PSikologun tavri normal mi?

Arkadasin sorunu nasil anlatti ki?Yani kendi cinsellikten zevk almiyorsa pozisyonu ondan sormus olabilir mi?Gerci robotmu hep ayni pozisyon olsun.
Yani konunun gidisatina gore bu tarz detaylar sorulabilir gibi geldi.
Ayyy Ben nasil bir yorum yapiyorum boyle :olamaz:

Ee gerisi. Psikolog öyle şeyler sorunca direk aramış ne cevap vereyim diye. Pek inandirici gelmedi ana nese sustum.

:KK45:Pis sapik ya hep cinsellik mi sormus.Cok merak ettim arkadasin ne cevaplar vermis
Konu sanirim mutsuz evlilik, iliski sikligindan gelmis buraya, 8 yillik evliliginde elle sayilir derece hirlikte olmuslar, o yuzdne bu kadar irdelemis te olabilir dedi
Arkadasin sorunu nasil anlatti ki?Yani kendi cinsellikten zevk almiyorsa pozisyonu ondan sormus olabilir mi?Gerci robotmu hep ayni pozisyon olsun.
Yani konunun gidisatina gore bu tarz detaylar sorulabilir gibi geldi.
Ayyy Ben nasil bir yorum yapiyorum boyle :olamaz:
Vala pasa pasa cevap vermis kizcagiz

Genelde çocukluga inmezler mi ?
Yanlış yerlere inmiş gibi psikolog. :deli:
Evet bi gariplik var gibi geldi bize iste

Ee gerisi. Psikolog öyle şeyler sorunca direk aramış ne cevap vereyim diye. Pek inandirici gelmedi ana nese sustum.
İnandirici gelmedi derken:) arkadasim kucagimda 45 gunluj bebegim bir elle emzirip bir elle konu aciyorum burda hic isim gucum yok geyigine fake islerle mi ugrasicam? Dunku uye degilim cok sukur

normal psikolog sorar fakat kafasını kurcalayacak kadar irdelediyse herkes tedirgin olur oraya grinin 50 tonunu anlatmaya gitmiyor kadın.

doktoru şikayet edin lütfen.
kendisi görevini kötüye kullanmış ve arkadaşınız tacize uğramış.
geçmiş olsun.

Evet, normal, soruluyor böyle şeyler...

Doğumdan sonra bir dönem cinsel bi problemim oldu. Bir psikoloğa gittim, birkaç seans yalnız, birkaç seans eşimle birlikte gittim.

Benzer sorular sordu. Hangi pozisyonları kullanıyorsunuz, en çok hangisi hoşunuza gidiyor, eşinize/kendinize mastürbasyon yapıyor musunuz vs...

Benim psikoloğum kadın olduğu için yadırgamadım. Bence arkadaşınız erkek psikoloğa denk geldiği için yadırgamış.

Evlilikle ilgili danışana cinsel hayatları aktif mi ya da ne kadar aktif gibi şeyler sorabilir ama şeklini sorması çok tuhaf..
Bence şikayet etsin. Keşke çaktırmadan ses kaydı alsaydı.

Psikolog ses kaydı alıyor muymuş terapi esnasında?

şahsen bana aktif cinsel hayatın var mı diye sormuş,sonrasında da orada da kontrolü elinde tutuyorsun değil mi demişti. bu kadar sadece. kontrol manyaklığımla ilgili bir seanstı.

alakasız bir durumda bu kadar ayrıntıya girmesi bana hiç normal gelmedi.

Valla bu aralar bu psikologlara birseyler oluyor galiba. Sehirde cok bilindik bir psikologa -ki kendisi docent filan- gittik. Kardesim icin gitmistik aile bireyleri ile gorusmek istedigini soylemis abla olarak beni cagirdi. Universitedeki hocalarinin gece evine gider misin? Esleri evde olmasa erkek hocanla tek kalir misin? Hic cinsel birliktelik yasamayi dusundun mu? Guzel kizsin ama soguksun, erkekler fingirdek kiz sevee fingirdek ol, tarzi soylemleri oldu sok gecirdim. Cok iyi arastirmak gerekiyor. Sizin soyledikleriniz de normal gelmedi bana.

ben pek garip bulmadım çünkü o pozisyonlardan karsı tarafın ne kadar istekli oldugu veya baskınmı cekinikmi sadist mi mazosistmi oldugunu ögrenmek istemiş olabilir

Evet, normal, soruluyor böyle şeyler...

Doğumdan sonra bir dönem cinsel bi problemim oldu. Bir psikoloğa gittim, birkaç seans yalnız, birkaç seans eşimle birlikte gittim.

Benzer sorular sordu. Hangi pozisyonları kullanıyorsunuz, en çok hangisi hoşunuza gidiyor, eşinize/kendinize mastürbasyon yapıyor musunuz vs...

Benim psikoloğum kadın olduğu için yadırgamadım. Bence arkadaşınız erkek psikoloğa denk geldiği için yadırgamış.
İste konuyu bu yuzden actim, normal mi anormal mi anlamadik

Evlilikle ilgili danışana cinsel hayatları aktif mi ya da ne kadar aktif gibi şeyler sorabilir ama şeklini sorması çok tuhaf..
Bence şikayet etsin. Keşke çaktırmadan ses kaydı alsaydı.

Psikolog ses kaydı alıyor muymuş terapi esnasında?

Hic bilmiuorum ki ses kaydi aldi mi? Ama ses kaydi alinacaksa her iki tarafin da bilgilendirilmesi lazim yasal olarak bilgi vermeden ses kaydi almak yasak cunku

ben pek garip bulmadım çünkü o pozisyonlardan karsı tarafın ne kadar istekli oldugu veya baskınmı cekinikmi sadist mi mazosistmi oldugunu ögrenmek istemiş olabilir
Psikolog bir arkadasim var konuyu ona danismayi dusunuyorum bu kadar irdelemesi normal mi diye... sanirim o aysinlatir beni

çok gereksiz ben de çok seneler evvel psikologa gitmiştim
hiç bu tarz sorular sormadı
cinsel yasantınız ne durumda dıyebılır ama fazlasını ne yapacak ki?
gitmesin birdaha o d r a

Arkadaşınız cinsel birlikteliklerinin çok az olmasından bahsetmiş. Yani cinsel bi sorun var.

Bana göre normal yani sorduğu sorular...

Psikolog arkadasima danistim, gayet normal dedi. Olabilirmis gerekirse.

Hatta dedi ki, bazi durumlarda bu konuya girilmesi gerekir ama saglam deneyim ister o yuzden giremez her psikolog, muhtemelen gittigi psikolog cinsel terapi de veriyor ki nasil iletisim kurcagini bilmis. Adam sapik felan degil merak etmesin dedi

Back
X