Psikologum normal mi?

İlac ismi vermek yasak.
Konuya gelecek olursak maalesef cogu insan meslegini hakkiyla yapmiyor,psikologunuzda onlardan.

stresten kafamda saç kalmadı günde en fazla 2 saat uyuyabiliyordum vampir gibi oldum psikolağa gittim kadın beni kovdu senin hiç bişeyin yok buralarda zaman harcama git derslerine çalış eğlen gez toz dedi o günden sonra kendi kendimin psikoloğu oldum:)

Ben cevap vereyim, cok dangalakca bir fikir. Insan nereye giderse gitsin kendi kafasini da tasiyor, yurtdisinda bir keramet yok.

Simdi sekerim kotu gunler geciriyorsan ailenle olman daha iyi, cunku en azindan aksamlari yalniz kalmiyorsun, aile sicakligi ve destegi var. Ben de cok kotu gunler geciriyorum, ustune evimde aksamlari yalniz olmak beni daha da kotu yapiyor. Annemle TV izlemek bile bana kendimi daha iyi hissettiriyor. Sana guc veren, destek veren insanlarin yakinindan ayrilma.

Daha kotu olursun muhtemelen. Yani bastan asagi kotu , dusunmeden soylenmis, dangalakca bir fikir.

boyle doktora denk gelirsek normall !

yarin kendisini yine gorcem ona guzel okkali birsey soylemek istiyorum ne desem sizce?

Doktorunun tavsiyesini çok da yabana atma derim . Amerikada yasayan bi arkadaşım var . Daha önce de almanyada filan yaşadı , yurtdışı tecrübesi olan birisi . Geçenlerde dedi ki " kesinikte yurtdışına gitmelisin , kısa süre de olsa . İnsanın ufku genişliyor hayata bakışı değişiyor, kendi küçük dünyamızdan daha farklı çooookkk değişik hayatlar ortamlar yerler var , bunları görünce insanın içi açılıyo " bi de avrupada amerikada insanlar o kadar rahatlar ki yaşam şekilleri kıyafetleri yeme içmeleri herşeyleri , onları görünce insan " amaann ben niye bu kadar kasıyorum ki " diyo ve rahatlıyoaynen böyle dedı arkaşım . Maddi durumları da çok iyi değil eşi doktora öğrencisi ve 2 yaşında cocukları var . Ona ragmen cok mutlu

Kimse kızmasın ama devlette çalışan doktorların hiçbiri benim gözüme normal gelmiyor zaten. Hepsi devlete kapağa attım gerisi rahat oh kebap gibi bir tavır içindeler. Birçok hastalıkla uğraşan biriyim. Öğrenciyim. Maddi durumum yetmediğinde devlete gitmek zorunda kalıyorum. Hangi bölüme gidersem gideyim sinirlerim harap olmuş şekilde dönüyorum eve. Dinlemiyorlar, ilgilenmiyorlar, önemsemiyorlar. Yoğun halsizlik yaşadığımı söylüyorum öyle ki kalkıp okula zor gider hale geldim, bana "yapacak birşey yok" diyor. Bunun için mi doktor oldun sen, yapacak birşey yok demek içinmi ? Bu cümle için mi 6 yıl okudun.. Ateşler içinde boğaz acısıyla acile gidiyorum sırf rapor istediğim için ilgilenmeden, hastalığıma bakmadan "senin birşeyin yok derslerden kaytarmak için rapor istemeye gelmişsin" diyor. Hastalığım 1 2 gün içinde hepten ilerleyip şuan bir türlü atlatamadığım bolca faranjite dönüşmüş durumda. Psikiyatriye ye gelince.. Derdine çözüm bulmasını bekleme psikiyatri servisi sadece ilaç yazar gönderir. Sen dertleşmek istiyorsan psikoloğa git. Ama devlet hastahanesi psikoloğuna değil, benim dilim onlardan da yandı.. Biraz para biriktir gerekiyorsa iyi bir hastahanenin psikoloğuna git.. Allah devlet doktorlarının eline düşürmesin demekten başka duam yok şu sıralar

p
sikolog mu psikiyatrist mi onu anlayamadim. onbes dakikada terapi olmaz. o biraz sana abla tavsiyesi vermis gibi.. :)

Seneler once, daha liseyi yeni bitirmistim. Psikiyatriste gittim annemle beraber, karanlik fobisi vardi ve hicbir gece uyumuyordum bu korkudan dolayi, psikiyatriste gittim, karsisinda hungur hungur agladim, bana dedigi sey suydu : birsey olmaz, evlenince geçer....... Ilac verdi, ilaclar serseme cevirmekten baska ise yaramadi.. sonra ben psikolojik danismanlik okudum ve simdi psikolojik danismanim.. ogrendigim seylerden biri de, psikolog ve psikiyatrist ayrimi.. psikiyatristler tıp mezunu Insanlar, oturup uzun uzun dinlemiyorlar, basiyorlar receteye ilaci, yolluyorlar evine, psikologlarsa uzun uzun seni dinliyorlar. 15 dakika dinledi demissiniz. Psikiyatrist sizi uzun uzun oturup dinlemez, paraniz Yok diye, devlet karsiliyor diye psikiyatriste gitmissiniz bir zamanlar benim yaptigim gibi, ama devlet hastanelerinde psikolog da var artik, hani ilac yazmayip dinleyenler, psikiyatrisin yollamasi sarti ile onunla gorusebilirsiniz ucretsiz.

Pskolağa git diyorlar da ne diyorlar Allah aşkına.Seninki birşey demiş yine.Benimki sadece dinliyor.Boşa para gidesim gelmiyor.Dünya para zaten özleli.O parayı veresim gelmiyor.Benimki psiyatrist gerçi.Ama 45 dkda psikologluk da yapması gerekli.

Valla başlığa çok güldüm ve bence de normal değil. O tavsiyeyi camdan komşu gözetleyen teyze de verir.

Ayy git kııız valla bak isveçe gittt. Güzelmiş oralar yeminlen açılırsınnn, der yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…