• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PSikologun tavri normal mi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
kizlar konuyu arkadasim icin aciyorum oncelikle belirteyim :)

Bir arkadasim evliligindeki sorunlar, esinin ona soguk davranmasiyla ilgili vs psikologa gitmis bugun. Sansina yakisikli karizmatik erkek bir psikolog cikmis:)

Psikolog sorunlari konusurken cinsel hayatlarini epey irdelemis. İliskideki pozisyonlari bile sormus dusunun:) daha once hic psikologa gitmemis oldugu icin ( ben daha once terapi aldim bir kac kez farkli birilerinden) sen gittiginde de boyle detaya inip konusuyorlar miydi diye danisti, yoksa sapik birine mi denk geldim diye tedirgin olmus.

Benim terapilerimde hic bu kadar detaya inilmemisti tabi:) bilemedim normal mi sizce terapide bu kadar detaya inmek yoksa hakikaten sapiga mi denk gelmis kizcagiz

Bir el ativerin hele

Ben öyle bir psikolog tanımadım valla irdeleyenler oluyordu bazı konuları özel hariç ama bu denli enteresan :)

Ben yorum yapmadan bir köşede bekleyin en iyisi yoksa daha yeni çıktım mapustan yine ban yiycem bu nasıl psikolog ya bana hiç normal gelmedi

Ben öyle bir psikolog tanımadım valla irdeleyenler oluyordu bazı konuları özel hariç ama bu denli enteresan :)
Evet bana da normal gelmedi hatta esininnereksiyon olmasi icin bisey yapiyosun elinle felan demis:) kizcagiz konustukca ayyyy bunu da sordu diyo

Cinsel terapist değilse normal değil. Cinsel terapist de zaten eşlerle birlikte çalışır. İlk görüşmeden bu kadar sorduysa hele hiç normal değil. Eğitimlerini araştırmış mı, gerçekten psikolog muymuş? Malum sahteleriyle uğraşıp duruyoruz, sosyoloji mezunu adam aile danışmanı sertifikasıyla klinik psikolog olduğunu iddia ediyor.

Cinsel terapist değilse normal değil. Cinsel terapist de zaten eşlerle birlikte çalışır. İlk görüşmeden bu kadar sorduysa hele hiç normal değil. Eğitimlerini araştırmış mı, gerçekten psikolog muymuş? Malum sahteleriyle uğraşıp duruyoruz, sosyoloji mezunu adam aile danışmanı sertifikasıyla klinik psikolog olduğunu iddia ediyor.
Devlet hastanesinde psikiatra gidiyodu o doktoe yazmis bunu devlet hastanesine bagli bi psikolog yani. Hayir cinsel terapist degil kiz zaten bosansam mi filan diye karar alma asamasinda kendine guven eksikligi var o yuzden gitmisti ama dumur olmus gelmis

Devlet hastanesinde psikiatra gidiyodu o doktoe yazmis bunu devlet hastanesine bagli bi psikolog yani. Hayir cinsel terapist degil kiz zaten bosansam mi filan diye karar alma asamasinda kendine guven eksikligi var o yuzden gitmisti ama dumur olmus gelmis

Anladım, bana uygun gelmedi. Cinsel hayatı sorulabilir konuya göre ama öyle pozisyon falan soramaz ne münasebet. Başhekimliğe şikayet edebilir ya da Sağlık Bakanlığı'na.

Anladım, bana uygun gelmedi. Cinsel hayatı sorulabilir konuya göre ama öyle pozisyon falan soramaz ne münasebet. Başhekimliğe şikayet edebilir ya da Sağlık Bakanlığı'na.
İste normal mi degil mi bi anlayalim dedik:) bence de sikayet etmeli yani pozisyon nedir:) kizcagiz da saha once hic gitmedigim icin bilmiyorum normal sandim adam oyle seyler sordu ki bazilarina cevap veremedim diyo

Hmm psikologu bilmiyorum da
Teyzem 10 yil kadar once psikiyatri kliniginde yatarken doktoru bana sormustu esi ile cinsel iliski durumlari nasil diye. Valla bilmiyorum dediydim. Sormakta hakliydi ama.O aklima geldi. Ama siz pozisyon falan diyorsunuz,belki de sapik birine denk gelmistir

İste normal mi degil mi bi anlayalim dedik:) bence de sikayet etmeli yani pozisyon nedir:) kizcagiz da saha once hic gitmedigim icin bilmiyorum normal sandim adam oyle seyler sordu ki bazilarina cevap veremedim diyo

Psikoloji lisans mezunu adam bile bunu yapıyorsa ben ne diyeyim artık. Yani onu rahatsız hissettirmeye hakkı yok, siz ondan hizmet alıyorsunuz. Uygun sorular sorsa bile o an onu cevaplamak zorunda dahi değilsiniz, hele ki böyle uygunsuz sorular asla soramaz. Şikayette bulunsun kesinlikle, psikologlar devlette Sağlık Bakanlığı'na bağlılar oraya direkt şikayette bulunabilir.

Hmm psikologu bilmiyorum da
Teyzem 10 yil kadar once psikiyatri kliniginde yatarken doktoru bana sormustu esi ile cinsel iliski durumlari nasil diye. Valla bilmiyorum dediydim. Sormakta hakliydi ama.O aklima geldi. Ama siz pozisyon falan diyorsunuz,belki de sapik birine denk gelmistir

Cinsel hayatları sorulabilir konuya göre eğer bir ipucu verecekse danışanla ilgili. Cinsel yönelimi sorulabilir. Ama bu şekilde en ince mahremine kadar inerek soramaz. Hele pozisyon falan, bildiğin sapık.

Cinsel hayatları sorulabilir konuya göre eğer bir ipucu verecekse danışanla ilgili. Cinsel yönelimi sorulabilir. Ama bu şekilde en ince mahremine kadar inerek soramaz. Hele pozisyon falan, bildiğin sapık.
Evet evet kesinlikle
Teyzemde agir boyutta takinti vardi mesela. Her seyi pis zanneder ama asla temizlemezdi. Doktor cinselligi de sordu,cocuklarinin ruh sagliginin nasil oldugunu da sordu hakli olarak.
Ayy pozisyonu da sorana nasil cevaplayacagiz hey allahim ya

Evet evet kesinlikle
Teyzemde agir boyutta takinti vardi mesela. Her seyi pis zanneder ama asla temizlemezdi. Doktor cinselligi de sordu,cocuklarinin ruh sagliginin nasil oldugunu da sordu hakli olarak.
Ayy pozisyonu da sorana nasil cevaplayacagiz hey allahim ya

"Bu sizi ilgilendirmez, ne münasebet" diyerek ve bir daha ondan hizmet almayarak. :)

Hahahhaha

Arkadasla bir yandna hala konusuyoruz o anlattikca ohaaaa deyip guluyorum size de o yuzden gulerek anlattim:) siteye uye degil uye olup ilk actigi konu bu olsa fake dersiniz diye ben actim konuyu takip ediyor o da konuyu bir yandan saf buldu beni kekledi demekki diyo
:KK45:Pis sapik ya hep cinsellik mi sormus.Cok merak ettim arkadasin ne cevaplar vermis

Back
X