar var mi bi tavsiyeniz
ya neredyse 3 ay ertelendi hastaliklar yuzunden belki haber verirdi.sen de niye fobi kibir de psikolog olacak tedavi ettiği kişiye haber bile vermiyor.
ahh yıkamayacağım ben bu psikolog psikiyatri fobimi, hiç birini sevmiyorum.
geçmiş senelerde çok ciddi depresyonlar yaşadım, gittiğim hic bir psikolog hicbir psikiyatri fayda etmedi. en son ''ya lütfen bir allahın kulu beni anlasın '' diye bagırarak odadan çıkmıstım.ya neredyse 3 ay ertelendi hastaliklar yuzunden belki haber verirdi.sen de niye fobi ki
nlp terapisi ne ola kigeçmiş senelerde çok ciddi depresyonlar yaşadım, gittiğim hic bir psikolog hicbir psikiyatri fayda etmedi. en son ''ya lütfen bir allahın kulu beni anlasın '' diye bagırarak odadan çıkmıstım.
gerçekten çok ama çok kötü oldugum dönemde 2 dakika kaldıgım odada hemen ilaç yazıp göndermişlerdi.
ben böyle rezalet görmedim bu bir kişi de değil 5-6 doktora gittim devlet özel hepsi aynı.
bundan sonra nlp terapisi alırım, ve herkese bunu tavsiye ederim psikologlarda ki ego kimse de yok..
bir can emanet sana o insan sana ulaşamazsa ya intahar ederse ?
nasıl bunu göze alıp ortadan kaybolabiliyor.. aklım almıyor bu vurdumduymazlıgı..
nlp t
nlp terapisi ne ola ki
geçmiş senelerde çok ciddi depresyonlar yaşadım, gittiğim hic bir psikolog hicbir psikiyatri fayda etmedi. en son ''ya lütfen bir allahın kulu beni anlasın '' diye bagırarak odadan çıkmıstım.
gerçekten çok ama çok kötü oldugum dönemde 2 dakika kaldıgım odada hemen ilaç yazıp göndermişlerdi.
ben böyle rezalet görmedim bu bir kişi de değil 5-6 doktora gittim devlet özel hepsi aynı.
bundan sonra nlp terapisi alırım, ve herkese bunu tavsiye ederim psikologlarda ki ego kimse de yok..
nasıl bunu göze alıp ortadan kaybolabiliyor.. aklım almıyor bu vurdumduymazlıgı..
ozel hastaneydi benim gittigim.cok sagolasin bu arada uzunca yazmissinPsikiyatristtir o, psikologlar ilac yazmaz
Malesef ki saglik sistemimiz hastanede terapi yapilacak kadar gelismedi
Oysa ki en cok ihtiyac duyulan personellerdendir ruh sagligi calisanlari...
npl den yıllar önce bir kitap sayesinde haberim olmuştu.hiç denemedim.ama eft tekniğini uyguladım.şahsen beni rahatlatan bir yöntemdi.geçmiş senelerde çok ciddi depresyonlar yaşadım, gittiğim hic bir psikolog hicbir psikiyatri fayda etmedi. en son ''ya lütfen bir allahın kulu beni anlasın '' diye bagırarak odadan çıkmıstım.
ozel hastaneydi benim gittigim.cok sagolasin bu arada uzunca yazmissin
Psikologunuzun etik yasalardan haberi yok sanirim.
İste bu yuzden "psikolog meslek yasasi" nin meclisten gecmesi cok onemli. Cunku bu size hukiki olarak kati bir sekilde sikayet etme hakki verecek. Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama TPD (Türkiye Psikologlar Dernegi) ne sikayette bulunabilirsiniz. Hukuki olmasa da uyari, kinama vb yaptirimlar uygulama hakkina sahipler. Aracilik da yapabileceklerini dusunuyorum.
Cunku psikologunuzun yaptigi etik degil. Madde cok acik bir sekilde soyler ki, psikologun birinci onceligi danisanin yararini gozetmektir, eger tasinma vb sebeplerle terapiyi kesmesi gerekiyorsa bunu onceden haber vermeli, uzaktan yardimci olabilecekse olmali, bu mumkun degilse alternatif bir cozum bulmalidir. (Baska bir psikolog gibi)
Kendinizi yari yolda birakilmis hissetmenizi cok iyi anliyorum.
Eger gercekten bu sahisla terapiye devam etmek istiyorsaniz TPD ile iletisime gecip derdinizi anlatabilirsiniz, cogu psikolog bu kuruma kayitlidir, bu kurum tarafinca taninir.
Bu kadar vasifsiz universite ve bolum acilip sogan yetistirir gibi psikolog yetistirilirse olacagi bu; etikten bihaber psikologlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?